Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim düştü bakabilir misiniz
- Konu Sahibi mlksmsk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Eylül 2024
- 1.069
- 2.737
- 48
- 30
Burnu kizariksa çarpmadan kaynaklı olmuştur kanama. Bebekler bir dakika durmuyor inanın kendinizi suclamayin o yüzden. Benim de başıma geldi. Fışkırır tarzda kusma, hal ve hareketlerinde dengesizlik, gözlerde kayma var mı diye bakın. Duruma göre doktora gidinBebeğim 13 aylık ve hızlı hızlı emeklerken yataktan kafasının üstüne düştü ve panikle aldığım için ne şekilde düştüğünü bile göremedim aldığımda çok az burnu kanadı burnuda kızarıktı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı bi anlık dikkatsizliğimden kendimi yiyiyorum
Burnunun üstüne düştü galiba burnu bayaa kırmızı kaldı allahım inşallah bişeyi yokturHemen uyutmayın kusarsa acile koşun
- 30 Mart 2022
- 5.303
- 3.014
- 103
İlk 2 saat çok önemli. Bir de düştüğü yükseklik. Boyundan yüksek biryerden düştüyse risk ve burnu acaba burnunun üstüne düştü de mi kanadı kafa üstüne düştü diye mi ? Bence bi doktora gidin. Tomografi radyasyonu çok diye doktorlar acele etmeyin gelmekte diyorlar.Bebeğim 13 aylık ve hızlı hızlı emeklerken yataktan kafasının üstüne düştü ve panikle aldığım için ne şekilde düştüğünü bile göremedim aldığımda çok az burnu kanadı burnuda kızarıktı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı bi anlık dikkatsizliğimden kendimi yiyiyorum
Osman gönülal doktorun videosunu izleyin YouTube'dan
Düşme ile ilgili
- 8 Mart 2019
- 2.511
- 3.300
- 133
- 37
Burnu kizariksa yuz ustu dusmustur muhtemelen. Boynunda sorun yoksa rahat çeviriyorsa once bakardim. Gozlerde kayma kusma takip edersiniz. Asiri aglama huysuzluk var mi. Birde anne icgudusu tum bunlar yok ve bir sorun oldugunu hissediyorsaniz hemen doktora gitmeniz iyi olabilir.
- 11 Şubat 2023
- 9.747
- 1
- 21.396
- 268
Hemen bir acile gidin durumu anlatın baksınlar. İnşallah bir şey olmamistir ama tedbir alın.Bebeğim 13 aylık ve hızlı hızlı emeklerken yataktan kafasının üstüne düştü ve panikle aldığım için ne şekilde düştüğünü bile göremedim aldığımda çok az burnu kanadı burnuda kızarıktı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı bi anlık dikkatsizliğimden kendimi yiyiyorum
- 14 Nisan 2022
- 524
- 524
- 33
Bizim komsularin cocuklari merdivenlerden yuvarlandi, benim cocuk kafa ustu koltuktan yuvarlandi her seferinde acilde de gozlerine bakar muayene ederler eger bariz bir kulaktan burundan sivi gelmesi, kusma, gozlerde kayma gibi seyler yoksa sadece takip edin diyorlar. Zaten allah korusun ameliyatlik bir durum olmadigi surece kafaya darbe alinsada genelde iyilesme sureci bekleniyor. Kendinizi suclamayin gozlem yapin dengesi oturmasi ellerinin ayaklarinin kuvveti itmesi cekmesi nasil, gozler takip ediyor mu bunlari izleyin. Hareketlerinde bir sorun olursa hemen farkedersiniz zaten. Insallah hicbir seycik olmamistir. Gecmis olsun.
Sağolun çok teşekkür ederimBizim komsularin cocuklari merdivenlerden yuvarlandi, benim cocuk kafa ustu koltuktan yuvarlandi her seferinde acilde de gozlerine bakar muayene ederler eger bariz bir kulaktan burundan sivi gelmesi, kusma, gozlerde kayma gibi seyler yoksa sadece takip edin diyorlar. Zaten allah korusun ameliyatlik bir durum olmadigi surece kafaya darbe alinsada genelde iyilesme sureci bekleniyor. Kendinizi suclamayin gozlem yapin dengesi oturmasi ellerinin ayaklarinin kuvveti itmesi cekmesi nasil, gozler takip ediyor mu bunlari izleyin. Hareketlerinde bir sorun olursa hemen farkedersiniz zaten. Insallah hicbir seycik olmamistir. Gecmis olsun.
- 7 Mart 2013
- 6.451
- 19.423
- 448
Burnunda darbe kaynaklı kırılma vs olmuş olabilir.
Kardeşimin burnu bebekken çarpmadan dolayı kanamıştı. Büyüdükçe fark ettik ki kırılmış meğerse. İlk darbe aldığında ortamdaki birisi burun kemiğini tutup düz olmasını sağlayın demişti. Yapmadık öyle bir şeyi ama pişmanlık da var hani. Ya gerçekten düzelmeye etkisi varsa?
Kardeşimin burnu bebekken çarpmadan dolayı kanamıştı. Büyüdükçe fark ettik ki kırılmış meğerse. İlk darbe aldığında ortamdaki birisi burun kemiğini tutup düz olmasını sağlayın demişti. Yapmadık öyle bir şeyi ama pişmanlık da var hani. Ya gerçekten düzelmeye etkisi varsa?
Evet ya burnu baktım hala kızarık tam uç kısmıBurnunda darbe kaynaklı kırılma vs olmuş olabilir.