Seni çok iyi anlıyorum, hamileyim ve kanamalı kistim var ve fazla hareket etmemem gerekiyor. Annem birkaç bina ötemde oturuyor, daha bir kere evime gelip de bir çorba yapmışlığı yok.
Hamileliğimden önce birkaç kez geldi ama ağrılarımdan dolayı açıkça yardım istememe rağmen gelemem kusura bakma dedi.. Üstelik bana yardım edecek eşimin akrabalarından da kimse oturmuyor yakınımızda ve benim de hiç akrabam yok burada. O gün bugündür arayıp sormadı bir kere bile. Ancak arkadaşlarıyla geziyor, yiyor, içiyor.
Bugüne kadar annem ve kardeşim uğruna kendi hayatımı hep hiçe saymıştım. Onların her kötü anlarında hep yanlarındaydım, anneme ev işi olsun, maddi destek olsun herşeyi her zaman yaptım. Ama bu son yaptığı çok koydu bana.
Bunca sene beni yedi bitirdi. Artık maddi manevi sorunları bitti ve bana da ihtiyaç kalmadı. Artık tamamen kestim görüşmeyi. Onu hayatımda istemiyorum. Eğer çok üzülüyorsan sana da uzaklaşmanı tavsiye ederim. İnan böyle kafam daha rahat. En azından hergün niye böyle yapiyor öz annem diye içlenip üzülmüyorum.