• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim melek oldu.

canm gecicek gecmesede alisicaksn
benmde bebegim uc bucuk ay once kaybettim 37 haftalik dogum yaptm 13 saat yasadi hamileligmde hicbi sorun yoktu ama son gun anne karninda oksijensiz kalms.evde durmadm memlekete gittim iki ay boyunca hic yalnz kalmadm esim herseyim oldu.smdi alti ayi doldurup yeniden mucizeme kavusmayi hayal ediyorum. umitsiz olmayalm o bizi daha da yikar. gece yattigmda en az iki saat uyuyamiyorm o kadar ozluyorum ki melegimi tarifi yok ama rabbim sabrimizin meyvelerini vericek bize.
Aynen sana katiliyorum ayni durum bendede var uykum deli gibi gelio uyudum uyucam diom kafami yastiga koyuyom haydeee sario hersey en basa birakmioda uyuyayim biraz dinleniom en mutlu oldugum zaman cunku arada bir gelio ruyama allahim diorum ya dunyanin en mutlu insani ben oluorum hergece dua ediorum yavrumu ruyamda gormek icin allahim hepimize sabirlar sabirlar en buyuk sabirlar versin benim ilk cocugumdu ilk anneligim olacakti boyle olunca evim bos kaldi

Başın sağ olsun.. Çok zor bir durum :KK43:
Bazen insanlar anlamıyor, unutursun, nese daha doğmamıştı , çok önemli deil küçükmüş vs vs gibi insanın canını acıtacak laflar söylüyorlar, belkide seni rahatlatmak içindir bilemem.. Bir kadın hamile olduğunu öğrendiği gün anne olur, ona göre yer içer giyinir.. Herşeyi bebeği için yapar, o artık annedir.. Sende bebeğini kaybetmiş bir annesin ve çok zor senin acını hafifletmek.. Rabbim yardımcınız olsun.. Benim yaşadığım yerde, normal doğum yaptırılır ki anne hamilelik psikolojisinden kurtulsun, ve bebek 2 saat boyunca anne ve babayla durur , sonra vedalaşılır ve morga gider.. Anne baba başka türlü bebeğin ölümünü kabullenemez.. Zorda olsa o vedayı yaptırsalardı keşke sizede.. :KK43:
Evet buna hakkim oldugunu defalarca soyledim esim oglumu defnettiginde hala daha hastanedeydim kendimde diildim habire uyuttular dusundum dedim su dunya gozuyle bi kere olsun gormeye hakkim vardi beni bir ömür hasret biraktiniz die hep bagirip cagirdim ama sonrada dedim ki ya gorsen kucagimdan birakabilir miydim yavrumu buz gibi morga geri koyar miydim orda durmasina izin verirmiydom birakmazdim kucagimdan yavrumu nasil kucagimdan topraga koyacaktim nasil hadi koydum dielim nasil ustune toprak attiracaktim atlardim o mezarin icine kimse toprak atamazdi ben ordayken hicbi insana gomdurmezdim oglumu hicbi insani gucu yetmezdi benim kucagimdan almaya allah muhafaza belkide isyan edecektim kaldiramazdi bu gozler onu gormeyi ambulans cagircaklardi beni gene uyutup defnedeceklerdi die dusunuom belkide gormemen daha ii oldu diorum esim icin dahada zorlastiracaktim esimi takdir ediorum muthis bi sabri var zaten bu cocugunun gomuldugunu goren bi insan varya muthis bi insan benim icin bu durumu yasayan herkese bol bol sabirlar versin rabbim kimsenin besigini kaldirtmasin yavrusuna aldiklarini yukluklerde saklatmasin icimizdeki bu atesi sondursun insallah

