Bebeğim 32 haftalık dogdu kuvezde entube

Merhaba Rabbim şifa versin inşaallah. Ben su an gene bir anne adayı olarak yazıyorum. Ben kendim 7. Ayima girer girmez 700 g olarak doğmuşum doğduktan sonra şişlik inince 600 c a düşmüşüm 3 ay da kuvezde kalmışım isimsiz olarak yaşama şansım %10 demisler. 25 yaşındayım her dinlediğim de hala ağlarım.. Hayata tutundum büyüdüm evlendim ve şimdi bebeğimi bekliyorum Yeğenlerimde sizin anlattığınız gibi doğdular haftalarca yoğun bakımda kaldılar 2 kilo bile değillerdi. İkizlerdi çok şükür ki şimdi 4 yaşındalar onlarda Gönlünüzü ferah tutun Rabbim size evladinizla öyle güzel günler göstersin ki bu yasadiklarinizi unuttursun inşallah Duamdasiniz.

İçinizi ferah tutun,demesi kolay gelin de bana sorun diyeceksiniz :)
Yaşadım alasını yaşadım ama ümidimi kaybettim hergün ağlamama rağmen
Ben 27 haftalık doğum yaptım ikizlerimin kilosu 1-1200 idi tam 75 gün kaldılar küvezde
Çok yıprandım çok ağladım ama geçiyır
Sabır

İnşallah alırım kucağıma biran önce Allah razı olsun desteğiniz için

Öncelikle duanı eksik etme inşallah sağ salim evine getirirsin bebeğini benim kızım 28 haftalık doğdu 1280 gr 41 gün yoğun bakımda kaldı sondayla beslediler sonra gün gün iyiye gitti 1900 gr dı bana verdiklerinde şimdi kocaman kız oldu rabbime çok şükür hiç bir sağlık sorunuda yok şuan sen bol bol dua et beslenmene dikkat et sütün kesilmesin bebeğini senin sütünle besleyecekler

Allah'ım tez zamnda şifa versin inşallah küçüğünüz iyileşicek kucağınıza alacaksınız buna inanın

Çok geçmiş olsun. Yaşamadım ama tahminen düzeltilmiş 37 hafta falan olunca çıkarsınız. Bir ay daha kalabilir yani. Sonuçta anne karnında tamamlayamadigi gelişimi dışarıda da olsa tamamlamali ve kendisi ciğerlerini kullanabilir duruma gelebilmeli. Ne kadar zor olsa da dayanın inşallah tamamen iyileşir alıp eve birlikte gidersiniz

İnşallah

İnşallah Allah razı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsin inşallah sende benim duamdasin

Geçmiş olsun gözlerim dolu okudum.Kendi sürecim geldi aklıma.Prematüre doğdu benim yavrumda 31 haftalık doğduk. 35 gün küvözde kaldık entübe oldu sarılık tedavisi aldı,burnunda, ayağında azğında heryerinde kablolar, her gün küvözün başında ona bakıp ağlıyordum sonra hemşireler ağlama stresini üzüntünü hisseder dedi ,güçlü oldum evimize gitcez annem az kaldı sabret dedim,konuştum oğlumla ,hergün dua ettim.Şükür kavuştuk. Darısı size olsun ,nolur stres yapmayın üzülmeyin bebekler annelerini sünger gibi çekiyorlar . Size ihtiyacı var,konuşun yavrunuzla sizden güç alsın❣Tez zamanda kavuşmanız dileğiyle

Allah saglikla kavuştursun.
30 haftalık 1440 gram doğdu kizim. 32 gün kuvozde kaldi. Ciğer patlaması da yaşadı. Çok şükür atlattı.
Üzülmeyin sütünüzü sağın ve umutla dua edin.
Kavusmaniz yakındır inşallah.

Allah razı olsun çok dua ediyorum heran her saniye aklımda ağlama diyolar ama dayanamıyorum içim yaniyor o orda minnacık her yerinde kablolar çok zor çok 1 hafta oldu sanki 1 sene

Hafta da sadece 2 gün görebiliyorum süt birakmaya gidiyorum okadar yakınina gidiyorum ama göremeden cikiyorum okadar zor ki dayanamıyorum

Ben covid nedeniyle bir kere gördüm.
Sonra hemşireler haftada iki gün fotoğraf attılar hepsi bu. 32 gün böyle geçti.
Demem o ki beterin beteri var.
Yine şanslısınız iyi yönünden bakın guzel düşünün.

Canim benim Allah bebegine şifa versin tez vakitte sizi kavuştursun inşallahBen 35 yasindayim ve 7 aylik 1 kilo 250 gram dogmusum 35 yil önceki imkanlarla bile 40 gün küvezde kalmama rağmen gayet saglikli bir cocukluk gecirdim.premature bebisler cok gucluler hiç merak etme bol bol dua et ben de dua edicem sizin için hamileyim hamilelerin duasi kabul olur derler Rabbim kabul etsin şafi ismiyle şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin inşallah kuzum benim yavrum da 28 haftalık doğdu 70 gün küvozde kaldı.az korkun çok umut edin Allah'ın izniyle geçecek.merak ettiğiniz bir şey olursa yazın

Çok zor bir süreç yaşamayan anlamaz bizi. Sizin kokunuzu alması için gögsünüzde mendili 1 gün boyunca koyun tenininizin kokuau geçsin ,hemşirelere verin baş ucuna koysun. Foto çekmeye izin veriyorlarsa foto çekip süt sağarken ona bakın .Hormonlar çok etkileniyor gerçekten. Benim sütüm çok azalmıştı ilk kucağıma koynuma aldığım zaman (kanguru bakımı yaptık belli süre sonra) eve gelince sütümü sağdım o kadar çok geldi ki anlatamam Ten temasına geçiceksiniz ama hepsi aşama aşama olcak , bu dönemde en büyük ihtiyacınız zaman. Sabredin lütfen hepsi geçecek. Ben ilk zamanlar her dakika ağlıyordum,arabada ona giderken, eve geri kucağım boş dönerken, elimi karnıma koyup hareketini hissetmeyince ,odasına girip eşyalarını koklardım, ağlamadığım an yoktu nerdeyse..

Dünyanın en güçlü bebegini dünyaya getirmişsiniz Rabbim Ya Şafi ismi ile şifasını versin, tez zamanda kucağınıza alıp sarıp sarmalayın Cok yakin bir tanidigim avuç içi kadar bir bebek dünyaya getirdi ve şimdi 4 yaşında herkesin çok yaşamaz dediği mucize bir bebek sevgi ve saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…