• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

BASINIZ SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN KARDESIM ALLAH BOL SABIRLAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:,
DUYUNCA COK UZULDUM SOZUN BITTIGI YER NE DENEBILIR KI RABBIM TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH(AMIN):nazar::43:

Arkadaslar lutfen Gamze hanima mantikli karar vermesi icin destek olalim.Yanlis veya kirici kelimeler sarfetmek istemiyorum.En dogruyu en basta ailesi ve dostlari soyler mutlaka.Yeniden baslamak icin ailesinden fikir almali ve bence ilk once kadin dogum yerine psikologa gitmeli.Bu davranis sekli beni korkuttu acikcasi.Ceylan hanim umarim bunuda aklinda bulundurmasi icin iletirsiniz.

Allah sevdiği kullarını böyle zor imtihanlara tabi tutarmış. Allah sabır versin, güç versin. Siz bir meleğin annesisiniz. Ne desek boş. Dualarım sizinle.

tabikide herşey cok zor ama inan şuan ki durumumdan daha da zor olamaz,hamilelik ,doğum ,lohusalık,bebek bakımı bunlar hiç kolay şeyler değil,yavrumu zorluklarla taşıdım ,sabahlara kadar uyuyamadım 2 yastık kullandım zor nefes aldım,hep mide bulantısı kusmak ,ya doğum 9 saat suni sancı çektim,o an annemin değerini daha cok anladım cıkınca annemın ayaklarının altını öpeceğim dedim,doğdu bu kez kuveze koydular,1 hafta günde 2 saatte bır hastaneye gıttım emzırmek ıcın emmedı göğüslerim taş oldu ateş yaptı,emmeye başladı uçları acıdı kanadı,uykusuz kaldım ,lohusalık sendromu,bebeğim kendını toparladı dedım kabızlık cektı sabahlara kadar ağladı uyumadı,tam kendıne geldı dedım kılo aldı toparladı,bu kez Allahım elımden aldı bu acıyı verdi,kaderin önüne gecılmıyor,9 ay boyunca kuran okudum hatım ettım,babası kurban kestı bebeğimiz doğmadan,ama şimdi yavrum yok,Allahında bır bıldıgı vardır

şimdi ben tekrar baştan başlamak ıstıyorum Allahım kısmet ederse,bu acılara gene varım,inşallah Allahım bana tekrar sağlıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun UZUN ÖMÜRLÜ bır yavru versin...dua edın ne olur yarın benım ıcın cok önemli
canim benim,Rabbim senin yaninda,o sabri sana verecek ve tez günde kardesini gönderecek melegin.senin haberinden önce bir haber gördüm dehset birsey di bebekle ilgili yine,aglaya aglaya canim cikmisti,ve senin haberini grdüm..yine agladim helali hos olsun gözyaslarim.eger sende istersen yanindayim her zaman.icini dökmek istediginde söyleyemedigin seyler icin de yanindayim.dualarim sana..

Dualarim seninle arkadasim..Bir yakinimiz 18.dogum gününe 2 hafta kala kizini kanser den kaybetti..Mevlidin de hoca hanim anlattiki..Bir baska anne süreki kaybettigi bebegini rüyasinda görüyormus.Onunla ayni olan diger bebekler gülüp oynarken bu hanimin bebegi sürekli iki elinde kova kova su tasirmis..Annecim sen neden arkadaslarinla oyun aynamiyorsun diye sormus bebegine..Bebegi annecim sen sürekli agliyorsun ben bu kovalarda senin göz yaslarini tasiyorum demis.O gün bugün kadin hic aglamamis ve rüyasinda melegini diger meleklerle oynadigini görmüs..Acin büyük rabbim sabrini verecek elbet..

