• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim melek oldu.

Israrlarima dayanamayip en sonunda ailem evladimin mezarina götürdü beni. O anlarimi yazamiyorum. Ben evde oglumun besigini kurarken, evimizde besiginde uyuyacagini dusunurken simdi o ebedi yerinde yatiyor. Rabbim hicbi anneye evladinin mezarini gostermesin. Gelemedim donemedim ordan allahim bana sabir versin. Arkadaslar duramiorum ben yerimde hep aklimda hep aklimda uyanık oldugum heran onu düşünüyorum. Meger ben yavruma ne kadarda baglanmisim nekadarda benimsemisim saniyordumki simdi o dogunca hayatimizin en mutlu gunlerini yasayacaz en buyuk heyacan bizi bekliyor.nerden bilebilirdim en guzel gunlerimin meger benim en kotu gunlerime donusecegini hayatimin en zorlu sinavini verecegimi nerden bilebilirdimki. Ailem disari cikalim yuruyuse dio yapamiorum cunku disarda bi bebek arabasi gorunce icim gidio 9ay oncesine kadar beni mutlu eden o bebeklerle ilgili hersey simdi cok aci verio. Bir daha hayal kurmama karari aldim cunku o hayaller varya o hayaller daha sonra pesimi birakmio büyüdükçe buyuyen bir izdiraba donusuo. Hicbirsey yapamiorum oyle nefes alan bi ceset gibi dolanip duruom evde. Ailem boyle olmaz hayata don dio ama yapamiom tam diom iim tamam tak die bebeksel bisi gorunce sil bastan degisiom. Bu durumu yasayanlar normal hayatlarina nasil dondunuz bu zamanlarda kendinizi nasil bir dusunce tarzi uyguladiniz bu psikolojiden nasil cikilir lutfen bana yardim edin.izlediginiz yontemleri paylasirmisiniz. Benim icin umut olun
bende bebeğimi kaybettim 20 haftalık oğluşumu sizinki kadar büyümemişti ama bu bile bana yetti.kalbi gelişmemişti kalbinde sıkıntılar vardı.halbuki o daha minicikti kalbi minicikti nasıl olur dedim hep nasıl olur.dr lar yaşamaz dediler normal yolla ölü doğum yaptım.ters geldi yavrum.bacaklarını bacaklarımda hala hissediyorum.dr ve hemşirelerin yardımıyla çığlıklar ata ata doğurdum bebeğimi.henüz 12 gün oldu.eşim için dik durmaya çalışıyorum.içim yangın yeri.sadece yeni bir bebek umuduyla yaşıyorum.onu unutturmayacak ama.korunma sürem bitince hemen başlayacam.rabbim inş bu sefer sağlıklı bir bebek nasip edecek diyorum.buna inanmak istiyorum.sende böyle düşün buna inan.bak o zaman üstesinden daha kolay geleceğiz.

bende bebeğimi kaybettim 20 haftalık oğluşumu sizinki kadar büyümemişti ama bu bile bana yetti.kalbi gelişmemişti kalbinde sıkıntılar vardı.halbuki o daha minicikti kalbi minicikti nasıl olur dedim hep nasıl olur.dr lar yaşamaz dediler normal yolla ölü doğum yaptım.ters geldi yavrum.bacaklarını bacaklarımda hala hissediyorum.dr ve hemşirelerin yardımıyla çığlıklar ata ata doğurdum bebeğimi.henüz 12 gün oldu.eşim için dik durmaya çalışıyorum.içim yangın yeri.sadece yeni bir bebek umuduyla yaşıyorum.onu unutturmayacak ama.korunma sürem bitince hemen başlayacam.rabbim inş bu sefer sağlıklı bir bebek nasip edecek diyorum.buna inanmak istiyorum.sende böyle düşün buna inan.bak o zaman üstesinden daha kolay geleceğiz.
başınız saolsun rabbım bı daha yasatmasın aynı acıyı ve rabbım ıns en yakın zamanda saglıklı bebekler nasıp etsın ben 2 aylık bebegımı kaybettıgımde bıle bır bucuk sene atlatamadım bır bucuk senenın sonunda yenıden hamıle kaldıgımda bıraz olsun acım dindi ama yinede o hep aklımda rabbım sabır versın

