Bebeğim mektup yazmış...

Pardon o bu başlıktaymış zaten. Sen okumuşsundur.
Gerçekten hiç belirtim olmadı gibi birşey. Yani göğüslerimde acı vardı ama her adet öncesi kadar örneğin. Sonradan parçaları birleştirince belirtiymiş diyorum ama dikkate alınacak birşey hiç olmadı. Belki de ben olmadık şeyleri şimdi hamile olduğumu bildiğim için belirtiye yoruyorum.
Ama neredeyse emindim dün öğlene kadar filan hamile olmadığımdan.

Öncelikle çok tebrik ediyorum cnm. Sana bir sorum olacak. Nerdeyse hiç belirtim yoktu yazmışsın. Benim merak ettiğim akıntın varmıydı?

canım kendini dinlemediğin için belirti hissetmedin belkide.. en doğrusuda bu zaten. inş bi gün banada sürpriz olur böyle. bakalım 13-14ü gibi adetim belkide bu ay sürpriz olcak keşkeee..
neyse tekrar tebrik ediyorum senide eşinide canım.sağlıkla gelsin hayırlarla gelsin bebeğin.

İnşallah sana da bir sürpriz vardır göbeciğinde. Ben hala şoktayım. Yeni yeni kasık ağrılarım artmaya başladı ama o da aynı adet günü gelmiş gibi. Başka da bir rahatsızlığım yok çok şükür.

Öncelikle çok tebrik ediyorum cnm. Sana bir sorum olacak. Nerdeyse hiç belirtim yoktu yazmışsın. Benim merak ettiğim akıntın varmıydı?

Çok teşekkür ediyorum. Kusura bakma dün girmedim, hemen yanıtlayamadım. Akıntım çok belli belirsiz vardı ama mantar akıntısına benziyordu. Ben yine mantar enfeksiyonu başlayacak sanmıştım.

Bebeğim bana mektup yazmış, şimdilik sadece silik bir çizgi çizebilmiş bir test çubuğuna. Annesini fazla bekletmeden gelecekmiş, öyle anladım o çizgiden. :emir_bebek:
Tanrı'ya binlerce şükür olsun ki, sanırım hamileyim. Dün test yaptım, pozitif çıktı. Umarım sıkı sıkı tutunur bebeğim bana.
Şimdi çok şaşkınım, ne hissedeceğimi bile bilmiyorum. Sadece sürekli gülümsüyorum farkında olmadan.
Herkese gönlünün muradını diliyorum, tez zamanda her isteyenin kucağı dolsun.
Darısı herkesin başına.

canım çok çok tebrik ederim,seni hastane ararken görmüştüm Çok şükür uğraştırmadı Rabb'im seni darısı bizim başımıza inşaallah bizede dua et ne olur bekletmesin artık yaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin cnm...

canım çok çok tebrik ederim,seni hastane ararken görmüştüm Çok şükür uğraştırmadı Rabb'im seni darısı bizim başımıza inşaallah bizede dua et ne olur bekletmesin artık yaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin cnm...

Amin amin. İsteyen herkese versin Tanrım. Ben de dua ediyor olacağım tüm isteyen herkes için. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

X