Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde altinaltını silmeden önce islak mendilleri yıka iyice sık öyle kullan.Ben hep yıkayıp kullandım .Canım bebeğinin altını ılık suyla yıka ve iyice kurula .Eczanelerde sudokrem var çok iyi geliyor.Memnun kalirsin kızım doğduğundan beri kullanıyorum.
Çocuk doktorunun tavsiyesi ile mavi hametan ve uni baby % 40 pisik onleyici kremini karıştırıp sürüyorum. hemen geçiyor. bir de yeni doğanken ıslak mendil kullanmadim hiç o da pisik yapabilir. içme suyu ve pamuk kullanmıştım. bez markası da etkiliyor bezin markasını da değiştirebilirsiniz. ve ne olursa olsun çocuğun altını sık sık değiştirin.Kızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızı annem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
Dalga mı geciyorsun. buradaki cevapları bir oku herkes aynı şeyi söylüyor.Kızlar margarin surulur mu ???,
Kızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızı annem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
Canım eczane de çinko içerikli kremler var onlardan al çok işe yarıyor beniim kızında pişiği çok kötüydü kanıyordu doktor süt alerjisi olabileceğini de söylemişti testler yapıldı çok şükür alerjisi yok . çinko bazlı krem kulandık ve arada altını açtıkça havalandırdım geçti . Birde bezini değiştir bezde yapıyor olabilirKızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızı annem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
Benim oğlum da ilk ayında pişik olmuştu sadece sudocrem iyileştirdi. Cildi çok hassas. Diğer markaları kullanmaya başlayayım anında pişik oluyor. Bebeğin poposunu temizledikten sonra ıslak bırakmayın ve pişik kremini incecik bir tabaka şeklinde sürün. Maksat orasının kuru kalması. Ne kadar nemli o kadar pişiğe meyil .Kızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızı annem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
Kesinlikle öle kremlee surme canim ya sudokrem sür en iyisi o pisik icin yada sebamed pişik kremi kullan. Sürekli havalandır. Kullandiğin bezi değistir. Islak mendilide bi sure kullanma kaynatilmis soğumuş suyun icine pamuklari koy oyle pamukla altini temizle. Yada krem kullanmak istemezsen zeytin yagini tavada azicik ısıt soguduktan sonrada krem gbi hep zeytin yagi sür poposuna. Rabbim şifa versin uzulme bebek bu dunyaya herseye yeni alisiyo pişik olmasida normal. Bide hergun banyo yaptirmaya calis ki vucudu ferahlasin.Kızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızı annem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
Öncelikle bi sakinleş 13 günlük bebeğin acı hissi o kadar gelişmiş olamaz dünyaya hemen alışamadıkları için ve gaz sıkıntısı olduğu için kıvranıyordur.. Annen aynı benim annem gibi bebeğim 10 günlükken senin sütün yetmiyo bakamazsan ölür gider gibi bi sürü saçmasapan üstelik bu kadar çok üstüme gelmemesini söylememe rağmen konuşup duran bi insan.. seni çok iyi anlıyorum.. Ama takma sanki bi çocuk onlar büyüttü.. Bu arada pişik için benim oğluma sudocrem çok iyi gelmişti.. poposunu nazikçe ıslak pamukla sildikten sonra güzelce kurula ve her altını açtığında bu kremi kullan canım... ama eğer kanamalı bi pişikse doktora bi göster derim.. benim söylediğim krem kırmızı tahrişli cilde iyi geliyor..Kızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızı annem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım