tebrik ederim saglıkla kucakla inş canım darısı başıma inş bide belirtin varmıydı?
Çok sağol gökçe. Darısı başına olsun. Sen de sağlıkla al bebeğinin haberini.
Belirtim hem vardı hem yoktu doğrusu.
Göğüslerim adet olacağım zamanlardan farklı değildi. Gene şişti sızladı, tıpatıp aynıydı. Daha bugün biraz azaldı.
Kasık ağrısı yaşadım. İlk günler tamamen yumurtlama ve adet ağrısına benziyordu. Hiç şüphelenmedim. Sonrasında ağrı da değil de ağırlık gibi sanki biri kasık bölgemi sıkıyormuş gibi birşeyler hissettim. Nasıl anlatayım bunu bilmiyorum tam olarak ağrı değildi hafif kasılma gibiydi. Gene şüphelenmedim, çünkü idrar yolları enfeksiyonu geçirince de benzer şeyler oluyordu.
Bulantım hiç yok daha. Bir kez midem bulandı ama eşim otobüs yolculuğunda sigara içmişti. Onun kokusu mahvetti. Ama o yolculukta sigara kokusu zaten oldum olası öğürtür beni.
Akıntım hafifçe vardı, hala da var. Ama hafif bir mantar geçirirkenki akıntıya benziyor.
Bunlar dışında başka hiçbir belirtim yoktu. Bu saydıklarım da normalde çeşitli nedenlerle yaşadığım şeyler olduğu için hiç hamileliğe yormadım. Bu ay beklemiyordum.
Sadece tek iki yerde şüpheyle gülümsedim. Onlarda çok anlık olaylardı, devamı gelmedi, öyle olunca dikkate almadım. Bir iş yapmak için yere çömelmiştim, birkaç dakika sonra ayağa kalkınca sanki kasık bölgemi bacaklarımla birleştiği yerden aşağı çekiyorlar gibiydi. Bir de bir tarafımdan bir tarafıma dönerken tık tık tık diye atardamar attığını hissettim sağ tarafımda. Ama dediğim gibi çok kısa ve tek sefer mahsus olunca bunlar hiç hamileliğe yormadım.
Belirtim yoktu diyebilirim yani özet olarak.