Dogumuna bir hafta kala bebegimi yavrumu kuzumu kaybettim. O kadar hareketli bir bebekti ki hic durmuyordu. 19.10.2014 pazar günü o kadar guzel baslamisti ki hem tatildi esimle beraber gun boyu hep bebegimiz hakkında konusmustuk cok heyacanliydik artik gelmesini dort gozle beklioduk herseyini hazirlamistik bir o eksikti ogulumda gelince tam olacaktik o gun hic hareket etmedi allah allah dedim ne olduki herhalde hareket alani daraldi die dusundum icim rahat etmedi ama aksam esime bi hastaneye gidelim neden hic hareket yok bugun dun bile fildir fildirdi icimiz rahat etsin dedik ve hastanede ne doktor diyebildi malesef enderde olsa gebelikte boyle vakalr oluyor bebegin kilosu boyu sivisi normal ama kalbi durmus dedi o an benimde kalbim durdu ne yapacaz simdi dedim yapilabilecek hicbisey yok dedi hayir dedim ya hayir olamaz kabul edemedim butum hastaneyi yiktim nolur biseyler yapin vardir bi cozumu ama yoktu o gece veremedim yavrumu hala kalbi calisir umudu vardi icimde o gece gecmedi gecmedi kabul edemedim biz neye hazirlanioduk ne oldu olamaz bu dogdu yavrumun yuzunu bile gostermediler oyle hasretimki evladima kimse anlamiyor beni icim yaniyor zamanla unutursun diolar nasil unuturum ya bi anne evladini unutur mu die bagirasim gelio bugum tam bi ay oldu zamanla icimdeki yangin dahada büyüyor bu durumu yasayan anneleer nasil dayaniyorsunuz yardim edin ben ne uyuyabiliyorum nede uyanik oldugum bi an bile aklimdan cikmio hep onu düşünüyorum kafayi yiyecem allah verdi allah aldi napalim die sakin olmaya calisiom ama beynim beni mahvediyor artik hicbisey bana tat vermio herseyden nefret ediyorum nasıl dayanacam zaman gecmio artik dunyam durdu besigini toplayıp kaldirirken yuregimde cikti rabbim kimsenin besigini bos birakmasin cok zor bi durum cok zor​

Dogumuna bir hafta kala bebegimi yavrumu kuzumu kaybettim. O kadar hareketli bir bebekti ki hic durmuyordu. 19.10.2014 pazar günü o kadar guzel baslamisti ki hem tatildi esimle beraber gun boyu hep bebegimiz hakkında konusmustuk cok heyacanliydik artik gelmesini dort gozle beklioduk herseyini hazirlamistik bir o eksikti ogulumda gelince tam olacaktik o gun hic hareket etmedi allah allah dedim ne olduki herhalde hareket alani daraldi die dusundum icim rahat etmedi ama aksam esime bi hastaneye gidelim neden hic hareket yok bugun dun bile fildir fildirdi icimiz rahat etsin dedik ve hastanede ne doktor diyebildi malesef enderde olsa gebelikte boyle vakalr oluyor bebegin kilosu boyu sivisi normal ama kalbi durmus dedi o an benimde kalbim durdu ne yapacaz simdi dedim yapilabilecek hicbisey yok dedi hayir dedim ya hayir olamaz kabul edemedim butum hastaneyi yiktim nolur biseyler yapin vardir bi cozumu ama yoktu o gece veremedim yavrumu hala kalbi calisir umudu vardi icimde o gece gecmedi gecmedi kabul edemedim biz neye hazirlanioduk ne oldu olamaz bu dogdu yavrumun yuzunu bile gostermediler oyle hasretimki evladima kimse anlamiyor beni icim yaniyor zamanla unutursun diolar nasil unuturum ya bi anne evladini unutur mu die bagirasim gelio bugum tam bi ay oldu zamanla icimdeki yangin dahada büyüyor bu durumu yasayan anneleer nasil dayaniyorsunuz yardim edin ben ne uyuyabiliyorum nede uyanik oldugum bi an bile aklimdan cikmio hep onu düşünüyorum kafayi yiyecem allah verdi allah aldi napalim die sakin olmaya calisiom ama beynim beni mahvediyor artik hicbisey bana tat vermio herseyden nefret ediyorum nasıl dayanacam zaman gecmio artik dunyam durdu besigini toplayıp kaldirirken yuregimde cikti rabbim kimsenin besigini bos birakmasin cok zor bi durum cok zor
canım 20.11.2014 Perşembe günü bebeğime koyulan triZomi 13 teşhisi ile bebeğim alındı ağır derecede dış organ ve iç organlarda ve zihinde anomali vardı.oğlum emir ayazım 23 haftalıktı yaşadıklarını öyle iyi Anlıyorum ki henüz normal hayatıma dönemedim eşim çok dik durdu hastanede ve çıktıktan sonrada ama dün duydum ki mezarına gitmiş eşimin adına yapılmış Fenerbahçe atkısı vardı onu mezar taşına bağlamış.niye yaptın böyle bir şey diye sorabilirim oda öyle geldi içimden dedi ikimizde daha fazla konuşmadık sırtımı döndüm sessizce Ağladım mezarına gitmeyi o kadar çok istiyorum ki her nefesimde Aklımda ama henüz eşime beni oraya götür diyemiyorum.mezarlığın yerini öğreneceğim çok tenha bir yerde değilse tek Başıma gitmeyi düşünüyorum evden hiç dışarı çıkmadım annem Yanımda kalıyor çok zormuş Yürek Yangını çok zormuş yağmur yağsa ıslanıyor diye ağlıyorum soğuk olsa üşüyor diye nasıl diner acısı bilmiyorum Allahım kurban Olduğum Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğimi kucağıma verirse evim bayram yerine dönecek orası kesin kızıma sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun Ömürlü bir KARDEŞ nasip eyle yarabbim benim gibi annelik Duygularını hamilelikte tatmış ve kucağı boş kalmış tüm annelere mutlu huzurlu hamilelikler ve sonrasında hayırlı sağlıklı bebekler kucaklarına nasip eylebyarabbim.​

bu duyguyu yaşayan tüm annelerin başı sağ olsun. ben de boş gebelik yaşıyorum. bu bile büyük acı veriyor ki canlısını kaybetmek ne acı. Allah ım sabırlar versin :( :(

başınız saolsun rabbım bı daha yasatmasın aynı acıyı ve rabbım ıns en yakın zamanda saglıklı bebekler nasıp etsın ben 2 aylık bebegımı kaybettıgımde bıle bır bucuk sene atlatamadım bır bucuk senenın sonunda yenıden hamıle kaldıgımda bıraz olsun acım dindi ama yinede o hep aklımda rabbım sabır versın
Rabbim insallah bu sefer saglikli bisekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah bizlerede bol sabir versin ben daha bekleme suresindeyim ne yapacagimi bilmiyorum yeni bi bebek elbetteki unutturmaz ama acini hafifletir diyor herkez nasil cesaret edecegim bilmiyorum cok korkuyorum dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden

