herşeye sil baştan başlamak zor olsada iyi bir adımla güzel bir yolculuğa başlaman çok güzel insss eski su geri gelmez ama umarım bu sefer kollarin sonsuza kadar boş kalmaz herzaman senin için dua edicem istedigin herzaman yanındayım..
tabikide herşey cok zor ama inan şuan ki durumumdan daha da zor olamaz,hamilelik ,doğum ,lohusalık,bebek bakımı bunlar hiç kolay şeyler değil,yavrumu zorluklarla taşıdım ,sabahlara kadar uyuyamadım 2 yastık kullandım zor nefes aldım,hep mide bulantısı kusmak ,ya doğum 9 saat suni sancı çektim,o an annemin değerini daha cok anladım cıkınca annemın ayaklarının altını öpeceğim dedim,doğdu bu kez kuveze koydular,1 hafta günde 2 saatte bır hastaneye gıttım emzırmek ıcın emmedı göğüslerim taş oldu ateş yaptı,emmeye başladı uçları acıdı kanadı,uykusuz kaldım ,lohusalık sendromu,bebeğim kendını toparladı dedım kabızlık cektı sabahlara kadar ağladı uyumadı,tam kendıne geldı dedım kılo aldı toparladı,bu kez Allahım elımden aldı bu acıyı verdi,kaderin önüne gecılmıyor,9 ay boyunca kuran okudum hatım ettım,babası kurban kestı bebeğimiz doğmadan,ama şimdi yavrum yok,Allahında bır bıldıgı vardır
şimdi ben tekrar baştan başlamak ıstıyorum Allahım kısmet ederse,bu acılara gene varım,inşallah Allahım bana tekrar sağlıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun UZUN ÖMÜRLÜ bır yavru versin...dua edın ne olur yarın benım ıcın cok önemli