Allah sabırlar versin diyerek başlamak istiyorum,özgenin arkadaşıyım odnan duyduk üzüldük
Seni çok iyi anlayabiliyorum benimde 1 günlük bebeğim vefat etti,seninki daha acı biliyorum üzülme demeyeceğim sana bana üzülme dediklerinde çok sinirlenirdim,ama bundada bir hayır olduğuna inanmalıyız çünkü Rabbimin sevdiği bir kul olduğun için seni belkide daha büyük bir acıdan kurtardı,İnşallah sana şefaatçi olacak seni cennet kapısında bekleyecek ona gir denildiğinde annemi almadan girmem diyecek güzel bir kızın var ! İsmini duyunca dahada duygulandım çünki öyle güzel bir isim vermişsinki peygamber efendimizin vefat eden kzıının adıda kevserdi ve o cennete bir havuz oldu müminler ahirette o havuzun başında toplanacaklar.
Uzatmak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim geçicek,gerçekten geçicek inan bana geçicek,bak şimdi 21 aylık bir kızım daha var,diğer bebeğim yinede aklıma geliyor mesela şuanda geldi belkide biraz ağladım ama eskisi kadar içim yanarak değil,çokca sabır çek inşallah daha güzel günler senin olacak ve kevser su'nun bir kızkardeşi daha olacak.