Dogumuna bir hafta kala bebegimi yavrumu kuzumu kaybettim. O kadar hareketli bir bebekti ki hic durmuyordu. 19.10.2014 pazar günü o kadar guzel baslamisti ki hem tatildi esimle beraber gun boyu hep bebegimiz hakkında konusmustuk cok heyacanliydik artik gelmesini dort gozle beklioduk herseyini hazirlamistik bir o eksikti ogulumda gelince tam olacaktik o gun hic hareket etmedi allah allah dedim ne olduki herhalde hareket alani daraldi die dusundum icim rahat etmedi ama aksam esime bi hastaneye gidelim neden hic hareket yok bugun dun bile fildir fildirdi icimiz rahat etsin dedik ve hastanede ne doktor diyebildi malesef enderde olsa gebelikte boyle vakalr oluyor bebegin kilosu boyu sivisi normal ama kalbi durmus dedi o an benimde kalbim durdu ne yapacaz simdi dedim yapilabilecek hicbisey yok dedi hayir dedim ya hayir olamaz kabul edemedim butum hastaneyi yiktim nolur biseyler yapin vardir bi cozumu ama yoktu o gece veremedim yavrumu hala kalbi calisir umudu vardi icimde o gece gecmedi gecmedi kabul edemedim biz neye hazirlanioduk ne oldu olamaz bu dogdu yavrumun yuzunu bile gostermediler oyle hasretimki evladima kimse anlamiyor beni icim yaniyor zamanla unutursun diolar nasil unuturum ya bi anne evladini unutur mu die bagirasim gelio bugum tam bi ay oldu zamanla icimdeki yangin dahada büyüyor bu durumu yasayan anneleer nasil dayaniyorsunuz yardim edin ben ne uyuyabiliyorum nede uyanik oldugum bi an bile aklimdan cikmio hep onu düşünüyorum kafayi yiyecem allah verdi allah aldi napalim die sakin olmaya calisiom ama beynim beni mahvediyor artik hicbisey bana tat vermio herseyden nefret ediyorum nasıl dayanacam zaman gecmio artik dunyam durdu besigini toplayıp kaldirirken yuregimde cikti rabbim kimsenin besigini bos birakmasin cok zor bi durum cok zor
canım 20.11.2014 Perşembe günü bebeğime koyulan triZomi 13 teşhisi ile bebeğim alındı ağır derecede dış organ ve iç organlarda ve zihinde anomali vardı.oğlum emir ayazım 23 haftalıktı yaşadıklarını öyle iyi Anlıyorum ki henüz normal hayatıma dönemedim eşim çok dik durdu hastanede ve çıktıktan sonrada ama dün duydum ki mezarına gitmiş eşimin adına yapılmış Fenerbahçe atkısı vardı onu mezar taşına bağlamış.niye yaptın böyle bir şey diye sorabilirim oda öyle geldi içimden dedi ikimizde daha fazla konuşmadık sırtımı döndüm sessizce Ağladım mezarına gitmeyi o kadar çok istiyorum ki her nefesimde Aklımda ama henüz eşime beni oraya götür diyemiyorum.mezarlığın yerini öğreneceğim çok tenha bir yerde değilse tek Başıma gitmeyi düşünüyorum evden hiç dışarı çıkmadım annem Yanımda kalıyor çok zormuş Yürek Yangını çok zormuş yağmur yağsa ıslanıyor diye ağlıyorum soğuk olsa üşüyor diye nasıl diner acısı bilmiyorum Allahım kurban Olduğum Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğimi kucağıma verirse evim bayram yerine dönecek orası kesin kızıma sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun Ömürlü bir KARDEŞ nasip eyle yarabbim benim gibi annelik Duygularını hamilelikte tatmış ve kucağı boş kalmış tüm annelere mutlu huzurlu hamilelikler ve sonrasında hayırlı sağlıklı bebekler kucaklarına nasip eylebyarabbim.​
Insallah sizde bu sefer saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz bebeginizi rabbim kiziniza ömür versin onu sizlere bagislasin insallah. Benim ilk bebegimdi oda gidince evimiz bombos kaldi tutunacak sarilacak bi evladim yok malesef ilk anneligimdi ama nasip olmadi elden hicbirsey gelmiyor dua etmekten baska. Sabrediyorum bekliyorum benim daha cok yeni bugun tam 44gun oldu dayanmaya calisiyorum evladimi cok özlüyorum ama yok yani yok o artik yanimizda degil

bu duyguyu yaşayan tüm annelerin başı sağ olsun. ben de boş gebelik yaşıyorum. bu bile büyük acı veriyor ki canlısını kaybetmek ne acı. Allah ım sabırlar versin :KK43: :KK43:
Amin. Evladini kaybeden tum annelerin basi sagolsun rabbim hepsine sabirlar dayanma gucleri versin.insallah bir daha boyle bi aci yasatmasin rabbim hepimize saglikli bebekler nasip etsin ve onlari kucagimiza aldigimiz günleride gostersin. Kimsenin besigini bos birakmasin bebegine aldigi esyalari hicbi anne babaya geri kaldirmayi gostermesin rabbim. Dogum yaptigim zaman odaya aldiklarinda o bebek sesleri nasil icimi acitiyordu diger tum odalardaki insanlar mutluluktan bagira cagira konusuyorlardi ya bizim odamiz bizim odamizdaki herkes yere bakiodu kimse konusmuodu. O hastaneden bombos donmek varya anlatilmaz ya anlatilmaz ilk bebegimdi benim nur icinde yatsin insallah

Canım seni çok iyi Anlıyorum ben bebeğimi kaybedeli onikingün oldu ama biliyormusun onun acısı asla unutulmaz ama Allah onu unutturacak dert vermesin senin Sağlığın iyi olsun Allah kocanı başından eksik etmesin siz iyi olun ki sağlıklı evlatlarınız olsun allah size evlâtlarınızı yetiştirecek sağlıklı ömürler versin inşallah.

