Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olsun istiyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İncir kürünü ve dikkat edilmesi gerekenleri anlatan herkesin tanıdığı bir prof.var.Videolarını bulup dinlemenizi tavsiye ederim. Sperm morfolojisinin düzelmesi ve kaliteli sperm sayısının artması için uygulayabilirsiniz. Dikkatle ve doğru uygulanırsa fayda sağlayacağınızı düşünüyorum.
Allah hayırla, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin inşALLAH, İbrahim saraçoğlu mu?

Amin inşALLAH, İbrahim saraçoğlu mu?
Evet. Bu kürü uygularken dikkat edilmesi gereken şeyleri ve kürün nasıl hazırlanacağını, ne kadar ve nasıl kullanılacağını anlatıyor. Farklı programlardan alınma birçok video var. Hepsinide dikkatle dinleyin bence.
Nisan ayından bu yana bir türlü başlayamadığım soğan kürünü nihayet uyguladım. Gelecek ay doktor kontrolüm var. Ama, daha şimdiden olumlu sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Mesala bu ay hiç ara kanaması yaşamadım ve adetimde öncekiler gibi yoğun ağrılarım olmadı çok şükür.
Ben Yumurtalık kistleri sebebiyle çok sıkıntı çekiyordum.
Bu profesörün önerilerine kulak verdim bu sefer. İnşallah sizede Allahın izniyle faydası olur.
Doktor takiplerinizede düzenli gidersiniz zaten.

Evet. Bu kürü uygularken dikkat edilmesi gereken şeyleri ve kürün nasıl hazırlanacağını, ne kadar ve nasıl kullanılacağını anlatıyor. Farklı programlardan alınma birçok video var. Hepsinide dikkatle dinleyin bence.
Nisan ayından bu yana bir türlü başlayamadığım soğan kürünü nihayet uyguladım. Gelecek ay doktor kontrolüm var. Ama, daha şimdiden olumlu sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Mesala bu ay hiç ara kanaması yaşamadım ve adetimde öncekiler gibi yoğun ağrılarım olmadı çok şükür.
Ben Yumurtalık kistleri sebebiyle çok sıkıntı çekiyordum.
Bu profesörün önerilerine kulak verdim bu sefer. İnşallah sizede Allahın izniyle faydası olur.
Doktor takiplerinizede düzenli gidersiniz zaten.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşALLAH zaten eşimin tahlilleri çıktıktan sonra gelecek ay kendi hormon testlerimide yapıp saraçoğlu'un yanına gitmeyi düşünüyorum

Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşALLAH zaten eşimin tahlilleri çıktıktan sonra gelecek ay kendi hormon testlerimide yapıp saraçoğlu'un yanına gitmeyi düşünüyorum
Bizzat görüşebilecekseniz daha iyi olur tabiki. Hayırlısıyla sizinde çocuğunuz olur inşallah.Şifa Allahtan. Bizler buna inanarak, sebeplere sarılmalıyız.

Bizzat görüşebilecekseniz daha iyi olur tabiki. Hayırlısıyla sizinde çocuğunuz olur inşallah.Şifa Allahtan. Bizler buna inanarak, sebeplere sarılmalıyız.
Bugün kapalı pazartesi arayıp randevu alırım inşALLAH birebir kendisiyle görüşmemiz mümkün olur, sağol canım ALLAH razı olsun, öyle tabi canım, ALLAH nasip etmedimi dal bile kımıldamaz

Sorun değil canım olur bazen

Maşallah, bizimde 9 milyondu benim gittiğim kadın doğum eşim için ilaç verdi 17 milyon oldu fakat morfoloji hâlâ bozuk bakalım bu tahlilerden sonra kendi doktoru ne diyecek
Biz çok bekledik kadın dogumcu bizi 5 yılı geçtiği için tüp bebek klinigine yolladı ama ondan önce 4 5 tane klomen 1 tane aşılama 1 tüp bebek yaptık tüp bebekle kaldım ben ama biraz daha bekleseydik belki normal yollardan olurdu

