Bebeğim dikkatsizligim yüzünden düştü

Ya siz kendi cocugunuzla alakalı kimlere niye hesap veriyorsunuz anlamadımki. Kaldık cocık eşinizde neden oto koltuğuna falan oturmamıs öylece arabada duruyor onu da anlamadım . Hele eşinizin ailesi benim en sinir oldugum versiyon. Oracıkta saç baş yollardım.
Esime anlatinca esim cok kizdi uzgun bir anneye hesap sormak haddinize degil annelik babalik degil babaannelik dedelik yapin rol calmayin dedi.Oto koltugumuz yoktu o an almamistik arabayi yeni aldik

Sırf bu cümleden bile derdinin torununun sağlığı değil içindeki fesatlık olduğu belli. Ama sorsan ooo ogluşumun çocuğu ooo güzelim diye dolanırlar 🙄
Konu sahibine üzüldüm iki yüzlü kv zordur hele de böyle yakınlardaysa 💩
O çalışan için de mutlaka bir şikayet olur toplum içinde laf sokma olur mutlaka bir şey yapın ona mı kaldı haber vermek hadsizlik resmen
Cimere yazdi esim bilgimiz dahilinde olmadan yakinlarimiza haber verilmis diye..Benimkinin esim hakkindan geldi cok kizdi anlattim ikiyuzluluklerini esime de demis ki leylosun uzerine gitme kizma cocuk dustu diye anne yuregini incitme bana da bir dunya laf saydi ikili oynuyor

Mutlaka ama mutlaka oto koltuğuna alıştırın. Durmuyor ağlıyor oturmak istemiyor falan pes etmeyin sakın. İsterse ağlamaktan sesi kısılsın, arabayla bir yere gidilecekse o koltuğa oturacak. Anne ağlayacağına çocuk ağlasın derler bizde.

Okuduğum kaza haberlerinde zarar gören çocukların hemen hepsi araçtan yola savruluyor çünkü araç içinde sabit değiller. Anne kendi emniyet kemeri takmıyor üstüne çocuğu kucağında taşıyor. Oto koltuğu yoksa yeni doğanın hastane çıkışını yapmayan ülkeler var.
Ek olarak arabada arka kapıların çocuk kilidini aktif edin.
Durnaz biliyorum aglar ama onda duracak artik korkum bana yetti

Mutlaka ama mutlaka oto koltuğuna alıştırın. Durmuyor ağlıyor oturmak istemiyor falan pes etmeyin sakın. İsterse ağlamaktan sesi kısılsın, arabayla bir yere gidilecekse o koltuğa oturacak. Anne ağlayacağına çocuk ağlasın derler bizde.

Okuduğum kaza haberlerinde zarar gören çocukların hemen hepsi araçtan yola savruluyor çünkü araç içinde sabit değiller. Anne kendi emniyet kemeri takmıyor üstüne çocuğu kucağında taşıyor. Oto koltuğu yoksa yeni doğanın hastane çıkışını yapmayan ülkeler var.
Ek olarak arabada arka kapıların çocuk kilidini aktif edin.
Durnaz biliyorum aglar ama onda duracak
Her şerde bir hayir vardir. Bu kucuk kaza olmasaydi belki siz oto koltugu almayacaktiniz allah korusun nasilsa birsey olmuyor diye, sonrasinda belki araba kazasi olucakti cocuk camdan falan firlardi. Bakin simdi hemen oto koltugu almissiniz. Bazi boyle olaylarda hayir vardir bebeginiz saglikliymis şukur gerisini bosverin dert etmeye degmez.
Aynen oyle cok sagolun geldi bile siparisim koydum arabaya

Cimere yazdi esim bilgimiz dahilinde olmadan yakinlarimiza haber verilmis diye..Benimkinin esim hakkindan geldi cok kizdi anlattim ikiyuzluluklerini esime de demis ki leylosun uzerine gitme kizma cocuk dustu diye anne yuregini incitme bana da bir dunya laf saydi ikili oynuyor
Mikser mübarek 😬 Allah yardımcın olsun böylesine selam verilmez sen gelin gelmişsin 🙈 ama eşin sana inanmamazlik falan yapmamış destek olmuş prenseste iyiymiş çok şükür sen o günü unutmaya çalış bu ayıp o kv ye yeter.
Oto koltuğu da almışsınız arabanızda yeni Allah başka kaza bela vermesin 🙏

