- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi Muhabbetimsin
-
10 gunde evrakları hazirlayip o ay tedaviye başladım canimALLAH bağışlasın inşALLAH canım, devlette vakit kaybı olmazmı, özele gitsem?
Her şeyin bir vakti var üzülmeyin Dua her şeyi değiştirir olmazları olduran Rabbim Ol der ve Olur . Ayrıca lütfen stres yapmayın bu gibi zamanlarda en büyük düşman Strestir.
Bizde de aynı sıkıntı canım, etkili oldumu? Nasıl kullanıyorsunuz?Sperm azlığı hareket skntisi vardı incir küru daha tatlı ve ondan daha çok etkili oldu bizim için en azından
Amin inşALLAH sağol canım benim, seninki ne kadarlık oldu10 gunde evrakları hazirlayip o ay tedaviye başladım canim
Eskisi gibi degil cok hizli ilerliyor
Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah sana duAlrim seninle
Keci boynuzunu sen degil eşin içicek ama erkeklere faydasi var diye biliyorumSizinkinde sorun neydi canım, keçi boynuzu kaynattım 2gün zor içti tadı kötü diye, 1aydır keçi boynuzu soğuk pres içiriyorum zorla
1 litre suya 6 adet kuru incir ortadan elinizle bölün önce şu kaynasin sonra incirlwri atın 5 dk kaynatın sabah akşam 1 bardak incirinBizde de aynı sıkıntı canım, etkili oldumu? Nasıl kullanıyorsunuz?
Eşime içiriyorum canım, zorlaKeci boynuzunu sen degil eşin içicek ama erkeklere faydasi var diye biliyorum
3 aylik oldu çok sukurAmin inşALLAH sağol canım benim, seninki ne kadarlık oldu
Ilık mı içmesi gerekiyor,1 litre suya 6 adet kuru incir ortadan elinizle bölün önce şu kaynasin sonra incirlwri atın 5 dk kaynatın sabah akşam 1 bardak incirin
Hımmm tamam ben yanliş anlamişimEşime içiriyorum canım, zorla
İbrahim (as) eşi Sare validemizde aynısını düşünüyordu..Çok üzülüyordu Hep istedi Dua etti sonunda Hz Allah ona İshak as gebe olduğu müjdesini rüyasında verdi ve oldu. Rabbim tez vakitte o mutluluğu size de yaşatsınAmenna, çok olmasada stres var canım elimde değil yaş kemale erdi tabiri caizse
Sağlıkla doğsun inşALLAH canım benim, eşim erken diyo yeni evliyiz ev almayı düşünüyor3 aylik oldu çok sukur
Benim esimde morfolojik bozukluk vardi
2 asilama negatif oldu
3.tup bebek tedavisinde hamile kaldim
Sende hic umidini kesme
Bol bol dua et caresine bak bir an once
Baskaları olur olur daha tedaviye gerek yok der
sen dinleme onalrı
Hiç farketmez soğuk içiyordu benim eşim bide caksir suyu var aktarlarda satılıyor ondan kullandik 9 milyondan20 milyona cikmisti sayıIlık mı içmesi gerekiyor,
Sorun değil canım olur bazenHımmm tamam ben yanliş anlamişim
Maşallah, bizimde 9 milyondu benim gittiğim kadın doğum eşim için ilaç verdi 17 milyon oldu fakat morfoloji hâlâ bozuk bakalım bu tahlilerden sonra kendi doktoru ne diyecekHiç farketmez soğuk içiyordu benim eşim bide caksir suyu var aktarlarda satılıyor ondan kullandik 9 milyondan20 milyona cikmisti sayı
BebeğinHiç farketmez soğuk içiyordu benim eşim bide caksir suyu var aktarlarda satılıyor ondan kullandik 9 milyondan20 milyona cikmisti sayı
Aşılamalar ne kadar sıklıkla yapıldı canımYaşnizda tutuyor 39 yasina kadar
Devlet asilama tüp bebek tedavilerini yapiyor
Vakit kaybetmeden size en yakın tüp bebek polikiligine esinizle gidip görünmenizi tavsiye ederim
Orda tüm tahliller yapilr neden olmadiği söylenir
(Bende 7.senemde devlette tüp bebek yptirarak hamile kaldım)
Senin bebeğin be kadar canım, incir küründen sonramı hamile kaldın1 litre suya 6 adet kuru incir ortadan elinizle bölün önce şu kaynasin sonra incirlwri atın 5 dk kaynatın sabah akşam 1 bardak incirin
mşn inşALLAH sağol canım benim ALLAH razı olsun, bende çok rüyamda görüyorum erkek evladım oluyor hatta çoğu zaman emziriyorum fakat rüyanın üstünden 1hafta geçmeden adet oluyorum neden bu kadar sık bu rüyayı görüyorum ve sonrasında adet olmam neye delalet bilmiyorumİbrahim (as) eşi Sare validemizde aynısını düşünüyordu..Çok üzülüyordu Hep istedi Dua etti sonunda Hz Allah ona İshak as gebe olduğu müjdesini rüyasında verdi ve oldu. Rabbim tez vakitte o mutluluğu size de yaşatsın
İmtihan oluyoruz hepimiz..Sabrınızın Sonu Selamet Olsun inşALLAHA
mşn inşALLAH sağol canım benim ALLAH razı olsun, bende çok rüyamda görüyorum erkek evladım oluyor hatta çoğu zaman emziriyorum fakat rüyanın üstünden 1hafta geçmeden adet oluyorum neden bu kadar sık bu rüyayı görüyorum ve sonrasında adet olmam neye delalet bilmiyorum
İnşALLAH canımİmtihan oluyoruz hepimiz..Sabrınızın Sonu Selamet Olsun inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?