- Konu Sahibi songulkemal16
Merhaba Rabbim şifa versin inşaallah. Ben su an gene bir anne adayı olarak yazıyorum. Ben kendim 7. Ayima girer girmez 700 g olarak doğmuşum doğduktan sonra şişlik inince 600 c a düşmüşüm 3 ay da kuvezde kalmışım isimsiz olarak yaşama şansım %10 demisler. 25 yaşındayım her dinlediğim de hala ağlarım.. Hayata tutundum büyüdüm evlendim ve şimdi bebeğimi bekliyorum Yeğenlerimde sizin anlattığınız gibi doğdular haftalarca yoğun bakımda kaldılar 2 kilo bile değillerdi. İkizlerdi çok şükür ki şimdi 4 yaşındalar onlarda Gönlünüzü ferah tutun Rabbim size evladinizla öyle güzel günler göstersin ki bu yasadiklarinizi unuttursun inşallah Duamdasiniz.Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir