Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olsun istiyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morfoloji sıfır, sayıda 9 milyondan 17 milyona çıktı 4ay önce, bu hafta tekrar tahlil verecek
Bızım varıkosel var, hala da var. Sayıda 43 bin ama morfolojik 1 idi. 0 da durum nasıl bilmiyorum 2.ay hamile kaldım doktor tup bebek kesin demıstı. Cok ıyı bir urologa gıtmesılınız mutlaka

Bızım varıkosel var, hala da var. Sayıda 43 bin ama morfolojik 1 idi. 0 da durum nasıl bilmiyorum 2.ay hamile kaldım doktor tup bebek kesin demıstı. Cok ıyı bir urologa gıtmesılınız mutlaka
Şükür bizde varikosel yok sprem arttı 4ay önce gittiğimiz dr iyi prof, dalında çok iyi araştırıp öyle gittik bakalım inşALLAH bu defa azda olsa morfoloji iyi çıkar yada dr iyi birşey söyler

Ben şunu anlamıyorum. Eskiden kısırlık diye bir şey çok ender vardı. Bu devirde kimi görsem çocuk sahibi olamıyor. Neden ki acaba..

Ben şunu anlamıyorum. Eskiden kısırlık diye bir şey çok ender vardı. Bu devirde kimi görsem çocuk sahibi olamıyor. Neden ki acaba..
Herşey hormonlu canım hayat şartları zor malum stres oluyorum insan, dediğin gibi önceden kısırlık diye bir şey yoktu kadınlar birer ikişer yıl arayla hamile kalırdı şimdi tedavisi olmuyor

sperm sayisi ve hizinda problem varsa çaksir otu içirin eşinize eşimde çok faydasini gördük

37yaşındayın 14 aylık evliyim 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bebeğim olmasını çok istiyorum tecrübeli bayanlar tavsiyeniz varmı?
Bnde 22 yaşındayım 1 senelik evliyim kısmet olmadı daha Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah seninkinide

Aminn inşALLAH canım seninkini inşALLAH, doktora gittiniz mi?
Ben gittim bikere doktor bakıp yumurtalıkların rahmin düzgün güzel dedi ilaç vermişti üstne hasta oldum geçen ayda hasta olunca gel dedi ben gitmedim

Git canım ihmal etme birde hormonlara baktır gerekirse Eşinde gözüksün ,yaşın küçük olsada zamana bırakma derim abla tavsiyesi tatlım
Gitmediğime pişman oldum en azından ikimzde sorun yoksa beklerim inşallah Allah ne zmaan kısmet ederse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…