Bebeğim mektup yazmış...

Öncelikle çok tebrik ediyorum cnm. Sana bir sorum olacak. Nerdeyse hiç belirtim yoktu yazmışsın. Benim merak ettiğim akıntın varmıydı?

İnşallah sana da bir sürpriz vardır göbeciğinde. Ben hala şoktayım. Yeni yeni kasık ağrılarım artmaya başladı ama o da aynı adet günü gelmiş gibi. Başka da bir rahatsızlığım yok çok şükür.

Öncelikle çok tebrik ediyorum cnm. Sana bir sorum olacak. Nerdeyse hiç belirtim yoktu yazmışsın. Benim merak ettiğim akıntın varmıydı?

Çok teşekkür ediyorum. Kusura bakma dün girmedim, hemen yanıtlayamadım. Akıntım çok belli belirsiz vardı ama mantar akıntısına benziyordu. Ben yine mantar enfeksiyonu başlayacak sanmıştım.

canım çok çok tebrik ederim,seni hastane ararken görmüştüm Çok şükür uğraştırmadı Rabb'im seni darısı bizim başımıza inşaallah bizede dua et ne olur bekletmesin artık yaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin cnm...

Amin amin. İsteyen herkese versin Tanrım. Ben de dua ediyor olacağım tüm isteyen herkes için. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…