Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

çocuğun yatağı yok mu? emzirip geri koymuyor musunuz? valla anlamadım
oyyy Allah ım sorun da ord aya. önceden emzirir koyardım ama artık uyanamıyorum. ayılamıyorum. ağlıyor emzirmek için alıyorum. onunla beraber uyuyakalıyorum. ya da bazen sabah bi uyanıyorum çocuk yanımda. yani gece aldığımın bile farkında değilim. Benden sorumsuzu yok şu dünyada. madem uyanamayacaktım neden anne oldum değil mi. ama önceden o kadar kolay uyanıyordum ki. hıçkırırdı aman bi şey mi oldu diye hemen fırlardım

Çocuklar düşe kalka büyür eyvallah. Ama bebekler 4 defa yataktan düşürülmez ! Bebeğiniz yataktan düşemez. Bebekleri ebeveynleri yataktan düşürür.
Allah akıl denilen bir nimet bahşetmiş. Kullanmakta fayda var.
evet kullanamıyorum. şuanda kötü sözler duymayı bekliyorum belki kendime gelirim. ama en son düştüğünde üç gece bi demlik çay yapıp sabaha kadar uyumadım. elimden başka bi şey gelmiyor. telsiz alalım diyorum odasını ayıralım. daba bir yaşında odası mı ayrılır diyor. B..... gibi hissediyorum kendimi. değersiz sorumsuz

Lanet misin değil misin bilmem de kafanı çalıştırmadığın ortada.
Yazık o bebeğe ya.
Sorumluluk sahibi ol biraz.
Bebek düşmeleri o kadar kötü sonuçlar doğurabilir ki şimdi belli olmasa da ileride bir şey olursa böyle ben lanetim gibi boş laflar etmenin işe yaramadığını göreceksin. Aklını kullan. İlla yanında yatacaksa beşik vs. yoksa yatağın etrafını tamamen yumuşak şeylerle kapla. Birkaç kat yorgan mesela.
Düşse de incinmesin çocuk. İnşallah ilerde problem olmaz. Çok üzücü. 1 değil 2 değil 4 kez!
evet haklısın. kafamı çalıştıramıyorum. bebeğime bi şey olursa tek suçlusu benm. sadece beenm

evet kullanamıyorum. şuanda kötü sözler duymayı bekliyorum belki kendime gelirim. ama en son düştüğünde üç gece bi demlik çay yapıp sabaha kadar uyumadım. elimden başka bi şey gelmiyor. telsiz alalım diyorum odasını ayıralım. daba bir yaşında odası mı ayrılır diyor. B..... gibi hissediyorum kendimi. değersiz sorumsuz
eşinizde bir garip,ona hayır buna hayır. baba olduğunu bir hatırlatın ona

oyyy Allah ım sorun da ord aya. önceden emzirir koyardım ama artık uyanamıyorum. ayılamıyorum. ağlıyor emzirmek için alıyorum. onunla beraber uyuyakalıyorum. ya da bazen sabah bi uyanıyorum çocuk yanımda. yani gece aldığımın bile farkında değilim. Benden sorumsuzu yok şu dünyada. madem uyanamayacaktım neden anne oldum değil mi. ama önceden o kadar kolay uyanıyordum ki. hıçkırırdı aman bi şey mi oldu diye hemen fırlardım
Telefonla oyun falan oyna gece emzirirken. Ben öyle yapıyorum uyumamak için

Doktorunuza danışarak bebeğinizin gece beslenmelerini kesin. Bir ağlar iki ağlar susar.
Sabaha kadar 10 kere uyanan memeye yapışan çocuğun gündüz mutlu ve huzurlu olmasına imkan yok. Bebeklerimizi biz huzursuz,mutsuz,ağlak,manyak ediyoruz.

Doktorunuza danışarak bebeğinizin gece beslenmelerini kesin. Bir ağlar iki ağlar susar.
Sabaha kadar 10 kere uyanan memeye yapışan çocuğun gündüz mutlu ve huzurlu olmasına imkan yok. Bebeklerimizi biz huzursuz,mutsuz,ağlak,manyak ediyoruz.
her uyandığından emmiyor aslında eskisi kadar. gecede 3 kere filan uyanıyor. yatıştırıp uyutsam iyi olacak da. hemen bugün telsiz alıp odasını ayırmayı deneyeceğim. eşim ne derse desin

