• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

Canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum boğazım düğümlendi. Bebeğin cennette Allah rahmet eylesin..
Yüce yaradan kimseyi evladıyla sınamasın..

ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun ınsallah VERENDE ALANDA RABBIM.. dua etmekden baska yolumuz ondan baska gidecek kapımız yok ınsallah bu zor gunlerınızde RABBIME SIGINIR VE COK CABUK ACILARINIZI UNUTURSUNUZ İNSALLAH.. evladınızı unutmak mumkun olmasa acılarınız dıner ınsallah.. ALLAHIM KİSMEYE YASATMASIN INSALLAH...

Ne Söyleyeceğimi Bilemiyorumm'ki Tek Diyebildiğim Rabbim Tez Zamanda Acınızı Dindirsin İnşallah... :(

o kadar üzgünüm ki o kadar kötuyum ki şuan ne desem boş kendımce.Allah ım sana sabırlar versın rabbım sabrını senın uzerınden eksık etmesın.çok ağladım okudukca çok üzüldüm kendımı senın yerıne koydum.koymaz olaydım bu nasıl bır acıdır az biraz hıssettım.canımmmm bebeğin burda oldugundan cok orda daha ıyı şuan buna emın ol.melek oldu o.o zaten bır melektı sadece kanatlandı.Acısı bu denli olan bır anaya ne denır ne hafıfletır acısını bilmem.rabbım acısını yasattıgı gıbı sabrınıda versın ıns gamze

çocuk yaşta ebedi aleme göç eden yavruları kıyamet gününe kadar Hz.İbrahim peygamberimiz elleriyle besler himaye edermiş bunu öğrendiğimde çocukken kaybettiğim abimin acısı yerini onun adına sevinmeye bırakmıştı senin yavrun da şimdi Hz İbrahim peygamberin yanında tabii ki onları özleyeceğiz asla ve asla unutamayacağız ama Allah'a sığınmaktan başka bir çaremiz yok emir büyük yerden Allah sana gani gani sabır versin başın sağolsun Allah yar ve yardımcın olsun

canım çok ama çok üzgünüz acı haberini aldığımdan beri :14::14::14::14::14::14::14: dayanılması gerçekten çokkk zorrr bir acı Rabbim bol bol sabır ve dayanma gücü versin :43::43::43::43::43::43: keşke yanında olabilseydim keşke :29::5::5::5::5::5::5:dualarım bebeğin için senin için :5::5::5::5::5::5::5::5:

Başın sağolsun, çok ama çok üzüldüm...Rabbim sabır versin sana ve ailene, tez zamanda acılarını dindirsin inşallah canım...
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz.
DUALARIM HEP SENİNLE VE BEBEĞİNLE...
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın....

çok üzüldüm canım ne yazacağimi bilmiyorum hangi sözler evlat acısını dindirir allah sabır versin . benimde iki evladım var hep korktuğum sey onların acısını görmek en büyük acı evlat acısı gibi geliyor bana ama allahtan gelene ne denirki dualarımız seninle allah kimseye evlat acısı vermesin :43:

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

canım MEVLAM sabırlar versin inşalah,yaktın içimi
güzel yavrun şefaatçi olmak için sonsuz dünyada bekliyor inşallah seni

basınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin.. cok zor allah kimselerin basına vermesin evlat acısı

başın sağ olsun nediyim diyicek tek kelime bulamıyorum rabim senden daha fazla sevmiş bebeğini cennete kavuşursun bebeğine allah sabır versin inş
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

basınız sağolsun Allah rahat eylesin okuduğum andan itibaren acınızın dinmesi için dua ediorm

RABBİMİN biçtigi ömür bu kadarmış..ALLAH SABIRLAR VERSİN .çok çok ama çok üzüldüm o:2:

Back