Bebeğim mektup yazmış...

tebrikler canım allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirmek nasip etsin canım olmayan isteyen bekleyen herkesede göstersin canım

CANIMMMM ay çok sevindim. daha dün kaç gün geciktiğini hesaplıyoduk. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin canım

DÜN SANA YAZDIĞIM MSJDA HAMıLE KALINMADAN Bı KAÇ AY ÖNCE GECıKME OLABıLıR DıYE BAHSETMıŞTıM.

CANIM bu yaşadıkların stresten de olabilir normalde de olabilir. çünkü kadınlar senede bir kaç kez adet döngüsünün dışında erken veya geç olarak adet görebilir. kendini suçlama sakın. en doğrusu şu hani hesaplamalar varya netde. orda son 3adetini giriyosun ve sana sonraki adet tarihini veriyor. bana kalırsa 2gün gecikmişsin sen yinede bir bak. ikincisi genel olarak hamile kalındığı aylardan önce kadınlarda adet gecikmesi yaşanıyo buda bir gerçektir. test yapmalısın bu şekilde stres yaşamaktansa sonucu bi an önce öğrenip hormonlarını iyice sıkmadan sonraki adetini geciktirmemek daha doğru. üçüncüsü 35 yaşından sonra rezervler azalır henüz 32yaşındasın. eğerki 6ayda hamile kalamassan dr.a gitmen gerekir. yaştan dolayı.

CANIMMMM ay çok sevindim. daha dün kaç gün geciktiğini hesaplıyoduk. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin canım

Ah evet ya. Daha dün konuştuk. Ben kararlıydım test yapmamaya, çünkü hiç belirtim yoktu benim. Demek ki biz belirti beklemekte acele ediyoruz biraz. Ama varmış işte. Devamı da hayırlı gelsin dua et.

Pardon o bu başlıktaymış zaten. Sen okumuşsundur.
Gerçekten hiç belirtim olmadı gibi birşey. Yani göğüslerimde acı vardı ama her adet öncesi kadar örneğin. Sonradan parçaları birleştirince belirtiymiş diyorum ama dikkate alınacak birşey hiç olmadı. Belki de ben olmadık şeyleri şimdi hamile olduğumu bildiğim için belirtiye yoruyorum.
Ama neredeyse emindim dün öğlene kadar filan hamile olmadığımdan.

inş. o mektubun sonundaki noktayı kucağına alınca koyarsın
hayırlı olsun hayatta alınan en güzel hediye bu galiba
sıkı sıkı tutunsun anneciğine

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende ikinci bebeğime hamileyim.nasıl güzel bir duygudur çok iyi bilirim.allah olmayan herkesede nasip etsin.

tinkerbelle cimm verdigin bilgi için sagol canım dua et bizlere olurmu bebegimiz fazla bekletmeden gelsin inş kib saglıkla al inş kucagına..

Maşallah. O aylara geldiğimiz günleri de göreceğiz sağlıkla umarım. Ben inanıyorum, hiç strese sokmamay çalışıyorum kendimi. Herşey yolunda gidecek biliyorum.
Seni de allah bir avazda kurtarsın.

amin canım inş. o günleride görürsin inş.
aman stres falan yapma hele bu dönemde hiç uzak ol
en güzel zamanların bunlar tadını çıkarmaya bak

canım kendini dinlemediğin için belirti hissetmedin belkide.. en doğrusuda bu zaten. inş bi gün banada sürpriz olur böyle. bakalım 13-14ü gibi adetim belkide bu ay sürpriz olcak keşkeee..
neyse tekrar tebrik ediyorum senide eşinide canım.sağlıkla gelsin hayırlarla gelsin bebeğin.

X