- 14 Eylül 2019
- 115
- 49
- 13
- 40
- Konu Sahibi Muhabbetimsin
-
Bizimki 1aydır keçi boynuzu soğuk sıkım kullanıyor bu hafta tahlili versin bakalım ona göre uygulamam gerekirse bunlarıda denerim inşALLAH2 ay kullandi
Katı meyve sıkıcağinda sıkıyoduk
3.4 tane havuçtan 1 bardak cıkıyodu
Gunde 2 kere hazirlayip veriyodum
icinede 1 damla zeytinyagi damlatiyodum
Havuçtaki a vitaminini arttiriyomuş
1 bardak nohutuda bol suda hasliyodum yumuşuyana kadar
O suDanda 1 cay bardağı veriyodum gunde
Bide aktarlarda çakşır kökü suyu satiliyo
Ondan 2 şişe bitirdi
2 ay içinde
Bizimkinde hareketsizlik olduğu için çok beklediğinde canlı olanlarda ölüyormuş yumurtlama günümde gün aşırı diğer günlerde 4 5 günde bir oluyorduBizde bi sıkıntı olmadıgı halde 6 ay olmadı.hamile kaldıgım ay ilişki sıklığını azalttım sperm kalitesi artsın diye. 3 gun 4 gun hatta 5 gunde bi ilişki oldu.yumurtalama gununden 3 gun once yumurtlama gunu ve sonrası 4 gun sonraydı dıye hatrlıyorum belki etkili olur sizede
Hmm anladım canım.ozamn adetten dıger adete kadar gün aşırı dene istersen.Bizimkinde hareketsizlik olduğu için çok beklediğinde canlı olanlarda ölüyormuş yumurtlama günümde gün aşırı diğer günlerde 4 5 günde bir oluyordu
Olur canım ama insan bazen bıkıyor yahuHmm anladım canım.ozamn adetten dıger adete kadar gün aşırı dene istersen.
Morfoloji sıfır, sayıda 9 milyondan 17 milyona çıktı 4ay önce, bu hafta tekrar tahlil verecekEşinde ne sorun var?
Amin inşALLAH Rabbim sizede isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıklı hayırlı Salih evlatlar, ne kadarlık evlisiniz sıkıntı neydi tüp bebek yaptınızBen de bir kere tüp bebek denedim ve maalesef düşükle sonuçlandı. Gelecek adetimden sonra tekrar deneyeceğiz.
Biz şu an marankinin bal - keciboynuzu karışımını yiyoruz ( sitede tarifi var), eşim C vitamini ve selenyum aliyor, ayriyeten ben şu an soğan suyu kürünü yapıyorum.
İnşallah dileğiniz kabul olur ve güzel haberlerle gelirsiniz buraya
Evet canımBir de spermler 3 gün perhizle verilmeli değil mi ?
Bende bir sorun yok ama sizdeki gibi eşimde morfoloji bozukluğu var ve sperm sayısı az.Amin inşALLAH Rabbim sizede isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıklı hayırlı Salih evlatlar, ne kadarlık evlisiniz sıkıntı neydi tüp bebek yaptınız
Ne kadarlık evlilisiniz canımBende bir sorun yok ama sizdeki gibi eşimde morfoloji bozukluğu var ve sperm sayısı az.
Siz tüp bebeği nerde yaptırdınızBende bir sorun yok ama sizdeki gibi eşimde morfoloji bozukluğu var ve sperm sayısı az.
Yok canım özelde oldu 15 bin falan tuttuMevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, devlette mi yatırdın tüp bebeği
Bende düşünüyorum eşimin sonuçları çıktıktan sonra hiç devlette oyalanmadan bahçeci tüp merkezine gidip cem beye görünelimYok canım özelde oldu 15 bin falan tuttu
Ediyorum canım şükür inancım büyük sadece sabırsızım, sizlerden dua bekliyorumDua edin bol bol Allahım yardımcınız olsun inşallah
Siz tüp bebeği nerde yaptırdınız
ALLAH yardımcınız olsun inşALLAH sizin için zor olmalıBen yurtdışında yaşıyorum orada özel bir hastanede yaptırıyorum.
Amin tüm çocuk isteyenlerin.ALLAH yardımcınız olsun inşALLAH sizin için zor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?