• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim nasil büyümeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne giibi sorunlar yasadiniz biraz bahsedermisiniz?
Herşeyden önce şunu söyleyeyim eğer anneniz bakacaksa kesinse hiç mi hiç bulaşmayın bakıcıya
2 yılda 4 bakıcı değiştirdim
1. bakıcı durmadan tv de gündüz programı izleyen çocuğa aynı şeyleri yediren ağzından küfür eksik olmayan bir tipti yapamadım.

2. bakıcı özbek ti oda 1 ay dolmaadan annem hasta memlekete gidiyorum diyerek bıraktı.

3. bakıcı çok mu çok kaprisliydi ufak şeyden nem kapar uzatır da uzatırdı. büyük kızımın evde oluşunu çekemedi mesela.

4. iyi kızdı temiz güler yüzlü heh dedim bu :) oda ayın en az 7 8 günü türlü türlü bahanelerle gelmez ya sabahın 6 sında ya da gece 1 de yazardı hemen müdahale edemeyeyim diye

1. hariç hepsinde kamera ile çalıştım haberleri vardı.. çocuğuma bişey yaptıklarını görmedim Allah korusun
en fenası 3. olandı
kreşe başlayınca yeniden doğmuş gibi olduk eşim ve ablasıyla
ama tabi yazın da devam ediyor kreşe :KK43: ona üzülüyoruz inşallah bıkmaz

Herşeyden önce şunu söyleyeyim eğer anneniz bakacaksa kesinse hiç mi hiç bulaşmayın bakıcıya
2 yılda 4 bakıcı değiştirdim
1. bakıcı durmadan tv de gündüz programı izleyen çocuğa aynı şeyleri yediren ağzından küfür eksik olmayan bir tipti yapamadım.

2. bakıcı özbek ti oda 1 ay dolmaadan annem hasta memlekete gidiyorum diyerek bıraktı.

3. bakıcı çok mu çok kaprisliydi ufak şeyden nem kapar uzatır da uzatırdı. büyük kızımın evde oluşunu çekemedi mesela.

4. iyi kızdı temiz güler yüzlü heh dedim bu :) oda ayın en az 7 8 günü türlü türlü bahanelerle gelmez ya sabahın 6 sında ya da gece 1 de yazardı hemen müdahale edemeyeyim diye

1. hariç hepsinde kamera ile çalıştım haberleri vardı.. çocuğuma bişey yaptıklarını görmedim Allah korusun
en fenası 3. olandı
kreşe başlayınca yeniden doğmuş gibi olduk eşim ve ablasıyla
ama tabi yazın da devam ediyor kreşe :KK43: ona üzülüyoruz inşallah bıkmaz
Ben bakici olayina hiç girmek istemiyorum. Hem dünya kadar para alacak hemde aksama kadar tv izleyecek. Bu insanlarda hiç vijdan yokmu. Annemi mutlu ederek anneme baktiricam. Hediyeler alicam. Arasira kendi ihtiyaçlarini alsin diye para vericem. Bu sayede daha verimli olur diye dusunuyorum. Para hediye istemiyorum diyor ama cocuga bakmak emek ister o beni mutlu edince bende onu mutlu edicem.

Back