:KK61:
Evet buna hakkim oldugunu defalarca soyledim esim oglumu defnettiginde hala daha hastanedeydim kendimde diildim habire uyuttular dusundum dedim su dunya gozuyle bi kere olsun gormeye hakkim vardi beni bir ömür hasret biraktiniz die hep bagirip cagirdim ama sonrada dedim ki ya gorsen kucagimdan birakabilir miydim yavrumu buz gibi morga geri koyar miydim orda durmasina izin verirmiydom birakmazdim kucagimdan yavrumu nasil kucagimdan topraga koyacaktim nasil hadi koydum dielim nasil ustune toprak attiracaktim atlardim o mezarin icine kimse toprak atamazdi ben ordayken hicbi insana gomdurmezdim oglumu hicbi insani gucu yetmezdi benim kucagimdan almaya allah muhafaza belkide isyan edecektim kaldiramazdi bu gozler onu gormeyi ambulans cagircaklardi beni gene uyutup defnedeceklerdi die dusunuom belkide gormemen daha ii oldu diorum esim icin dahada zorlastiracaktim esimi takdir ediorum muthis bi sabri var zaten bu cocugunun gomuldugunu goren bi insan varya muthis bi insan benim icin bu durumu yasayan herkese bol bol sabirlar versin rabbim kimsenin besigini kaldirtmasin yavrusuna aldiklarini yukluklerde saklatmasin icimizdeki bu atesi sondursun insallah
aminn

Sizede sabirlar diliyorum ayni zamanda baslamisiz acimizi yasamaya dedigin gibi yapacak birsey yok allah buyuktur buda bizim imtihanimiz insallah bundan sonrasi ii olur die dua ediorum ama hergunum kabus gibi insanin hic aklindan cikmaz mi ya cikmio kafayi yemek asamasindayim tv aciorum kafam dagilsin die bana mi batio anlamiorumki butun dizilerde tv programlarinda hep bir bebek hep bir bebek algilamada secicilik mi olduda boyle dusunuom diorum daha onceden de vardida sen mi farketmiodun ama hayir simdi konusu sirf bebek olan diziler var ya e bunlari gordukce icim dahada yanio kafami dagitacagima iice dertlenip cikiom allahim sabirlar versin ya gecsin bu zaman gecsin

ahh canım evet haklısın benimde çok dikkatimi çekiyor bu zamanlarda dizilerde haberlerde reklamlarda sanki daha da çoğaldı gibi geliyor banada inadına yapar gibi.acımızla yaşamayı öğrenicez bir şekilde Allahm sabır ver diye dua ediyorum hep.yavrum meleklerin koynunda diye düşünüyorum şimdi daha mutlu.kendine bi uğraş bulmalısın başka türlü olmuyor.iş arıyorum bulamıyorm şu sıralar.evde kendimi örgüye verdim.bana iyi geldi.sende dene yeni şeyler üretmek terapi gibi oluyor.6ay dan bana kalan sadece fazla gibi gelen kilolar kaldı.sanki eski halime dönersem biraz daha iyi olacakmışım gibivgeliyor.bilmiyorum öyle hissediyorum.yürüyüş yapıyorum yürümekte rahatlatıyor beni kendim için bir şeyler yapıyorum en azından kafam dağılıyor.Allahm güç versin hepimize inşallah.

ahh canım evet haklısın benimde çok dikkatimi çekiyor bu zamanlarda dizilerde haberlerde reklamlarda sanki daha da çoğaldı gibi geliyor banada inadına yapar gibi.acımızla yaşamayı öğrenicez bir şekilde Allahm sabır ver diye dua ediyorum hep.yavrum meleklerin koynunda diye düşünüyorum şimdi daha mutlu.kendine bi uğraş bulmalısın başka türlü olmuyor.iş arıyorum bulamıyorm şu sıralar.evde kendimi örgüye verdim.bana iyi geldi.sende dene yeni şeyler üretmek terapi gibi oluyor.6ay dan bana kalan sadece fazla gibi gelen kilolar kaldı.sanki eski halime dönersem biraz daha iyi olacakmışım gibivgeliyor.bilmiyorum öyle hissediyorum.yürüyüş yapıyorum yürümekte rahatlatıyor beni kendim için bir şeyler yapıyorum en azından kafam dağılıyor.Allahm güç versin hepimize inşallah.
AMİN arkadaşım amin inşallah rabbim hepimize güç kuvvet versin.