Acın çok büyük Allah sabır versin...çok zor bir durum , Rabbim Ahirette sana şefaatçi yapacak kızını , af dileyecek o minik, günahsız melek anası bab
ası için rabbime

bence yeniden bebek sahıbı olman harıka olur dıye duusnuyorum.. yakın bı akrabam 11 yasındakı oglunu menenjıtten kaybettı.. oglunun hastalıgı sırasında bı kız evladı daha oldu.. oglunun olumunden sonra onuda kaybettı.. düşünsenıze ne kadar acı..hemen arkasına bır kez daha hamıle kaldı.. oglu vefat etmeden once soylemıs zaten bı erkek kardesım olacak adını atakan koyun dıye.. sımdı cok sukur saglıklı bı oglu var adıda atakan.. ruyalarımda goruyorum dıyo kardesler hep bı aradalar bırakmıyolar bırbırlerını oynuyolar devamlı dıyo.. ınsanogluyuz.. alısırız herturlu acıya.. ölümün acısını Allah daglara vermıse daglar bıle kaldıramamıs.. gamzecım gerceten sen cok guclu bı kadınsın.. hemen hamıle kalacagınıda düşünuyorum.. ben ıkıncı kızıma 5 aylıkken hamıle kalmıstım ılk kızım.. ıns hersey gonlunce olur...

allahım sana sabırların en büyüğünü versin ne denir başka başın sağolsun :(

sana yardimci olmak istedim ama bos bende bircok kisiyle konustum gorustum bilgi aldim bircok kayip yasayanlarla caresinide buldum o yontemi bende uyguladim allahima sukur oda sebep olduki yavrumu kucagima aldim amacim yardimci olmak uyguladigim yontemi anlatmakti bu yontemi kim uyguladiysada sonucunu aldilar bende onlardan tafsiye aldim tecrube edindim su kesesinin yirtilmasiyla ilgili sana soylemek istedim yapar yapmazsin sana kalmisti artik sen bilirsin ben gorevimi yaptim benden bukadar hoscakal

canım ya inan yeni gördüm mesajını özelden de yazdım kusura bakma görmemişim bir yarım saat kadar daha beklesem görecektim.senin kapattığını sandım.inan tavsiyelerine tecrübelerine ihtiyacım var sonuçta bunları yaşayan bilir paylaşırsan memnun olurum..

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

canım başınsağolsun inşaallah Rabbim sana evladını şefaatçi yapar ..onun boşluğunuda bu dünya tez zamanda doldurur....

Gamze hanım merhaba,
Sizi tanımıyorum. Ekim 2011 annesiyim. acınızı yaşamak, paylaşmak için tanışıyor olmak gerekmiyormuş. acı haberinizi aldığımızdan beri ekim 2011 anneleri olarak, sizinle birlikte içimiz yandı. günlerdir etkisinden kurtulamadık. yaşadığınız acıyı paylaşıyor, yavrunuza rahmet diliyorum. Allah size yeniden annelik duygusunu doya doya yaşayacağınız, sağlıklı, uzun ömürlü bir evladı hayırlı zamanda nasip eder inşallah. Dualarımız sizinle. Allah size sabır, dayanma gücü versin.

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

Annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını su koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

Yazacak çok şey var ama allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

Annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

Arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim kevser su kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız allah rızası için sevinirim....

allah sabır versin canım meleğinin mekanı cennet olsun allah nur içinde yatırsın geride kalanlara sabır sağlık huzur versin(amin):43:

çok üzüldüm çok zor bi durum :14::14::14:rabbim sabır versin başınız sağolsun dualarım sizinle

rabbim kimseye evlat acısı vermesin. allah sabır versin diyorum ne diyebilirim ki. ateş düştüğü yeri yakar.

rabbım yardım etsın hıç bır acıya benzemıyor bende kaybettım bebeğimi halada acısı duruyor.şuanda ıkıncı kızımda tesellı buluyorum .ama senın acın daha buyut ben anne karnında kayıp ettım.sen kokladın ,öptün,konuştun bağrına bastın ,........soyleyecek soz yok .

çok duygulandım....yazdığın yazının yarısına gelmeden göz yaşlarımı tutamadım gerisini okuyamadım....resmen kalbinizden yazmışsınız..inş başka bir evlatla hasretinizi giderirsiniz..tabi her çoçuğun yeri ayrıdır...çok iyi bir annesiniz....kucağınız boş kalmaz inş......

DIYECEK SOYLEYECEK BI KELIME BULAMIYORUM COK ZOR YUCE RABBIM KIMSEYI EVLADIYLA SINAMASIN EVLAT ACISI YASATMASIN dualarım senınle ve melegınle canım

Back