- 14 Eylül 2019
- 115
- 49
- 13
- 40
- Konu Sahibi Muhabbetimsin
-
Ocak ayında gitmiştim, klomen kullandım ondan sonra kimyasal gebelik yaşadım, eşimde sıkıntı var, 4ay önce randevu almıştık salı günü tahlil verecekDoktora göründünüz mü
Amin inşALLAH, çok sağol canımCanim insallah sende anne olursun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah❤
Daha önce özelde yaptırdık düşük çıktı canım, devlette muayene olmasını istedim varikosel varmı diye şükür çıkmadı tekrar spermiogram tahlili istedi 4aydır bekliyoruzeşiniz de tahlillerini versin bulunur bir hal çaresi.
üzülmeyin.
stres çok etkiliyor
Çok sağol ALLAH razı olsun canım, çok olmasada ister istemez kafaya takıyor insanGönlünüze göre olsun her şey inşallah.
Dua edicem sizin için.
Hayırlısını dileyin pozitif düşünün öyle olsun.
Çok sağol ALLAH razı olsun canım, çok olmasada ister istemez kafaya takıyor insan
Yaşnizda tutuyor 39 yasina kadar37yaşındayın 14 aylık evliyim 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bebeğim olmasını çok istiyorum tecrübeli bayanlar tavsiyeniz varmı?
İNŞALLAH canımRahat olun eşinizde sıkıntı varsa tedavisi var sonuçta halledilir.
Stres yapmak iyi değil böyle durumlarda.
İçinizi ferah tutun.
Vakti geldiğinde en uygun zamanda gelecektir o da aranıza.
İNŞALLAH canım, benim gittiğim dr aşılama yapalım dedi tutarmı bilmiyorumRahat olun eşinizde sıkıntı varsa tedavisi var sonuçta halledilir.
Stres yapmak iyi değil böyle durumlarda.
İçinizi ferah tutun.
Vakti geldiğinde en uygun zamanda gelecektir o da aranıza.
ALLAH bağışlasın inşALLAH canım, devlette vakit kaybı olmazmı, özele gitsem?Yaşnizda tutuyor 39 yasina kadar
Devlet asilama tüp bebek tedavilerini yapiyor
Vakit kaybetmeden size en yakın tüp bebek polikiligine esinizle gidip görünmenizi tavsiye ederim
Orda tüm tahliller yapilr neden olmadiği söylenir
(Bende 7.senemde devlette tüp bebek yptirarak hamile kaldım)
Her şeyin bir vakti var üzülmeyin Dua her şeyi değiştirir olmazları olduran Rabbim Ol der ve Olur . Ayrıca lütfen stres yapmayın bu gibi zamanlarda en büyük düşman Strestir. |
Sizinkinde sorun neydi canım, keçi boynuzu kaynattım 2gün zor içti tadı kötü diye, 1aydır keçi boynuzu soğuk pres içiriyorum zorlaEşinize bitkisel kürler icirebilirsiniz ben incir küru icirmistim çok faydasını gorduk
En kısa zamanda hamile kalırsınız ınsallahRabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, kimsenin kucağını bos bırakmasın
Sperm azlığı hareket skntisi vardı incir küru daha tatlı ve ondan daha çok etkili oldu bizim için en azındanSizinkinde sorun neydi canım, keçi boynuzu kaynattım 2gün zor içti tadı kötü diye, 1aydır keçi boynuzu soğuk pres içiriyorum zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?