• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

çok çok üzgünüm,gözyaşlarıma engel olamadım okurken,içim sızladı rabbim sınamasın evlat acısıyla,çok derinden hissettim duygularını,yaşadıklarını sanki benmişim gibi,sabırlar diliyorum sana,başın sağ olsun..

Allah sabır,güç,kuvvet versin..söylenecek hiçbir kelime bulamıyorum.düğümlendim..Allah yardımcınız olsun,Allah rahmet eylesin..

bu konuya ne zaman baksam aglamadan duramıyorum Rabbım guc versın konu sahıbıne :5:

Dilim tutuldu,lal oldu;bütün kelimeler anlamını yitirdi şu anda.Bu nasıl bir sınavdır ya Rab?Sen bu içi yanmış annenin sesini duy,onun cennetteki meleğinin hatırına bu acılara katlanacak güç ver Allah'ım..
Gözyaşları içinde okudum Su bebeğin ruhuna gönderdim..Dilim bile varmıyor söylerken,Allah sonsuz sabırlar versin,hiçkimseyi evlat acısıyla sınamasın Rabbim ;((

dün akşam eve gittiğimde saat cok gectı telsızle dusa gırıyorum dustayken bebegımden ses geldıgını zannettım
aklıma sen geldın dusta cok agladım
empati ne demek senın yerıne koymak ne demek
Allah sana sabır versın aklımdan gıtmıyorsun :S

rabbim... sen olmasan bu acı nasıl diner... bu yara nasıl kabuk bağlar... bu kan damlayan yürek nasıl yaşar... ahiretin varlığının tesellisi ne kadar güzel hamd olsun sana... cennete uğurladığımız kuşlarımızla sen bizleri buluştur yarab...evlatlarımızla bizleri cennetini nasip eyle... amiin ... konu sahibi kardeşim... rabbim acını dindirsin inşallah.. gözyaşlarıyla okudum... sonra derin bir elhamdülillah dedim...hembu kadar sabırlı bir iman ve rabbimin verdiği bu acıyı nasıl tevekkülle karşılamışsın böyle...maşallah.... rabbim yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... selametle...

Konu sahibi arkadaşın 2. üyelikten üyeliği iptal olmuş.Durumunu bilen var mı

Nasıl bir acı yaşadığınızı asla bilemeyiz zaten Rabbim kimseye yaşatmasın. Fakat şunu unutma bebeğin anne babasına bu dünyada iken cennetin kapısını açtırmış.. Ne çok ağladı iseniz eminim ki mutluluğunuz ebediyyen o kadar güzel olacak. Hele bir bebişin olsun kucağına al, yeniden bağlanacaksın hayata acın dinmeyecek elbette ama yine nefes almak için bir sebebin olacak... Tek dileğim bol sabır, kuvvet ve güç. Allah yardımcınız olsun, acılı günlerinden kat ve kat daha fazla mutlu günlerin olsun.

Back