• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim doymuyor mu ?

mirayy7

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
29
10
8
25
Merhaba hanımlar ben 32 gün önce doğum yaptım ve bebeğim sarılıktan dolayı yoğun bakımda yattı sütümde bu süreçte yoktu yoğun bakımda hep mama verdiler eve geldiğinden beride mama veriyorduk fakat 2 haftadır mamayı azalttım gün içinde sürekli emiyor bugün doktor mamayı kes dedi anne sütü sadece ver dedi fakat daha önce denediklerimdede devamlı emmek istiyor memeden ayrılmak istemiyor ayrıca ağladığında bir şekilde susturuyorum aç kalmasından korkuyorum acaba açlıktan mı ağlıyor yoksa benden ayrılmak istemediğinden mi ağlıyor uykuya dalamama sorunuda var daha önce denemelerimde mama da versem uyuyamıyor arada gene ağlıyordu sizce doyuyormudur doktor 9 gün deneyeceğiz dedi kilo alımına bakıcaz dedi lütfen yardım edin

Doyup doymadığını hiçbir şekilde anlayamazsınız sadece kilo alımından anlayabilirsiniz…benim ki beş aylık oldu buna kesin eminim artık

Cişli bez miktarına bakabilirsiniz. Eğer dolu dolu 4-5 bez varsa sorun yoktur. Sağım yapın emzirme sonrası sütünüzü arttırmak için. Bol su için 4 litre .Gece gündüz sık sık emzirin. Merak etmeyin sadece aç oldugunda değil istemek için memeyi hep bahaneleri var.

Merhaba hanımlar ben 32 gün önce doğum yaptım ve bebeğim sarılıktan dolayı yoğun bakımda yattı sütümde bu süreçte yoktu yoğun bakımda hep mama verdiler eve geldiğinden beride mama veriyorduk fakat 2 haftadır mamayı azalttım gün içinde sürekli emiyor bugün doktor mamayı kes dedi anne sütü sadece ver dedi fakat daha önce denediklerimdede devamlı emmek istiyor memeden ayrılmak istemiyor ayrıca ağladığında bir şekilde susturuyorum aç kalmasından korkuyorum acaba açlıktan mı ağlıyor yoksa benden ayrılmak istemediğinden mi ağlıyor uykuya dalamama sorunuda var daha önce denemelerimde mama da versem uyuyamıyor arada gene ağlıyordu sizce doyuyormudur doktor 9 gün deneyeceğiz dedi kilo alımına bakıcaz dedi lütfen yardım edin
Gazı vardır

Cişli bez miktarına bakabilirsiniz. Eğer dolu dolu 4-5 bez varsa sorun yoktur. Sağım yapın emzirme sonrası sütünüzü arttırmak için. Bol su için 4 litre .Gece gündüz sık sık emzirin. Merak etmeyin sadece aç oldugunda değil istemek için memeyi hep bahaneleri var.
Yani doktor 9 gün deneyelim dedi ama aç kalıcak korkusu var üstümde

2 saatte bir emzirin, bazı bebeklerin emme güdüsü çok oluyor. Gaz da olabilir. Ben 2 ay boyunca hem 2 saatte bir emzirdim mutlaka benimkinde o güdü pek yoktu en başta alarm kurup kaldırıyordum

benim bebeğim de her derdinde emmek istiyor. ilk günler memeyi tutmakta sorun yasıyordu. asırı sinirleniyordu ve tutmuyordu memeyi. oraları aştık artık memeden ayıramıyoruz 😂 gazı varsa meme, uykusu varsa meme, korktuysa meme 😂 ben yavas yavas anlıyorum artık doyup doymadığını. açsa aktif emiyor zaten ağzı yüzü süt oluyor 😂 ama uykusu varsa veya stresliyse vs iki kere emip uyuyor veya sakinleşiyor. sonrasında sadece memeyi ağzında tutuyor. siz de endişe etmeyin bence. bir süre sadece anne sütüyle ilerleyin ve bebek her istediğinde memeyi verin. stres yapmayın 🥰

bir de benim doktorum eğer bebek memedeyken uyuyorsa doymus demektir demişti.

Gunluk saglik ocagina gidip kilo kontrolu yapin.

Back