• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

hüngür hüngür ağlarken yazacak bir şey bulamıyorum,Allahım sana ve eşine dayanma gücü versin...Allah kimseye evlat acısı göstermesin...ablam da bebeğini kaybetmişti,çok üzüldü çok ağladı...annem hep dua etti bir daha evladı olsun da acısı dinsin diye...senesine oğlu oldu,şimdi liseye giden kocaman delikanlı...rabbim sana da yeni,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin....suyun da cennette sizi beklesin inşallah...

hüngür hüngür ağlarken yazacak bir şey bulamıyorum,Allahım sana ve eşine dayanma gücü versin...Allah kimseye evlat acısı göstermesin...ablam da bebeğini kaybetmişti,çok üzüldü çok ağladı...annem hep dua etti bir daha evladı olsun da acısı dinsin diye...senesine oğlu oldu,şimdi liseye giden kocaman delikanlı...rabbim sana da yeni,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin....suyun da cennette sizi beklesin inşallah...

ahhh babası bizi biryere göndermezdi,annemlere gitmek isterdim torun özlemleri gitsin diye eşim nolur ayırma gitmeyin kızımın hiçbir anını kacırmak istemıyorum ,bırgun bıle gozumun önunden gıtmesın en güzel anları kacırmayım derdı,doyamadık yavrumuza çok sevdik cooookkkk

Allah rahmet eylesin.basinsagolsun cnm.

Allah sabırlar versin diyerek başlamak istiyorum,özgenin arkadaşıyım odnan duyduk üzüldük :( Seni çok iyi anlayabiliyorum benimde 1 günlük bebeğim vefat etti,seninki daha acı biliyorum üzülme demeyeceğim sana bana üzülme dediklerinde çok sinirlenirdim,ama bundada bir hayır olduğuna inanmalıyız çünkü Rabbimin sevdiği bir kul olduğun için seni belkide daha büyük bir acıdan kurtardı,İnşallah sana şefaatçi olacak seni cennet kapısında bekleyecek ona gir denildiğinde annemi almadan girmem diyecek güzel bir kızın var ! İsmini duyunca dahada duygulandım çünki öyle güzel bir isim vermişsinki peygamber efendimizin vefat eden kzıının adıda kevserdi ve o cennete bir havuz oldu müminler ahirette o havuzun başında toplanacaklar.
Uzatmak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim geçicek,gerçekten geçicek inan bana geçicek,bak şimdi 21 aylık bir kızım daha var,diğer bebeğim yinede aklıma geliyor mesela şuanda geldi belkide biraz ağladım ama eskisi kadar içim yanarak değil,çokca sabır çek inşallah daha güzel günler senin olacak ve kevser su'nun bir kızkardeşi daha olacak.

Acın çok taze ne desek ateşini birazcıkda olsa söndüremez biliyorum.. Başın sağolsun kızın seni kaybettiğin günki gibi cenette bekliyor olacaktır. Kendini hırpalama benim yüzümden oldu şöyle olsaydı böyle olsaydı şunu yapsaydım olmazdı diye bu seni daha kötü yapar. Destek alabilirsen destek al bi uzmandan.. İnşallah yüce rabbim sana tekrar uzun ömürler geçireceğin bebekler verir..

Canım allah yardımcınız olsun. Oseni annesini cennette bekleyecek inşallah bu dünyada doyamadınız ama ebedi olan ahirette hep beraber olursunuz inşallah bunları düşünüp biraz daha rahatlarsın inşallah canım.

Allah sabırlar versin diyerek başlamak istiyorum,özgenin arkadaşıyım odnan duyduk üzüldük :( Seni çok iyi anlayabiliyorum benimde 1 günlük bebeğim vefat etti,seninki daha acı biliyorum üzülme demeyeceğim sana bana üzülme dediklerinde çok sinirlenirdim,ama bundada bir hayır olduğuna inanmalıyız çünkü Rabbimin sevdiği bir kul olduğun için seni belkide daha büyük bir acıdan kurtardı,İnşallah sana şefaatçi olacak seni cennet kapısında bekleyecek ona gir denildiğinde annemi almadan girmem diyecek güzel bir kızın var ! İsmini duyunca dahada duygulandım çünki öyle güzel bir isim vermişsinki peygamber efendimizin vefat eden kzıının adıda kevserdi ve o cennete bir havuz oldu müminler ahirette o havuzun başında toplanacaklar.
Uzatmak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim geçicek,gerçekten geçicek inan bana geçicek,bak şimdi 21 aylık bir kızım daha var,diğer bebeğim yinede aklıma geliyor mesela şuanda geldi belkide biraz ağladım ama eskisi kadar içim yanarak değil,çokca sabır çek inşallah daha güzel günler senin olacak ve kevser su'nun bir kızkardeşi daha olacak.

