- 12 Kasım 2014
- 135
- 25
- 123
- 37
- Konu Sahibi isimsizyangin
bende bebeğimi kaybettim 20 haftalık oğluşumu sizinki kadar büyümemişti ama bu bile bana yetti.kalbi gelişmemişti kalbinde sıkıntılar vardı.halbuki o daha minicikti kalbi minicikti nasıl olur dedim hep nasıl olur.dr lar yaşamaz dediler normal yolla ölü doğum yaptım.ters geldi yavrum.bacaklarını bacaklarımda hala hissediyorum.dr ve hemşirelerin yardımıyla çığlıklar ata ata doğurdum bebeğimi.henüz 12 gün oldu.eşim için dik durmaya çalışıyorum.içim yangın yeri.sadece yeni bir bebek umuduyla yaşıyorum.onu unutturmayacak ama.korunma sürem bitince hemen başlayacam.rabbim inş bu sefer sağlıklı bir bebek nasip edecek diyorum.buna inanmak istiyorum.sende böyle düşün buna inan.bak o zaman üstesinden daha kolay geleceğiz.Israrlarima dayanamayip en sonunda ailem evladimin mezarina götürdü beni. O anlarimi yazamiyorum. Ben evde oglumun besigini kurarken, evimizde besiginde uyuyacagini dusunurken simdi o ebedi yerinde yatiyor. Rabbim hicbi anneye evladinin mezarini gostermesin. Gelemedim donemedim ordan allahim bana sabir versin. Arkadaslar duramiorum ben yerimde hep aklimda hep aklimda uyanık oldugum heran onu düşünüyorum. Meger ben yavruma ne kadarda baglanmisim nekadarda benimsemisim saniyordumki simdi o dogunca hayatimizin en mutlu gunlerini yasayacaz en buyuk heyacan bizi bekliyor.nerden bilebilirdim en guzel gunlerimin meger benim en kotu gunlerime donusecegini hayatimin en zorlu sinavini verecegimi nerden bilebilirdimki. Ailem disari cikalim yuruyuse dio yapamiorum cunku disarda bi bebek arabasi gorunce icim gidio 9ay oncesine kadar beni mutlu eden o bebeklerle ilgili hersey simdi cok aci verio. Bir daha hayal kurmama karari aldim cunku o hayaller varya o hayaller daha sonra pesimi birakmio büyüdükçe buyuyen bir izdiraba donusuo. Hicbirsey yapamiorum oyle nefes alan bi ceset gibi dolanip duruom evde. Ailem boyle olmaz hayata don dio ama yapamiom tam diom iim tamam tak die bebeksel bisi gorunce sil bastan degisiom. Bu durumu yasayanlar normal hayatlarina nasil dondunuz bu zamanlarda kendinizi nasil bir dusunce tarzi uyguladiniz bu psikolojiden nasil cikilir lutfen bana yardim edin.izlediginiz yontemleri paylasirmisiniz. Benim icin umut olun