Bebeğim Dogmak Evliliğim Bitmek Uzere Çok Üzgünüm..

Sanki böyle yapınca çok mu iyi oluyor ? Evine gelmeyi daha da azaltır, size karşı gardını alır.

Inada bindirmeyin lütfen. Bir süre serbest bırakın.
O evlat kokusu eve sindiginde zaten başka beklentiniz kalmayacak sizin.

arada diyorsunz ya hani eşim sürekli gitmek istiyor hergün gtmek istiyor hergün gtmesede iki güne bir gtmek istiyor bunu anlatmaya calşyrm ben

Yanlis okumadiysam esin haftada 2-3 defa gidiyor. Konunun tamamini okumadim, sadece ilk mesajini okudum. Haftada 2-4 kez gitmesini sorun etmem ama her gun gitmesini istemem tabiki
zaten 3 4 gün gittnde geriye 3 gün kalıyor değişen birşey olmuyor.

zaten 3 4 gün gittnde geriye 3 gün kalıyor değişen birşey olmuyor.
canım ben ilk evlendiğimde 6 ay eşimin ailesiyle yaşadım daha sonra doğum yaptım ayrı eve çıktık kayınvalidem çok iyidir Allah razı olsun çok üzüldü ayrıldığımızda ama ayrı eve çıkmamıza çok destek oldu ilk taşındığımda her gün annesine gidiyoduk eşimde geliyodu eşimde düşkündü ailesine ama 1 hafta geçtikten sonra yeter artık bizimde evimiz var her gün gitmeye gerek yok dedi eşim şimdide ben zorla götürüyorum valla ama senin ailesindede sorun var onların söylemesi lazım ona artık seninde bi evin ailen var die canım ama lütfen üzülme bırak akışına Allah büyüktür bebeğinide sağlıklı sıhhatli kucağına versin Rabbim inşAllah

Bırak gitsin hiiiççç kendini üzme. Sen üzerine geldikçe daha beter olacaktır. Zamana bırak. Eminim bebişini kucağına alınca sizi tercih edecektir. Azıcık sabırlı ol. Üzülme sakın. Her evlilik aynı yollardan geçiyor. Herşey zamanla rayına oturuyor. Sen bu bir daha gelmeyecek güzel günlerinin,evladının tadını çıkart. Emin ol kazanacaksın

Bölesi Ada'mla evli kalınmaz iflah olmaz bu. Sen ayrıl bundan Kurtuluşun olur. Ayrılmak kolay değil tabi ki ama o adamın ve annesinin sen hamileyken yaptıkları zalimlik bari sen hamileyken insan olsalardı. Benim kv kp görümcede telefonla yetiyorlar her şeye aynı yerde olsak ben de boşanmıştım. Bu adamı bırak eşek gibi de çocuğa nafaka ödesin. Anneyse anne sen de anne oluyorsun yarın kimin öleceği belli olmaz ama annesi göçüp giderse kim bakacakmış ona! Ne laf anlar bunlar ne bi şey. Bi de el kaldırmaya teşebbüs ne demek. Ayrıl düzelmez o Ada'm.

Yanlış anlama ama bana da iletişim konusunda hatalisin gibi geldi. Haftada bir gitmek fazla değil o da onun annesi. Oraya gittiğinde sana ağır işler falan mi yaptırıyorlar neden son 2 hafta hiç gitmemen gerekiyo onu da anlamadım. Doğumdan bir gün önce motosikletle akraba ziyareti yapanları taniyorum. Seninki zorlu olabilirse bile bu uslupla bir yere varamazsin. yasin kucuk o yuzden yapamadigini düşünüyorum ama biraz fazla nazli geldin bana :) esin denge kurmaya çok da uzak biri gibi görünmedi çünkü ben gideyim sen istersen gelme demis. Haftada 1 gitmeyi fazla gören kadına başka ne desin? Sen annene ne sıklıkla gidiyorsun peki ? Bir de annesine her gidişinde yaptiginiz şeylerle ilgili haklılık payı varsa o da bir etken. Esin hatalı olablir ama ben sizi de fazlasıyla toy buldum.

canım erkekler yap dediğini yapmazlar yapma dediğini yaparlar öleler bunlar

Bende dreamtheater ın konusuna ne kadar çok benziyor diye düşünmüştüm. Meğer aynı kisiymis
demek ki her yoruma hı hı deyip geçiyor. tekrar üyelik alıp kendince içini döküyor ama icraat sıfır galiba.

Çok gençsin ama üzgünüm çok da takıntılı bir şekilde kendi istediğin olsun istiyorsun.Hamilesin diye her istediğini yaptıramazsın.Eşini de bu şekilde kendine bağlayamazsın .Sen gitme dedikçe daha çok gidecek .
Ayrıca neden sürekli yeni üyelik alıyorsun ?

Senin baban amcan dayin bir buyugun yok mu. Anani babani cagir anlat durumu. Sahipsiz mi saniyor eziyor senim Belli ki gelirin yok. Annen baban sana kol kanat gerecektir.

Yok daha neler, sanki tekrar evlense yenisi mükemmel olacak böyle Öğütmü olur ne diyosun sen hamile kadına ?

Öf okurken gözüm kanadı bitiremedim. Zaten falso konuymuş biri özet geçebilir mi bana iki gün banlıydıım kaçırmışım.

siz kendi çıkar yolunuzu kendiniz tıkıyorsunuz. hiçbirşeye gelmiyosunuz ki annesinia cayip takmışsınız kafaya gereksiz bu ne yahu amma değerli olmak derdindesiniz gitsin bırakın siz böyle yaptıkça sorun çözülüyormmu? bir faydası olmuş gibi durmuyor tavrınızın size çözüm söyleyene de ya daha çok giderse diyorsunuz... hata yapıyorsunuz şahsen ben çekemezdim bu şekilde itici davranmayın biraz herkesi rahat bırakın. adamın annesi ikinci karısı degil ya bırak gitsin

h,ç korkma su akıyor yolunu buluyor bende hamileyken ayrıldım babamın evinde doğum yaptım çok şükür herşey yolunda boşandık hem çalışıyorum hem bebeğimi büyütüyorum çok uzun süre aileme anlatmamıştım keşke başında anlatsaymışım anlat ailene durumu sonrada eşini al karşına konuş ne yapmaya çalışıyo ? Annesinin doldurmalarınada geliyor olabilir Allah yardımcın olsun Rabbim bir avazda kavuştursun evladına seni.

Bana olan ilgisizliğine BİR SÜRE katlanabilirim belki ama bebişimize olan ilgisizliğine aslaaa . Bu kadar ana sevdası varsa hadi naşş de gitsin anasıyla yaşasın sende annenle yaşa bak güzel güzel yavrucuguna. Böyle baba mı olur bir de ilk evlat a- merhametsiz adam. Üzme kendini böylesi için. Niye evleniyosun o zaman demicem olmuş bitmiş artık, tecrübe hata yapa yapa ögreniliyo kim ne derse desin. Ama eğer annene gittiginde bebeginle sana rahat verecekse hemen git hemde. Niye mutsuzlugu kabul edesin? Onunki anaysa sen nesin pardon sende bi annesin. Onun annesi babası aynı şeyleri yapiyomuymuş acaba bi tek onun mu ailesi var ay bu ana kuzusu olaylarına deliriyorummm. Biraz benzer örneği bizde de olunca haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…