• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

:14::14::14::14::14:allah sabır versin çok büyük bir acı çokkkk bende anneyim allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın amin

:14: Başın sağ olsun.. Çok üzgünüm,sözler yetersiz kalıyor işte... Rabbim sabır versin,dayanma gücü versin sana. Sabırlar diliyorum.

ben de anneyim, ben de ilk bebeğimi kaybettim. seni çok iyi anlıyorum. Şu anda acın taze, kendini teselli edecek hiçbirşey bulamazsın. ama lütfen sabırlı ol. Onlar bize Rabbimizin emaneti, hediyesi....Veren de alan da Rabbim. Allahım rahmet eylesin. kızın melek oldu ve cennetin en güzel yerinde. tabi ki hiç bir zaman unutamazsın, ne gülüşünü ne kokusunu ne ellerini ne yüzünü. Ama bu günler de geçecek ve sen de diğer bebişlerinin kokusunu içine çekecek, sağlıklı mutlu şekilde büyüdüklerine şahit olacaksın inşallah. Allah sabır versin..

allah bebeğinin yüzü suyuna sana rahmet etsin canım.
başka ne denir bilemyorum. :50:

BAsın sagolsun cnm emın ol bu yazdıklrını okuyan herkes gozyasını tutamayıp acını en derınden paylasıyoruz kardesım ve ALLAHTAN senın acının tez vakıtte almasını ıcının az olsa soguması ıcın dua edıyoruz rabbım sabrını vercek ınsallah RABBIM boyle uygun gormus o sımdı cennette senı beklıcek annesı..

allah sabırlar versin allah başka acı dert keder göstermesin çok zordur belki seni anlayamam belki hissettiklerini yaşayamam ama hangi acı kolayki hele evlat acısı en zoru :((( rabbim sana güç versin minik kızın cennetin en gzel meleği oldu onun içinde senin içinde aklıma geldikçe bnde dua edicem eşine, sana başsağlığı diliyorum rabbim en kısa zamanda size bi evlat nasip etsin inşallah...

Okurken bile dayanamadım,bütün kalbimle Allahtan size sabırlar diliyorum.
İnşallah bu acıların mükafatını başka türlü görüp mutlu olursunuz.

rabbim sabır versin canıım çocuğum yok olsun diye 2 yıldır uğraş veren biiri olarak ciğerim yandı ciğerim dua et bolbol allaha sığın kader sen başında bekçide kalsan yaşayacağı kaderi neyse o oluyo cennetin kapısında seni bekleyecek meleğin ve annem babam gelmeden içeri girmeyecem diyecek size şefaatçi olacak....

geride bi arkadaş yazmış katılıyorum ona kendini bırakma benim komşumun 6 yaşında ikiz çocukalrından biri kazara vefaat etti önce korkmuştuk kaldıramayacak yükü diye ama dualarla sürekli kuran okuyarak kendin iyi hissettiği insanlarla sohbet ederek topladı kendini....

çok büyük bir sınav allah yar ve yardımcınız olsun :43:
allah sabrını da versin inşallah:43:
boğazım düğümlendi:43:

gamzem,canım kalbimdesin.şimdi sen şehit annesisin,duaların kabul olur.ablan içinde dualarını eksik etme canım.Rabbim senin gibi güçlü bir anneye sabrını da verecektir.senin ne kadar güçlü olduğunu dün daha iyi anladım bitanem.Allah'a emanet ol canım.
GAMZEM,
koca bir aileyiz Türkiye'nin her yerinden sana DesteK evet her ne kadar bu acını hafifletemese de Senin daha çok güçlenmene neden oluyor ..Burfur'uyla Eftalyaaa'ylasıyla Ayşe43'yle Hepimiz bir Telefonuna bakar saat mekan farketmeden daima yanında olmaya hazırız bunu asla unutma ..Seni Keşkee yüreğime Sokabilsem..
ceylanımın da dediği gibi telefonun yeterli canım.en kısa zaman da yanında oluruz.önce Rabbime sığın,anneciğinin söylediklerini unutma.mutfakta yaptığımız konuşmaları da aklında tut canım benim.eşinin,annenin ,gelecekte doğacak çocuklarının,bizlerin ve tüm sevdiklerinin sana ihtiyacı var.işte bu yüzden kendini bırakmak yok.seni çok seviyoruz.Rabbim yar ve yardımcın olsun gamzem.

Son düzenleme:
Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır ve dayanma gücü versin.İnşallah yeniden yavrularınız olur...Zaman herşeyin ilacı..Teselli etmek imkansız şu anda sizi anlıyabiliyorum diyecek söz bulamıyorum bir anne olarak.

Back