Biz çok bekledik kadın dogumcu bizi 5 yılı geçtiği için tüp bebek klinigine yolladı ama ondan önce 4 5 tane klomen 1 tane aşılama 1 tüp bebek yaptık tüp bebekle kaldım ben ama biraz daha bekleseydik belki normal yollardan olurdu
Mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, devlette mi yatırdın tüp bebeği

Sana birşey diyeyimmi Anne olmak istersin tamam hakkındır iç güdülerin seni baskılıyordur.. ilk önce Rabbime Dua et Hayırlısı ile iste.. Olmuyorsada sakın isyan etme.. benimde çocuğum olmuyordu doktora gittim Sorun yok Tedavi gördüm Sağ tarafımda 2 sol tarafımda 1 yumurtam oluyordu hemde 18 veya 19 mm.. Çatlıyordu gelişiyordu ama olmadı çok üzülüp ağlıyordum... Sonra ne oldu biliyormusunuz Çok güvendiğim Eşim benim sırtıma hancer vurdu.. Şimdi çok şükür bebeğimiz olmadı öyle bir pislik baba olmayı hiç hak etmiyormuş. bunu anladım :) 9 yılımı verdim ben...

Sana birşey diyeyimmi Anne olmak istersin tamam hakkındır iç güdülerin seni baskılıyordur.. ilk önce Rabbime Dua et Hayırlısı ile iste.. Olmuyorsada sakın isyan etme.. benimde çocuğum olmuyordu doktora gittim Sorun yok Tedavi gördüm Sağ tarafımda 2 sol tarafımda 1 yumurtam oluyordu hemde 18 veya 19 mm.. Çatlıyordu gelişiyordu ama olmadı çok üzülüp ağlıyordum... Sonra ne oldu biliyormusunuz Çok güvendiğim Eşim benim sırtıma hancer vurdu.. Şimdi çok şükür bebeğimiz olmadı öyle bir pislik baba olmayı hiç hak etmiyormuş. bunu anladım :) 9 yılımı verdim ben...
Neyin eksikse insan onun özlemini çekiyor, aldıp verdiğimiz nefes, rızık, ev araba evlat tabiki herşey Rabbimin nasibi ne verirse hayırlısını versin mevlam, Rabbim sizinde yardımcınız olsun geleceğiniz geçmişinizi aratmasın inşALLAH

Neyin eksikse insan onun özlemini çekiyor, aldıp verdiğimiz nefes, rızık, ev araba evlat tabiki herşey Rabbimin nasibi ne verirse hayırlısını versin mevlam, Rabbim sizinde yardımcınız olsun geleceğiniz geçmişinizi aratmasın inşALLAH
amin canım sağ ol :)

Sağlıkla doğsun inşALLAH canım benim, eşim erken diyo yeni evliyiz ev almayı düşünüyor
Dogum yaptim ben bebegim 3 aylik oldu
Bebeğin

Aşılamalar ne kadar sıklıkla yapıldı canım
Asilamayı ilk evlendiyim sene yaptirdim 2 ay arayla 2 kere yaptirdim
Sonra 6 sene ara verdim

Son 1 senedirde 3 kere tüp bebek denedim

Ne kadar sürede o kadar artış oldu canım, birde nasılsın kullandınız?
2 ay kullandi

Katı meyve sıkıcağinda sıkıyoduk
3.4 tane havuçtan 1 bardak cıkıyodu
Gunde 2 kere hazirlayip veriyodum
icinede 1 damla zeytinyagi damlatiyodum
Havuçtaki a vitaminini arttiriyomuş

1 bardak nohutuda bol suda hasliyodum yumuşuyana kadar
O suDanda 1 cay bardağı veriyodum gunde

Bide aktarlarda çakşır kökü suyu satiliyo
Ondan 2 şişe bitirdi
2 ay içinde

Bizde bi sıkıntı olmadıgı halde 6 ay olmadı.hamile kaldıgım ay ilişki sıklığını azalttım sperm kalitesi artsın diye. 3 gun 4 gun hatta 5 gunde bi ilişki oldu.yumurtalama gununden 3 gun once yumurtlama gunu ve sonrası 4 gun sonraydı dıye hatrlıyorum belki etkili olur sizede

Back