- 26 Temmuz 2014
- 653
- 525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HNgi hastane bole burasi masallah ne guzelBende devlet hastanesinde doğurdum.hatta doğum öncesi 1 ay yattım.2 kişilik oda 3 öğün yemek banyosu herşeyi vardi.hemsirelerden de çok memnumdum.
Bartinda Canim.Ha
HNgi hastane bole burasi masallah ne guzel
Bartında akraba var mı? Varsa git bak ne güzelmişEsim bartinli gelip ordami sogursam nee hahahahah
Ooo olmazmiiii doluuBartında akraba var mı? Varsa git bak ne güzelmiş
Kız zor olur ya doğumdan cıkıp kendi evine gelmek gibisi var mı mis gibi. Boşver sen gurbetleriOoo olmazmiiii doluu
Yokk yahuu heraldee.... kismetse kendi hastnemde doguracagim hehehehehKız zor olur ya doğumdan cıkıp kendi evine gelmek gibisi var mı mis gibi. Boşver sen gurbetleri
ne çekmişsiniz öyle, valla çok üzüldüm, Allah cezalarını versin onların, genede cesursun ben orda bayılır kalırdım artıkDevlet hastanesinde hademe hemşire doktor ebe karısmıs birbirine ne oldukları bile anlasılmıyo. kaldı ki isim kim bilir kim bi sürü stajjer yaka kartı yok bişi yok. geçyi üstünden 18 ay aklımda bi kaç yüz kalmıs onlarda iyi olanlar ama takıldım yani herkez bebeklerini giyinik aldıklarını dedi kime sorduysam temiz bi şekilde üstelik yawrum sadece yüzü temizlenmiş gerikalannyerleri beyaz beyaz kalıntılı yıkanır benim bildiğim ama bayram karısıklıgına geldik sanırım.zordu iki ayrı serum ile çocugu giydirmeye calışmak. kelebekler kollarında emzirmeye calışmak kendim çıkarıp attım kucagımda ancak öyle tutabildim. yine dert ettim kendime sinir yaptım herkeze tesekkür ederim tekrardann
Allah iyiligini versin )Ben de devlette yaptım doğumu ama kadın doğum hastanesiydi..sanırım sadece kadın ve çocuklarla ilgileniyorlar...odalar 2 kişilik günde 2 öğün yemek veriyorlar 2 gün tutuyorlar hastanede...şimdi diyorum iyi ki oraya gitmişim...ordaki hemşireye bacaklatımı doladım boynuna bildiğin tepik attım da gıkı çıkmadı sağolsun tabi attığı bakışları saymazsak :)))
Benim özelde ki doktor son ay sezeryan deyince oraya gittim...tek memnun kalmadığım attığı dikişler...
Allah bebeğinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin....
Ben de devlette yaptım doğumu ama kadın doğum hastanesiydi..sanırım sadece kadın ve çocuklarla ilgileniyorlar...odalar 2 kişilik günde 2 öğün yemek veriyorlar 2 gün tutuyorlar hastanede...şimdi diyorum iyi ki oraya gitmişim...ordaki hemşireye bacaklatımı doladım boynuna bildiğin tepik attım da gıkı çıkmadı sağolsun tabi attığı bakışları saymazsak :)))
Benim özelde ki doktor son ay sezeryan deyince oraya gittim...tek memnun kalmadığım attığı dikişler...
Allah bebeğinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin....
Bilmiyorum ki...veriyorlardir herhaldeKonunun üzerinden çok geçmiş ama okumadan edemedim yazılanları. Yemek vermeyen hastaneler de mi var ki bu konuyu özellikle belirtmişsiniz acaba? Bilmediğimden soruyorum da... peki 2 kişilik oda vs gibi çoklu yataklı yerlerde bebekler birbirini uyandırmıyor mu ağlarken? İyi günlerde büyütün evlatlarınızı...
MerhabaEv
Evet daha iyş hem doğumhanede hem odada tek denk gelirsen işin kebap
Odan klimalı tv falan yemek de geliyor
Ama lezzetsiz o ayrı :)))