• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

canım başın sağolsun bende bi anneyim yazdıklarını okudukça gözlerimdeki yaşlara engel olamadım helal olsun canım ne demek çok üzgünüm duyduğumdan bu yana aklımdan çıkmıyorsunuz rabbim acını dindirsin ..

Allah sana peygamber sabri versin canim inan cok cok uzuldum :( dicek bisey bulamiyorum allah en kisa zamanda seni yeniden evlat sahibi yapsin acilarini azaltsin insallah

Kızlar hepinizden dualar bekliyoruz ..hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin arkadaşımıza yarasına merhem olacak evlatlar nasip eyle ya rab

okiudugumdan beri agliyorum.Allah sabir versin.cok zor bir durum.teselli olarak tek soyleyecegim cennetlik bir evladiniz var hic gunaha bulasmamis..ve sizi almadan oraya girmeyecek,size sefaatci olacak...

Allah sabır versin canım :50::50: İnşallah cennette kavuşursun evladına...

Allah Peygamber sabri versin acini yürekten paylasiyorum..Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun.

Ayrıntılar konusunda asla sorgulamayacağım.Evlat sahibi olmadığım için buradaki birçok anneyi anlayamam da.Acını bazı nedenlerle yansıtamadığın için burada hepimizle paylaştığına inanmak istiyorum.Ama senden bir ricam var lütfen bencil olma,subjektif düşünme,kaderci olmaya çalış...Ben babamı kaybettiğimde annemin şoku atlatmasını uzun uzun bu tür konuşmalarımızdaki telkinlerle sağladım.Ama böyle bir konuda burada herkesle bu konuyu paylaşmak acını azaltmayacak çünkü sadece mutluluk paylaşmaktan beslenir!!!
Kelebek etkisi kavramına göre şöyle düşünelim:
Yavrun büyüdü,ortaokul çağlarına geldi daha çok anı,daha çok bağlılığa sahipsiniz.Ve pankreas kanseri oldu.Tedavisi çok zor bir rahatsızlık ve kemiklerine,beynine.... tüm vücuduna bu kanser yayıldı.Ona çözüm bulmaya çırpınarak acılarıyla aylar belki yıllar geçirmesini sağladınız.Sonuç?
Yavrun büyüdü, hergün izliyoruz televizyonlarda kundaktakine bile yapmadılarmı?Hangimizin garantisi var çocuklarımızın tecavüzcülerden korunabileceğinin?Birçok kez zaten aile içinden bile çıkıyor bu yaratıklar.Başına böyle bir olay geldi ve işkence edilerek öldürüldü.Sonuç?
Yavrun büyüdü;koskoca insan oldu.Senin yaşın ilerledi,bazı nedenlerle sorunlar yaşadınız ve seni öldürdü.Sonuç?
Bu yazdıklarım belki sana çok kötü gelebilir,ama bana kimse diyemezki ''Bu benim asla başıma gelmez''
Kaderine inanmaya çalış,bencil olma bu sınavı düzgün atlat.
İnsanların bu tür sınırları zorlayıcı olaylar yaşamasının tek sebebi ''bir işaret''tir.Gelecekte yaşanacak daha büyük acılardan kurtulmanız için uygulanan bir sınavdır.Çünkü Allah herzaman bizler için en iyisini düşünür!
Hayatının bir tablo olduğunu düşün ve geriye çekilip bu resmin tümünü görmeye çalış.
Kalbinde yanan ateşi belki söndürmek istemeyebilirsin sen bir annesin ama kontrol altında tutmak zorundasın diğer evladın için eminim oda çok yakında hayırlısıyla gelecektir.Bunun için sen nasıl bizlerden dua istiyorsan emimin herkes benimle hem fikir olacaktır,''sende bizim için profesyonel yardım almalısın''

offff bu nasil bi acidir Rabbim, nasil teselli edilir kollari bos kalan bi anne , Rabbim dayanma gucu versin canim kardesim.. Aglayarak okudum cok ama cok icim yanarak okudum :( herseyin ilaci zaman........ unutmak mumkun diil ama zamanla bu aciyla yasamayi ogreneceksin:( Allah sana uzun omurlu birbirinden guzel evletlar nasip eder insallah canim kardesim...

başınızsağolsun..
gece gece ağlattınız beni de...
ne desem boş..kelibeler boğazıma dizildi
rabbim rahmet eylesin
cennette buluşursunuz inşaallah...

Yazacak hiçbirşey bulamıyorum, acınız ciğerimi yaktı, Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın:43:Yüce Mevlam size metanet, sabır ihsan eylesin, bir daha böylesine bir ızdırap yaşamayın İnşaAllah:43:

sabah sabah neye ugradığımı şaşırdım nefes almayı unutmuşum bi ara..allahım yardımcınız olsun.başınız sağolsun..

Son düzenleme:
Meleğinin vefatını duyduğum andan beri hiç aklımdan çıkmadın..Geceleri kalkıp kalkıp oğluma bakıyorum, sıkıntısı var mı, iyi mi diye..

Biz hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren bebeğimiz için yaşamaya başlıyoruz aslında..Daha anne karnındayken ona birşey olacak diye ödümüz kopuyor..Kendimizi değil onun rahatını, iyiliğini düşünmeye başlıyoruz..Bu doğdukları zamandan sonra iyice artıyor..Bütün dünyamız yavrumuz oluveriyor..Değil ona zarar verecek birşey yapmak, dokunmaya bile kıyamıyoruz..

Biliyorum ki sende böyle bir anneydin..Hala da öyle bir annesin..Meleğinin vefatı seni onun annesi olmaktan alıkoymuyor çünkü..Bir gün cenette yine beraber olacaksınız..Ama biz ne kadar elimizden geleni yapsakta kaderin önüne geçilmiyor işte..Olması gerekeni önleyemiyoruz..

Ben senin meleğine değil bugün,her zaman her fırsatta dua edeceğim..

Acın bitmeyecek belki ama azalacaktır..Hele ki bir daha anne olduğun vakit..Çünkü olacaksın muhakkak..Biz de bebişinin ve senin mutlu haberlerini okuyacağız burdan..

Allah sabır versin..Allah yardımcın olsun..Böyle yazmışsa eğer muhakkak dayanma gücünü de verecektir sana..
Tekrardan başınız sağolsun canım..

Aglattin beni benimde evladim var acini yurekkktenn hissettim allahim sabirlarr versin insllh.basiniz saggolsun.

Back