• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

Başınız sağ olsun..yazacak bir şey bulamadım..elim ayağım boşaldı..ne denir ki..inancınıza hayran kaldım..Rabbim sabırların en büyüğünü versin size..

başınız sagolsun...cok uzuldum...rabbım sabırlar versın...ımtıhanınız cok zor.ınsallah bakı dunyada yavrunuzla beraber olursunuz...

Dualarım sızınle...

Haberi aldığım andan berii ağlıyorum ben hiç tanımıyorum ama can kardeşim bildiğim arkadaşım ortak arkadaşımız özgemden duydum yüreğim parçalandı sana yavruna kızıma bakarken bile içim acıyor düşünmesi bile feci allahım sana sabır versin gözündeki uaşı dindirsin yeni evlatlar versin umudun kevser su ya zamanı gelince kavuşmak olsun ama yeni bir evlatla müjdelesin rabbim seni acını ne anlamak mümkün ne tartışmak rabbim sabrınızı daim etsin metanetler dileyebiliyorum sana sadece...eşin ve sen birbirinize olan sevginizle atlatırsınız umarım tez zamanda

sen acilarin en buyugunu tatmissin,insallah sabrin en buyugunu verir allah,ne diyeyim gercekten cok zor sende bir melek annesisin obur tarafta doyasiya omru boyunca koklar hasretle kucaklarsin.....o aci ne zordur cok iyi bilirim ben bebeyimi hic kucagima almadim koklamadim dogum aninda cesaret edipte melegimin yuzune bakamadim sadece dokorlarin cektigi fotolardan tanidim melegimi onun hasreti bile bana bukadar zor gelirken senin acini tahmin bile edemiyorum,insallah bu seferki yolculugun uzun olur kucagin hicbirzaman bos kalmaz dilerimki allahtan en kisa zamanda bos olan kollarina bir melek gonderir.....basin sagolsun....

ben seni tanımıyorum yeni üye oldum buraya bugün okudum anneyim bende senin acını senin kadar hissetim başın sağ olsun rabbim gelicekteki yavrularına ömür versin onun ömrü onlara olsun inşbaşka diyicek söz bulamıyorum allah sabır versin
GAMZEM,
koca bir aileyiz Türkiye'nin her yerinden sana DesteK evet her ne kadar bu acını hafifletemese de Senin daha çok güçlenmene neden oluyor ..Burfur'uyla Eftalyaaa'ylasıyla Ayşe43'yle Hepimiz bir Telefonuna bakar saat mekan farketmeden daima yanında olmaya hazırız bunu asla unutma ..Seni Keşkee yüreğime Sokabilsem..

Allahım bu nasıl bir acı... Okudum ağladım hala ağlıyorumm..çok çok çok üzgünüm... Rabbim kızının şefaatine nail eylesin seni.tevekkül etmekten başka çare yok cnm...bende 2 yıllık ewliyim ama kucağım hala boş :( herkesin imtihanı bir çeşit...yapacak bişey yok canm sabır diliyorum allahtan sana ve hepimize..... Kızının da fatihasını okuyorum inş.:((((

İçim acıdı, Allah sabır versin arkadaşım .
Söylenecek acıyı hafifletecek kelime yok ne yazık ki :( Başın sağolsun arkadaşım.Dualarımız seninle

allahım tez zaman da bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhatli okudukca ağlıyorum kızıma bakıyorum dualar ediyorum
çok acı çok özge söylediğinden beri perişanız tekrar başın sağolsun

Allah rahmet eylesin canım melek olarak cennette annesini bekliyecek yavrum Rabbim sana sabır versin canım ferahlık versin içine unutamassın kolay değil ama Rabbim onu günahsız melek olarak almış yanına bol bol dua et melek yavruna

Back