arada olur oyle uyanamalar
ramazanin ilk gunu sahura alarm çalinca esime kapat çocuk uyanmasin demisim sonra yatmusim :) hatirlamiyorum :)

ama SIK olyyorsa bi yerde sorun var demekdir
bu kdr yorgunlugun sebebi çocugunuzmu? benim uç çocugum var onlara yetismek için kendimi parçaliyorum ,çok yoruluyorum ama daha uyumadim kucagimdayken

sorun yatarak emzirmeniz diycem ama yataga aldiginizida hatirlamiyorsunuz
gunduz o uyyunca uyusaniz, hatta o her uyudugunda sizde uyyun
bi kere çokca uyusaniz kesinitisiz bunye dinlenirmiki
onceden boyle deildi diyorsun, degisen ne olduki

hata yapiyorsun
3 gece uyanik kalirsan 4. gece kimse seni uyandiramaz tabiki
uykunu duzenli uyyarak çozebilirsin bu sorunu oturup sabahlayarak deil

Bebeğiniz illaki sizinle yatacaksa aranızda yatsın,yok sadece bebeğinizle siz yatıyorsaniz,yatagin bos tarafina yorgan yastık gibi şeyler koyun,yerede minder koyun. Çok hareketli bir kızım var benimde,bebekken benimle yatacaksa hep desteklerdim birseylerle yatagin bos tarafini. Düşme durumundan sonra 3 saat uyutmadan gözlemlemeyi,kusma gözlerde kayma gibi durumlar oluşursa tehlikeli aklınizda olsun.
Çok geçmiş olsun

bebeğim doğduğundan beri o uyuyunca uyu dediler ama hiç uyumadım uyuyamadım. uyuyunca uyanamam ağlar da kötü olur diye uyumadım. daha doğrusu zor bir lohusalık geçirdim. doğumdan sonra 5 ay kadar kendime gelemedim. evde her şey dört dörtlük olsun ama bebeğim de tosun gibi olsun diye kendimi paraladım. galiba vücut bi yerde iflas etti. bu kadar fazla dedi. keşke maaşımı alabilseydim düşünmez her hafta kadın tutardım. ama bunlar bahane değil. suçluyum ve sorumsuzum. bebeğime bir şey olmaz inşalalh

Gündüz dinlenme imkanınız yok mu?çocuk uyurken falan dinlenseniz.akşama pestiliniz çıkıyor demek ki.ben de sizin gibiydim oğlum küçükken evle iş arası uzaktı öğlen emsin diye koşa koşa eve gel geri işe git işte çalış eve gel yemek yap falan derken yemeği yiyip oğlumu uyutmaya diye giderim bende hep uyuya kalırdım onunla.kan degerlerinize bir baktırın değerlerin düşmesi de uyuma isteği halsizlik yorgunluk yapar.daha önce böyle değilmişsiniz kendinize lanet okumayın ama dikkat edin bundan sonra

O yorgunluk uyku haliyle kadıncağız emzirdiğini bile hatırlamıyor neden bu kadar sert yorum yapıyorsunuz ? Kendisi sizden çok üzülüyordur emin olun. Gecelerce uykusuz kalıp 2 saate bir emzirip sabahda erkenden uyanmak 11 aylık hareketli bir çocuğun peşinde bütün gün kolay bir şey değil.
Çözüm olarakta yer yatağı yapın onun etrafınada yine minderler koyun sivri yerler varsa etrafta komidin sehpa vs onlarada önlem alın. En önemliside bazen eşiniz ilgilensin bütün yük sizde gibi bu şekilde sinirlerinizde yıpranır

Önceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor
Bence çocuğunuzun düşmesinden daha büyk bi problem var. Böyle uyuyakalıyorsanız Allah korusun çocuğun üstüne yatma ihtimaliniz de var. Şaka yapmıyorum bizim tanıdığımız bi kadın çocuğunu emzirirken uyumuş çocuk göğsünde boğulmuştu. Bence kalkın emzirmek için oturma odasına gidin ışığı açıp emzirin hatta tv bile açabilirsiniz

bencede kotu bir anne degil ama , fikirsiz kalmissiniz. cozum kamerali bebek telsizi falan degil.. zaten sese uyanamiyorsunuz , görüntülü olsa ne olacak.
çözüm yer yatağı.. normal yatak kalin geliyor duser diye korkuyosan. bisunger kestireceksin. yani duvara yasli olacak ayak ucunada yorgan koy. tv karsisina kur yatagi..

X