- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
- Konu Sahibi Bayan mimik
Antibiyotik kullaniyor mu?
O arttirabilir.
O arttirabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo pudra demişsiniz birazdan başlarlar yorumlara hemşire ama yalan yanlış bilgi veriyor
egzama kanar pisik degildir okızlar lütfen yardım edin kızım bir buçuk haftadır pişik ama öyle böyle değil pişik olduğu yerden et kalmış derin yara olmuş çok ağlıyor. Doktora götürdüm yeni pişiği çoğaldığında bepanthol verdi. Ben daha önce sudocrem kulanıyordum, çok faydasını gördüm ikinci açışımda hiç bir şey kalmamış oluyordu, ama bu sefer hiç bir şekilde etki etmiyor kızıma. Bepanthol kullandım, biraz bile iğleşmedi krem bitti kızım daha kötü oldu. Çok dikkat ediyordum poposuna ama pişiği resmen azmış durumda zeytin yağı sürdüm hiç bir
Şey fayda etmiyor bu akşam bi baktımki yine kanıyor canım acıyor artık lütfen bi bilgisi olan varsa paylaşırmısınız
Badem yağı bütün kremlerden daha iyi. Badem yağı sürün. Yeğenimde aynı sorunu yaşamıştık. Badem yağı doktorun verdiği ilaçtan daha iyi geldi.kızlar lütfen yardım edin kızım bir buçuk haftadır pişik ama öyle böyle değil pişik olduğu yerden et kalmış derin yara olmuş çok ağlıyor. Doktora götürdüm yeni pişiği çoğaldığında bepanthol verdi. Ben daha önce sudocrem kulanıyordum, çok faydasını gördüm ikinci açışımda hiç bir şey kalmamış oluyordu, ama bu sefer hiç bir şekilde etki etmiyor kızıma. Bepanthol kullandım, biraz bile iğleşmedi krem bitti kızım daha kötü oldu. Çok dikkat ediyordum poposuna ama pişiği resmen azmış durumda zeytin yağı sürdüm hiç bir
Şey fayda etmiyor bu akşam bi baktımki yine kanıyor canım acıyor artık lütfen bi bilgisi olan varsa paylaşırmısınız
kızlar lütfen yardım edin kızım bir buçuk haftadır pişik ama öyle böyle değil pişik olduğu yerden et kalmış derin yara olmuş çok ağlıyor. Doktora götürdüm yeni pişiği çoğaldığında bepanthol verdi. Ben daha önce sudocrem kulanıyordum, çok faydasını gördüm ikinci açışımda hiç bir şey kalmamış oluyordu, ama bu sefer hiç bir şekilde etki etmiyor kızıma. Bepanthol kullandım, biraz bile iğleşmedi krem bitti kızım daha kötü oldu. Çok dikkat ediyordum poposuna ama pişiği resmen azmış durumda zeytin yağı sürdüm hiç bir