Ya birsey soracaktim biz bebegimizi kaybettigimiz zaman direk gommustuk hastane raporunda soyisim bebek yazdigi icin mezarlikta o sekil kayda gecti o zaman hoca falanda gerek yok demisti zaten o anlarda aklimiz basimizda diildi cenaze islemleriyle esim ilgilenmisti ama ben arastirdim aradan zaman gecince biraz sizler isim koydunuzmu iyide isim yedinci gunde ezanla kulaga okunur die biliyoruz bizim bebegimiz zaten ölü dogdu ölü dogan bir bebege nasil isim konulur bunu anlamadim sizler ne yaptiniz bunu sormak istedim bebegim artik gomuldu hala isim koyabilirmiyim mezarini yaptirinca yazdirsak olurmu dogmadan once adini kararlastormistik ama kulagina okumak nasip olmadi belirledigimiz ismi mezar tasina yazdirsak olur mu ölü dogan bebege sadece mezar tasina mi yazinca isim konulmus oluo cevaplarsaniz sevinirim kafam cok karıştı

canim ölü dogan bebeklere isim koyulmuyo benmm bildigim. benm bebegm de 13 saat yasadi oldöldükten snra dedem okumus ismini kulagina dogup yasayanlara konuluyomus bide ismini kararlastirdysan bidaki bebegine o ismi verme cennet meleklerimiz uzuluyomus benim ismi mi verdi diye.

Ya birsey soracaktim biz bebegimizi kaybettigimiz zaman direk gommustuk hastane raporunda soyisim bebek yazdigi icin mezarlikta o sekil kayda gecti o zaman hoca falanda gerek yok demisti zaten o anlarda aklimiz basimizda diildi cenaze islemleriyle esim ilgilenmisti ama ben arastirdim aradan zaman gecince biraz sizler isim koydunuzmu iyide isim yedinci gunde ezanla kulaga okunur die biliyoruz bizim bebegimiz zaten ölü dogdu ölü dogan bir bebege nasil isim konulur bunu anlamadim sizler ne yaptiniz bunu sormak istedim bebegim artik gomuldu hala isim koyabilirmiyim mezarini yaptirinca yazdirsak olurmu dogmadan once adini kararlastormistik ama kulagina okumak nasip olmadi belirledigimiz ismi mezar tasina yazdirsak olur mu ölü dogan bebege sadece mezar tasina mi yazinca isim konulmus oluo cevaplarsaniz sevinirim kafam cok karıştı
Canım bende 6 aylıkken ölü doğum yaptım, eşim hocaya sormuş isime gerek yok yaşayıp nefes almadığı için demiş, ama kayınpederim gömmeden önce yinede okumuş kulağına Muhammed diye .. Bende Mirza istemiştim adını, Muhammed Mirza olarak kaldı bebeğim, mezarını yaptırınca yazdırıcam adını bende ..

RABBİM evlatlarını kaybeden bütün Annelere afiyet sağlık dayanma gücü versin gerçekten çok acı bir durum ben de hafta sonu ikiz bebeklerimi kalplerinin durması sonucu kaybettim ve kürtaj oldum rabbimden dayanma gücü ve hayırlısını diliyorum şu mübarek cuma gününde dualarımızı boş çevirme rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et acılarını yaşatma bizlere AMİN...

RABBİM evlatlarını kaybeden bütün Annelere afiyet sağlık dayanma gücü versin gerçekten çok acı bir durum ben de hafta sonu ikiz bebeklerimi kalplerinin durması sonucu kaybettim ve kürtaj oldum rabbimden dayanma gücü ve hayırlısını diliyorum şu mübarek cuma gününde dualarımızı boş çevirme rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et acılarını yaşatma bizlere AMİN...
Sizinde basiniz sagolsun rabbim sabirlar versin ne diyelim allahim hepimize dayanma gücü versin

Peki simdi biz kulagina soylemedik ya mezar tasina yazdirsak koymus oluyor muyuz yada şöyle solim biz bebek sekerlerini yaptirmistik ve ustunde ismini yazdirmistik dogmadanda kaybettikten sonrada hep ismini kullandik koymus oluyor muyuz die merak ediom ya hoca gerek yok dedi netten bakinca koymalisiniz dio ama nasil konulaxagini yazmio allahim neler dusunuom ya ben adini kimlige yazdirmayi dusunurken simdi neyi dusunuom sabir ya rabbim hepimize sabir

Back