Canım seni çok iyi Anlıyorum ben bebeğimi kaybedeli onikingün oldu ama biliyormusun onun acısı asla unutulmaz ama Allah onu unutturacak dert vermesin senin Sağlığın iyi olsun Allah kocanı başından eksik etmesin siz iyi olun ki sağlıklı evlatlarınız olsun allah size evlâtlarınızı yetiştirecek sağlıklı ömürler versin inşallah.
Amin arkadasim hepimize insallah. Evladini kaybeden tum annelere

Bu durumu yasayanlara sormak istiyorum yeni bir gebelik icin ne kadar sure beklediniz. Ve hamile kalmadan once ne gibi onlemler aldiniz test yaptirdiniz. Bir ölü dogumdan sonra baska ölü dogum yapan var mi. Ayrica ben sezaryen olmak zorunda kaldim.

Okurken agladim canim ya basin sagolsun eminim cok zordur Allah sabrini verir insallah en kisa zamandada kollarini doldurur.
Civi civiyi soker eger bi problem yoksa sagliginda yeniden bebek dusunebilirsin.
Bide neden durmuski kalbi bi sebebi varmi arastirdilarmi,yani senin rahminle ilgili bi sorundanmi,durduk yeremi.sende sorun yoksa yeniden dusun derim,anca oyle toparlanirsin.
Cok uzuldum gercekten boyle okuyunca benimde icim yaniyor .

Okurken agladim canim ya basin sagolsun eminim cok zordur Allah sabrini verir insallah en kisa zamandada kollarini doldurur.
Civi civiyi soker eger bi problem yoksa sagliginda yeniden bebek dusunebilirsin.
Bide neden durmuski kalbi bi sebebi varmi arastirdilarmi,yani senin rahminle ilgili bi sorundanmi,durduk yeremi.sende sorun yoksa yeniden dusun derim,anca oyle toparlanirsin.

Çok zor durum arkadaşım çok rabbim sabır versin bende ayni durumdayım hiç bişi bana tat vermiyor artik

Allahm sabır versin.unutamazsın tabiki unutmamalısın ona haksızlık olur bende unutmadm 2.5 ay oldu kaybedeli unutmam asla unutamam.canından bir parça.çok zor.Allaha sığınmaktan başka yapacak hiç bir şey yok malesef.inançlı olmaya devam et sana güç verecektir.