Dün gece 12 sularında arkadaslarımızdan dönüyorduk kızım esimin kucağındaydı arabaya bindiler birlikte ben arkadasimla vedalasiyordum karanlıktı görmeden kapıyı açmamla kızımin ayaklarimın dibine düşmesi bir oldu, görmedim kızımın orada oldugunu araba yüksek bir araba 1 metreye yakin mesafeden düştü yüzünün bir tarafıni ve alninin bir tarafını vurdu.Biraz ağladı ama her ihtimale karsı hastaneye gittik esimin bir akrabasi orada calısıyor o da gördü bizi işgüzar hemen kayınpederimle kaynanamı aramıs torununuz düşmüş diye. Tomografi sırası beklerken dizlerini döve döve yanımıza geldiler iste cocuktur bu düşer Allah beterinden korusun falan filan.Tomografi sırası bize geldi ben panikten ağliyordum o sure esim girdi cocukla.Bunlar bana 360 derece dönüp o 5 dk icinde demedilerini bırakmadılar.Bize gelince 1 saat oturup kalkiyorsunuz arkadaslara gelince 12 lere kadar oturup cocugu dusuruyorsunuz bi cocuga bakamadiniz mi kör müsünüz...Daha hatırımda tutamadıgim bir dünya laf zırvaladılar.Ben de cevap verdim ama zaten üzgün kafayla ne dedim hatirlamıyorum bile aglamaktan helak oldum en son sen hic düsürmeden mi cocuk büyüttün dedim onu hatirlıyorum agliyorum bir yandan.Bu basladı dizlerini dövmeye vay cocugun basinı yedin falan o ara esimle kızım ciktılar bu bana yine ağlama yavrum tarzi konustu hadi evladim eve gidin dinlenin dedi cocuk anne diye agladıgi icin tartışmak yerine onunla ilgilendim sinirlenince sesim cok yukseliyor o ortamda kendimi rezil etmek istemedim acikcası sonra eve geldik. Sabaha kadar cocukla ilgilendim uyumadım esime anlatmaya fırsatım olmadı ama aksam eve gelince anlatacağım ama nereden baslasam nasıl anlatsam da onları sikayet eder gibi degil yanlış tutumda olduklarinı ifade etsem ? o kadar iki yüzlü ki kayinpederim yine üzerime gelmedi ama o mendebur kadin ikili oynamayi ne iyi biliyor.Bana mesaj atmıs cocuk uyaniksa görmeye gelecegim diye uyuyor dedim uyanınca haber et dedi cok yorgunuz dedim.Yine kovdu diye esime bambaska anlatmaz degil mi ? Zaten benim yüzümden.oldugu icin cok üzgünüm bir de böyle konusulmasi beni mahvetti
Ayyyyy yemin ederim başımda var bir numaralı oyuncu kaynanam Allah yardım etsin iki yüzlü insanlarla uğraşmk çok zor. Eşine anlattın mı ne söyledi balla merak ettim

Ayyyyy yemin ederim başımda var bir numaralı oyuncu kaynanam Allah yardım etsin iki yüzlü insanlarla uğraşmk çok zor. Eşine anlattın mı ne söyledi balla merak ettim
Cocugu icin endiselenen annenin uzerine gitmeye utanmiyor musunuz nasıl vicdan bu diye azarlamış.Esime haberi olmadigini zannederek bir de leylosun uzerine gitme o da korkmus diyormus alttan alttan beni sucluyor yani ama benim yanimda gibi yapiyor kahrolasica

Mikser mübarek 😬 Allah yardımcın olsun böylesine selam verilmez sen gelin gelmişsin 🙈 ama eşin sana inanmamazlik falan yapmamış destek olmuş prenseste iyiymiş çok şükür sen o günü unutmaya çalış bu ayıp o kv ye yeter.
Oto koltuğu da almışsınız arabanızda yeni Allah başka kaza bela vermesin 🙏
Cok sagolun

Cocugu icin endiselenen annenin uzerine gitmeye utanmiyor musunuz nasıl vicdan bu diye azarlamış.Esime haberi olmadigini zannederek bir de leylosun uzerine gitme o da korkmus diyormus alttan alttan beni sucluyor yani ama benim yanimda gibi yapiyor kahrolasica
Ay böylelerin yatacak yeri yok nasıl bir vicdan bu yaaa Allah’a havale et bacım sabrın sonu selamet sen anlatınca bişileri görmüyorlar ama zamanla kendileri anlıyor beyin ne olduğunu

Onlara ne ya.. kaza kader Allahtan.. sanki bilerek yapacaksin.. cocugun kac yasinda bu arada.. cocuk bu duse kalka buyuyecek elbet.. ayrica ben senin yerinde olsam kocama anlatmak yerine kv suratima afkururken cevabini veririm olur kocan gelincede annecim bla bla😐yani anladigi dil bu demek 2 yuzlu

Buarada bunu yetistiren o gorevliyi hastaneye sikayet et bence, ne demek 3. Sahislarla sizin ozelinizi paylasiyor? 🙄isguzar.. cidden ben olsam sikayet etmistim bile

Kaynananız kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken bir insan korkarım ben böylesinden

Çok şükür bebeğiniz sağlıklı gerisini boşverin eşinizde yanınızdaysa ona bk yemek düşer yani çocuğunu düşürmeden büyüten bir anne yoktur bende kızımı 9 aylıktı yataktan düşürdüm dikkatsizlik işte vicdan yaptım ağladım sızladım hastaneye bizde götürmüştük yatağımız çok yüksek cunkü nasıl ağlıyorum bir kadın elimi tuttu dedi ki bu çok bilindik bir cümle ama kızım düşe kalka büyüyecek ağlama o öyle deyince hepten ağladım 😀 üzülmeyin annelik çok zor çok

X