• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

canımm ALLAH ' tan KEVSER SU 'ya rahmet diliyoruz...başınız sağolsun çok çok üzüldümm Allahım sana sabır versin çok zor bir acı bebeğin melek oldu seni bekleyecek inşallah acın diner zamanla kardeşim ...ALLAH RAHMET EYLESİN...

ne söyleyeceğimi bilemedim. içim yandı.

Allah sanada eşinede sabırların en büyüğünü versin, rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın inş.

hep bundan korkarım allahım sabırlar versin kader ama ben gece uyuyamam ki ağzı yüzü kapanırda nefes alamaz dıe yada aglar duymam dıe ben daha anne oolmadım ama bunları hep düşünürüm:(

başınız sağolsun. Rabbim sabırlar versin inşallah. Diyecek söz bulamıyorum...Çok üzüldüm gerçekten. Keşke elden birşey gelse ama sadece dua edebildim...

başınız sağolsun. allah sabır versin kardeşim. meleğin cennete seni bekliyor olacak inşallah.
kimseleri evlat acısıyla terbiye etmesin allah...

allah sabır versin canım çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum dualarımız onunla sözün bittiği yer bu olsa gerekk.........

o uyudukça allah yeni bebeklerinize ömürler versin...
allah kimseyievlat acısıyla sınamasın....sizlerede gani gani sabır versin

Allah sabırlar versin canım. dualarım seninle. okurken bile içim acıdı, canım yandı. Allah yar ve yardımcın olsun

allah sabırlar versin başınız sağolsun.acınızı yürekten hissediyorum boğazım düğüm düğüm((

Allah sana sabir versin...:((melegin artik cennete cok mutlu guluyor sana... Dualr okuyor sana canim benim allah sabir versinnnn

Başın sağolsun canım.Ne desek boş...:((((Allah'ım sabırlar versin sana.Meleğin cennete bekleyecek seni en büyük tesellin bu bence.

Son düzenleme:
Allah sabır versin . . Meleğinle Ahirette bekliyor seni . . Orada yine yana geliceksiniz inşalah . .
Yüce rabbim kimseye evlat acısını göstermesin :(

Back