Bebek Beslenmesi Bebegim Emmek istemiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Leose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
105
1
46
Danimarka
Slm ..
Yardiminiza ihtiyacim var lütfen ne Yapacagima sasirdim..
Bebegim 2.bucuk ayLik.. Beslenmesi cok guzeldi simdiye kadar fakat uykusu kötu ve gazi oldugu icin rezene cayi verdim ogun bugun ( 2 gun oldu ) emmek istemiyor sasirdim kaldim bebegim 2 gundur emmiyor.. Biberona sagdim onuda istemedi cay kasikla denedim onuda yutmuyor agzindan akiyor.. Yalanci memeyi verince sap sap emiyor ac oldugu belli.. Bugun toplam 3 kez emdi oda en fazla 2-3 dakika onuda kat kat kusuyor.. Ac oldugu icin uyuyamiyorda uykusu en fazla 5-10 dakka sonra aglayarak uyaniyor benim bebegim hic aglamazdi lutfen önereceginiz birseyler varmi..

ne kadar doğru olduğunu bilmiorum cnm bazı annelerin sütü acı oluyomuş buda önceki kullandığı ilaclardan olabiliyomuş bi doktora sor bak mesela ablam 20 gün emmiş ben 2 ay emmişim kardeşim ise hiç emmedi mama vermeyi dene birde yiyecek mi bak cnm

Bende basta öyle dusundum fakat simdiye kadar emmesi cok guzeldi istahli bir bebekti nolduysa o caydan oldu.. Buyuk Kizimi 15 ay emzirdim bu daha 2 bucuk aylik emmeyi birakirsa cok uzulurm oyuzden mama vermekten korkuyorum acikcasi..

doktora danış cnm çocuklarda iştah acıcı ilaçlar vardır yardımcı olur yada çocuk allah korusun rahatsızsa üşütmüş gibi mesela o yüzden de içmiyo olabilir

benimde kızım 3 ay emdi bende sağıp içiriyorum biberonla verirsen alışır bir daha hiç almaz göğüsünü benim öyle şuan kaşıkla ver başta bende kaşıkla vermiştim dediğin gibi ağzından akıyo yalancı memeyi ağzına koy sonra sütten mmenin arasından ver o zaman şapur şupur yutuyolar alışınca bir daha emziyede gerek kalmıyo birde anne memesi gibi olan biberon uçları var onlaedan kullan

canım bence doktora götür bir rahatsızlığı vardır kulak iltihabı, idrar yolu enfeksiyonu gibi hem içinde rahatlar sakın biberon verme kaşığa sağ sütü öyle ver saçlarınla oynamasına izin ver o oynarken kaşıktaki sütü ağzına ver bende işe yaramıştı bi dene ağlaması açlıktan

canım bence doktota gotur bende aynı problemı yaşadım dun hıc emmedı ve hıc uyumadı doktora goturdum ıyıkı goturmuşum bogazları anjın olmuş ıyıkı goturmusum gec kalsaydım doktor yatırıcakmış eger ıyı bakamazssam dahada kotuye gıderse yıne yatıracakmış ınşallah duzelır ...

benimkide 4.5 aylık bıraktı bazı bebek sevmiyo emmeyi sütüm azalmıştı sağdık mamaya geçtik doymayınca mamayıda yiyince hepten bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…