- Konu Sahibi songulkemal16
-
Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallahGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
çok gecmis olsun rabbim kavustursun tez zamanda.benimde kizim erken doğmuştu 2 kiloydu ciğerinin biri gelismemisti.once entube sonra burundan sonrada fanus içi oksijen takviyesi yapildi bizim surecimiz 15 gün sürdü rabbime şükürler olsun şimdi 3 yaşında.kavusucaksiniz annesi gönlünü ferah tut beslenmeside önemli tabiki ama oksijeni alma durumu nasil cigerindeki tüp çıktımı bunlarda önemli cikabilmesi için.iyi olsunda biraz daha kalsin koynuna alacaksin yakinda❤Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Aynı şeyleri yasadik 2.5 ay yatti ciğerlerinden evde hava veriyoz ciğer geliştirici igne vurunmadinmi bana vurmuslardi cigeri patlamadi ama küveze yattiGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Allah razı olsun inşallah tez zamanda alırım kucagimaDünyanın en güçlü bebegini dünyaya getirmişsinizRabbim Ya Şafi ismi ile şifasını versin, tez zamanda kucağınıza alıp sarıp sarmalayın Cok yakin bir tanidigim avuç içi kadar bir bebek dünyaya getirdi ve şimdi 4 yaşında herkesin çok yaşamaz dediği mucize bir bebek sevgi ve saglikla kalin
Benim kardeşim de 2 ay önce 31 haftalıkken doğum yapmak zorunda kaldı malesef. Aynı sizinki gibi onunda suyu gelmişti. Sezeryanla almak zorunda kaldılar. Bebiş 1.850 Gr doğdu. Cigerleri tam gelisememisti ve emme refleksi de yoktu o yüzden tam 45 gün Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kaldı. Zamanla zamanla yapılan tedavi olumlu sonuç verdi. Önce hortumla beslemeden biberonla beslenmeye sonra da meme emmeye geçti. Rabbime şükürler olsun şuan gayet sağlıklı ve evinde. Annesinin koynunda. O yüzden biliyorum dayanmak çok zor ama sabredin. Rabbim ikiniznde yardımcısı olsun. Umarım bir an önce evine size kavuşurGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Öncelıkle bebegınız hayırlı olsun hiç moralını bozma gayet guzel bir kıloda 1.500 kilo dogdu kızım 33+4 gunluk ve yaklasık 2 ay kadar kaldı , kuvezde kalması senin yanında olmasından cok cok daha ıyı ilk zamanlar mecbur entube yapmak zorundalar ama hergun makınasız nefes alabılıyormu yeterlı gelıyormu dıye kontrol edıyorlar ilk 21 gun cocuk kılo almıyor alsada grm grm 21 gunden sonra kılo alımı hızlanıyor o kapıda bekleme süreci cok zor ama inan bekledıgıne degecek benım kızım suan 2.5 yasına gırecek zaman nasıl gecti diye düşünüyorum gurbette tek basımaydım sezeryanlı halde süt goturuyordum tek basıma kuvezden cıktıktam 1 ay sonra enfeksıyom kaptı yenıden kuveze aldılar bunlar hep zor surec yıpratıcı ama kılosu cok guzel kılosu bıraz daha ıyı bebişler daha cabuk toparlıyor kendını dogması gereken günü tamamladıgında kavusursun yavrunaGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
36 haftalık suyum geldı oglumun cıgerlerınde problem vardı entübe edıldı 3 gun sonrasında uyandırıldı 10. Gün alabıldım oglumu cok zor ama geçiyor inan üzülme bebegın hissederGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Allah razı olsun dualarınizda bize de yer verin desteğiniz için de çok teşekkür ederimAklına takılan birsey olursa bana özelden yazabılırsın
Aynısi başıma geldi. 35. Haftada kontrole gittim dr hemen alalim dedi ayni gün sezeryan oldum ikizlerimi. Birisi 1900 birisi 2520 dogdu. 2.520 doganin 1 gün sonra kalbi durdu hemde 3 kere. Dediğin gibi cigerleri hava almis patlamış 3 yerinden kesik atıp tüp taktilar entube edildi. Makineye bagli kaldi. Doktorlar herseye hazırlıklı olun dediler... ama ben inandim ona hep moral verdim. Elini tuttum sadece 20 gün boyunca. Sonra once entubesi çıktı sonra tüpleri cikardilar. Kucagima verdiler. Oksijen sikintisi vardi. 10 gunde öyle kaldı. Tam 30. Gün taburcu ettiler. Digeri de pisligini yutmus. 8 gün hic bisey vermeyip icinin temizlenmesini beklediler. Sonra yavas yavas sutumu vermeye basladilar ikisini de 1 ay sonra eve getirdim. Sabırlı ol dua et onlar çok güclu inan banaGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Çok geçmiş olsun Allah ım tez vakit bebeginizi iylestirip kavustursun sizi sağlıkla , güclü olmaya çalışın onun size cok ihtiyacı var Allah ım ikinizede güc kuvvet şifa versinGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?