Bebeğim Dogmak Evliliğim Bitmek Uzere Çok Üzgünüm..

arkadaşlar konu sahibi beni itekledi diyor
bence dırdır edilmişse,yanlış iletişim olsa da kimsenin kimseyi itme hakkı yok özellikle doğumu yaklaşmış hamile bir kadını
o itme davranışı dayaktan bir tık öncesi bence
yani ben konu sahibinin eşi haklı bulmuyorum kesinlikle

Ailesini ölmüş sayıp onlar yokmuşçasına yaşadığında rahat edeceksin.
Haftada bir git. Onun dışında bırak o istediği kadar gitsin.
Hiç dırdır etme.
Bensiz ne işin var bile deme.
Onları kötüleme.
Sen onlar hakkından konuşmayı bıraktığında bir şeyler değişecek buna inan.

canım tek çaresi umursamamakkk bebeğin olacak onunla vakit gecir ama eşine ailesiyle ilgili tek laf söyleme konusunu dahi açma nekadar sınır olsanda yapma sen bahsetdikçe konuştukça ailesi kıymete biniyor... sanma ki böyle yaptıkça bişeyleri farkediyor hayır sen kötü oluyosun

Çok zor bi durum gerçekten Allah yardımcınız olsun erkekler anasina çok düşkün oluyor ve öyle bi insanla geçinmek çok zor evlenip aile kuruyorlar daha anne baba diyolar bi mesafe koyamiyolar madem öyle anan in dizinin dibinden ayrılma milletin başını yakıyorsun inşallah düzelir bebeğiniz dogunca belki bukadar abartmaz biraz daha sabır dua edin

Uzulme lütfen bebek dogunca olan tum zamanini onunla gecirmek ister inşallah ne diyelim...rabbim rizkiyla acik bahtiyla anali babalı huzurla kavustursun bebeğinize...

Kadınlar olarak ortak derdimiz bu.. hepimizin başında bu sorun var.. Bu Soruna da Çare yok..

Benim eşim 2 3 haftada bir gider 1 gün kalır.. 3 4 haftada 1 de beni dağlar gidelim diye çocuğu görsünler diye bazen babası gelir 2 3 haftada 1 ayda bir.. ilk zamanlar daha kötüydü biraz düzeldi 4 yilda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…