Israrlarima dayanamayip en sonunda ailem evladimin mezarina götürdü beni. O anlarimi yazamiyorum. Ben evde oglumun besigini kurarken, evimizde besiginde uyuyacagini dusunurken simdi o ebedi yerinde yatiyor. Rabbim hicbi anneye evladinin mezarini gostermesin. Gelemedim donemedim ordan allahim bana sabir versin. Arkadaslar duramiorum ben yerimde hep aklimda hep aklimda uyanık oldugum heran onu düşünüyorum. Meger ben yavruma ne kadarda baglanmisim nekadarda benimsemisim saniyordumki simdi o dogunca hayatimizin en mutlu gunlerini yasayacaz en buyuk heyacan bizi bekliyor.nerden bilebilirdim en guzel gunlerimin meger benim en kotu gunlerime donusecegini hayatimin en zorlu sinavini verecegimi nerden bilebilirdimki. Ailem disari cikalim yuruyuse dio yapamiorum cunku disarda bi bebek arabasi gorunce icim gidio 9ay oncesine kadar beni mutlu eden o bebeklerle ilgili hersey simdi cok aci verio. Bir daha hayal kurmama karari aldim cunku o hayaller varya o hayaller daha sonra pesimi birakmio büyüdükçe buyuyen bir izdiraba donusuo. Hicbirsey yapamiorum oyle nefes alan bi ceset gibi dolanip duruom evde. Ailem boyle olmaz hayata don dio ama yapamiom tam diom iim tamam tak die bebeksel bisi gorunce sil bastan degisiom. Bu durumu yasayanlar normal hayatlarina nasil dondunuz bu zamanlarda kendinizi nasil bir dusunce tarzi uyguladiniz bu psikolojiden nasil cikilir lutfen bana yardim edin.izlediginiz yontemleri paylasirmisiniz. Benim icin umut olun
canm gecicek gecmesede alisicaksn
benmde bebegim uc bucuk ay once kaybettim 37 haftalik dogum yaptm 13 saat yasadi hamileligmde hicbi sorun yoktu ama son gun anne karninda oksijensiz kalms.evde durmadm memlekete gittim iki ay boyunca hic yalnz kalmadm esim herseyim oldu.smdi alti ayi doldurup yeniden mucizeme kavusmayi hayal ediyorum. umitsiz olmayalm o bizi daha da yikar. gece yattigmda en az iki saat uyuyamiyorm o kadar ozluyorum ki melegimi tarifi yok ama rabbim sabrimizin meyvelerini vericek bize.

Bilinmeyen bebek ölümü dendi bir neden bulunamadi bendede bir problem yok ama gitti iste gitti nasip degilmis anne olmak korkuyorum yeniden denemeye evet biliyorum canini allah verdi allah aldi senin yapablilecegin bisey yok kabul et die ama ya ikincide giderse rabbim onuda bagislamazsa ben naparim dayanabilir miyim nasil yasarim bunu dusunuyorum allaha teslim ol otesini birak diyorum rabbim kuluna dayanayacagi yuku vermezmis ama bunuda dayanacagimi bilmiyordumki yasiom yasamasina ama bi ölü gibi olurda korunma zamani dolunca hamile kalmadan once buna hazirlamam lazim kendimi oda giderse...

Başın sağ olsun.. Çok zor bir durum :(
Bazen insanlar anlamıyor, unutursun, nese daha doğmamıştı , çok önemli deil küçükmüş vs vs gibi insanın canını acıtacak laflar söylüyorlar, belkide seni rahatlatmak içindir bilemem.. Bir kadın hamile olduğunu öğrendiği gün anne olur, ona göre yer içer giyinir.. Herşeyi bebeği için yapar, o artık annedir.. Sende bebeğini kaybetmiş bir annesin ve çok zor senin acını hafifletmek.. Rabbim yardımcınız olsun.. Benim yaşadığım yerde, normal doğum yaptırılır ki anne hamilelik psikolojisinden kurtulsun, ve bebek 2 saat boyunca anne ve babayla durur , sonra vedalaşılır ve morga gider.. Anne baba başka türlü bebeğin ölümünü kabullenemez.. Zorda olsa o vedayı yaptırsalardı keşke sizede.. :(

Allahm sabır versin.unutamazsın tabiki unutmamalısın ona haksızlık olur bende unutmadm 2.5 ay oldu kaybedeli unutmam asla unutamam.canından bir parça.çok zor.Allaha sığınmaktan başka yapacak hiç bir şey yok malesef.inançlı olmaya devam et sana güç verecektir.
Sizede sabirlar diliyorum ayni zamanda baslamisiz acimizi yasamaya dedigin gibi yapacak birsey yok allah buyuktur buda bizim imtihanimiz insallah bundan sonrasi ii olur die dua ediorum ama hergunum kabus gibi insanin hic aklindan cikmaz mi ya cikmio kafayi yemek asamasindayim tv aciorum kafam dagilsin die bana mi batio anlamiorumki butun dizilerde tv programlarinda hep bir bebek hep bir bebek algilamada secicilik mi olduda boyle dusunuom diorum daha onceden de vardida sen mi farketmiodun ama hayir simdi konusu sirf bebek olan diziler var ya e bunlari gordukce icim dahada yanio kafami dagitacagima iice dertlenip cikiom allahim sabirlar versin ya gecsin bu zaman gecsin

Back