Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olsun istiyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay kullandi

Katı meyve sıkıcağinda sıkıyoduk
3.4 tane havuçtan 1 bardak cıkıyodu
Gunde 2 kere hazirlayip veriyodum
icinede 1 damla zeytinyagi damlatiyodum
Havuçtaki a vitaminini arttiriyomuş

1 bardak nohutuda bol suda hasliyodum yumuşuyana kadar
O suDanda 1 cay bardağı veriyodum gunde

Bide aktarlarda çakşır kökü suyu satiliyo
Ondan 2 şişe bitirdi
2 ay içinde
Bizimki 1aydır keçi boynuzu soğuk sıkım kullanıyor bu hafta tahlili versin bakalım ona göre uygulamam gerekirse bunlarıda denerim inşALLAH

Bizde bi sıkıntı olmadıgı halde 6 ay olmadı.hamile kaldıgım ay ilişki sıklığını azalttım sperm kalitesi artsın diye. 3 gun 4 gun hatta 5 gunde bi ilişki oldu.yumurtalama gununden 3 gun once yumurtlama gunu ve sonrası 4 gun sonraydı dıye hatrlıyorum belki etkili olur sizede
Bizimkinde hareketsizlik olduğu için çok beklediğinde canlı olanlarda ölüyormuş yumurtlama günümde gün aşırı diğer günlerde 4 5 günde bir oluyordu

Ben de bir kere tüp bebek denedim ve maalesef düşükle sonuçlandı. Gelecek adetimden sonra tekrar deneyeceğiz.
Biz şu an marankinin bal - keciboynuzu karışımını yiyoruz ( sitede tarifi var), eşim C vitamini ve selenyum aliyor, ayriyeten ben şu an soğan suyu kürünü yapıyorum.

İnşallah dileğiniz kabul olur ve güzel haberlerle gelirsiniz buraya🙏

Ben de bir kere tüp bebek denedim ve maalesef düşükle sonuçlandı. Gelecek adetimden sonra tekrar deneyeceğiz.
Biz şu an marankinin bal - keciboynuzu karışımını yiyoruz ( sitede tarifi var), eşim C vitamini ve selenyum aliyor, ayriyeten ben şu an soğan suyu kürünü yapıyorum.

İnşallah dileğiniz kabul olur ve güzel haberlerle gelirsiniz buraya🙏
Amin inşALLAH Rabbim sizede isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıklı hayırlı Salih evlatlar, ne kadarlık evlisiniz sıkıntı neydi tüp bebek yaptınız

Amin inşALLAH Rabbim sizede isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıklı hayırlı Salih evlatlar, ne kadarlık evlisiniz sıkıntı neydi tüp bebek yaptınız
Bende bir sorun yok ama sizdeki gibi eşimde morfoloji bozukluğu var ve sperm sayısı az.

Back