- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
- Konu Sahibi songulkemal16
Geçmiş olsun canimm. 2017 de 31+3 dogun yaptim bebegim 1679 kilo dogdu. İlk gün kuveze konduktan bur sure sonra esime haber verip ambulans ile egitim arastirmaya gonderdiler bebegimi yolda simsiyah olmus nefessiz kalmis kuzum ama yapilan mudahaleler ile Allahim onu bana bagisladi.dohum yaptigim hastaneye geri getirildi 20 günlük yogun bakim sureci sonunda evimize döndük.Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Sen inancini kaybetme bak kilosu da iyiymis benimkine nazaran. bebeğine kavusacagin gunleri dusunerek sütün ile ilgilen düzenli olarak sağım yap bebegini güzel karsila
Yogunbakimdaki doktorlardan asla bebegin iyi kelimesini duyamazsin temkinli yaklastiklari icin.bunu duymadığın icin kendini asla yipratma.
Mümkünse günlük tut icini dök bana iyi gelmişti.
Yogun bakimda 600 gramlik bebekler bile vardi .
Dua et icini ferah tut bebeginin yogun bakimdan çıkacağın güne sapasaglam hazirla kendini canim