- 31 Mart 2009
- 621
- 2
- 37
- Konu Sahibi oglananasi
sizden çözüm istemek için yazmıyorum okumasanızda olur reelde kimseyle konuşmak istemiyorum yazıp da içimi dökeyim dedim çok bunaldım 39+8 haftalık hamileyim doğumum 20 nisan görünüyor bebeğim iriymiş diye dokor 6 ile 13ü arasına gün vermişti ben de soranlara hep o tarihi söyledim ama sancı var açılma yok bekle dedi 26sına kadar millet hergün arıyo gelmedimi bebek diye ailemden ayrı şehirde oturuyorum kayınvalidem 2 hafta önce geldi güya beni beklemeyeymiş sinirlerimi bozdu iyice bütün gün yatıyor ben de bütün gün temizlik yemek bulaşık koşturuyorum çok da kilo aldım sofraya bir kaşık dahi koymuyor yatağını bile ben açıyorum sinir geldi elini hiç bişeye sürmüyo en sonunda kızdım neden geldinki dedim seni beklemeye dedi ben de 2 gündür trip yaptım o hiç bişey yapmadıkça sonra eltime gitti kızdığımı anlayıp eşimde bana kızıyo surat yaptın ondan diye yaparım bunaldım hiç bişeye elini sürmediği gibi acıktım ben canım onu istiyo bunu istiyo hadi kalk yap ya kim hamile anlamadım ben herkes benden hamile eşim deseniz oralı bile değil alır eline kitabını geçer bi köşeye hiç bıkmadan saatlerce okur ben hiç oturamam yorgunluktan da bütün gece uyuyamam yetti artık kayınvalidemi de anneme anlatınca oda gelcem yardıma diye tutturdu gelme dedim yanlız kalmak kafa dinlemek istiyorum çünkü yata kalka da olsa yaparım ben işimi biraz da titizim kimsenin yaptığını beğenmem pek tezgah ıslak olmasın kızartma yapılmasın yağ olur her yer gibi kurallarım var elimde değil ne yapayım bebek de gelmiyor eş dost da günde en az 10 kere arıyor canıma yetti telefonlara çıkmıyorum cebi de kapattım yanlız kalmak istiyorum annem de gelmesin başka hiç kimsede annemde gelme deyince alınıyor ama benim kayınvalidem kurnaz geldi iki hafta keyif yaptı gezdi tozdu şimdi dünür sen gel ben de eve gideyim bi dolaşayım e şimdi 2 gün sonra bebek gelirse benim saf annem sürekli bebekle benle evle ve onların akrabalarıyla ilgilenecek annem ve kayınvalidem aynı şehirde oturuyor biz eşimle farklı yerdeyiz burdada hep eşimin akrabaları var bir sürü hemde kayınvalide iş yapmayı sevmediği için anneme yıkmaya çalışıyor anlıyorum o yüzden gelmesin istiyorum herşey üstüste geldiği için psikolojim bozuldu her dakka ağlıyorum doğuramıyorum diye de üzülüyorum bunaldım çok ne yapacağımı bilemiyorum daha da bir sürü problem var onlara girmek bile istemiyorum hamilelik bu kadar mı kötü geçer yaaa