Allah razı olsun,acım azalır inş.,ilacların etkısı gecınce mahvoluyorum,aklımdan cıkmıyor,içim yanıyor yürümek istiyorumm bitmeyen bır yoldaa,yollar bıtmesinnn,yavrum nefesım beklenmedık bır anda acı bırsekılde gıtttıı,düşündükce kafayı yememek ımkansız, inşallah bıran önce yenıden yavrularım olsun,dua edin lütfen,günler gectıkce daha cok acım artmasından korkuyorum cunku hala ınanamıyorum yokluğuna...zaman gectıkce daha cok bellı olacak :(((((((

çook anlamsız kalıyor kelimeler ne desem içimde ki hüzünü anlatamaz.

gerçekten üzülldüm. Allah sabırlar versin. yaşadığın son acı olsun.

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

herşeyde vardır bir hayır hikmet. metanetli olmaya çalışın.

keşke kaybetmesek en sevdiklerimizi:(:43:

Allah sabrını kat kat artırsın inşalalh çok üüzldüm rabbim yardımcınız olsun:(

Allah razı olsun,acım azalır inş.,ilacların etkısı gecınce mahvoluyorum,aklımdan cıkmıyor,içim yanıyor yürümek istiyorumm bitmeyen bır yoldaa,yollar bıtmesinnn,yavrum nefesım beklenmedık bır anda acı bırsekılde gıtttıı,düşündükce kafayı yememek ımkansız, inşallah bıran önce yenıden yavrularım olsun,dua edin lütfen,günler gectıkce daha cok acım artmasından korkuyorum cunku hala ınanamıyorum yokluğuna...zaman gectıkce daha cok bellı olacak :(((((((

Dualarımız yüreğimiz seninle yine hayaller kurmakla kalmayacağız hepsini gerekleştirip Buralarda herkese fotoğraflayacağız

öyle düşünme canım benim zaman geçtikce azalacak,gerçekten bak seni teselli etmek için söylemiyorum ama azalacak,biliyorum yutkunamıyorsun boğazında bişey var,uykunda bile huzursuzsundur,zamanla acın dinice kapanmıcak hiçbirzaman belki ama dinicek
Ben hep şöyle düşündüm belki yaşasaydı daha büyük bir hastalık geçiricekti,belki daha büyük yaşta ölücekti daha çok üzülücektik,Rabbim böyle uygun gördüyse bize hamdetmek düşer,verende oydı zaten şimdi yanına aldı meleğini,o şimdi cennette belkide benim kızımla belkide diğer meleklerle birlikte :(
Seni tanımıyorum ama sana çok dua edicem inşallah bir evladın daha olucak bunu çok gönülden istiyorum

Suuucum, Ben Bu Haberi Aldığımdan Beri Kendime Gelemedim..
Aklım Sendeydi Hep..
Şimdi de Yazdıklarını Okudum Mahvoldum..

Allah Kimseyi Evladıyla Sınamasın..
Ne Olur Dik Dur, Salma Kendini..
Hayırlısı Demek Böyleymiş..

Ne Denilir, Ne Yazılır Aklım Karıştı Seni Sitede Görünce.. :14:
Allah Yar ve Yardımcın Olsun.. :14:

öyle düşünme canım benim zaman geçtikce azalacak,gerçekten bak seni teselli etmek için söylemiyorum ama azalacak,biliyorum yutkunamıyorsun boğazında bişey var,uykunda bile huzursuzsundur,zamanla acın dinice kapanmıcak hiçbirzaman belki ama dinicek
Ben hep şöyle düşündüm belki yaşasaydı daha büyük bir hastalık geçiricekti,belki daha büyük yaşta ölücekti daha çok üzülücektik,Rabbim böyle uygun gördüyse bize hamdetmek düşer,verende oydı zaten şimdi yanına aldı meleğini,o şimdi cennette belkide benim kızımla belkide diğer meleklerle birlikte :(
Seni tanımıyorum ama sana çok dua edicem inşallah bir evladın daha olucak bunu çok gönülden istiyorum

Suuucum, Ben Bu Haberi Aldığımdan Beri Kendime Gelemedim..
Aklım Sendeydi Hep..
Şimdi de Yazdıklarını Okudum Mahvoldum..

Allah Kimseyi Evladıyla Sınamasın..
Ne Olur Dik Dur, Salma Kendini..
Hayırlısı Demek Böyleymiş..

Ne Denilir, Ne Yazılır Aklım Karıştı Seni Sitede Görünce.. :14:
Allah Yar ve Yardımcın Olsun.. :14:

IiOfff yuregim ciz etti ben bile bu hale gelsiysem senne bleeding be guzelim.Allah sana peygamber sabri versin cok cetin bir imtihandan geciyorsun rabbim yardimcin olsun ne diyim.aglamaktan perisan oldum.aralik annelerinin hepsinin dualarindasin canim :(((

Allah sabırlar versin bitanem. Yüreim dağlandı mahvoldum okurken. Allahım sana güç kuvvet sabır versin.

Rabbim sabır versin.sözün bittiği yer burası olsa gerek.bir anne olarak acınızı paylaşıyorum.başınız sağolsun:14::14:

Suan yazını okuyup ağlamayın kalmamıştır eminim okuyan herkes dualarını sanden ve meleğinden esirgemiyorlardir .allah acini dindirsin tez zamanda evlatlarına kavuşursun belki bir nebze hafifletir dayanak olurlar sana

Back