kizlar ben bugun ilk defa sutlac verdim bebisime once blenderden gecireyim diye dusundum sonra yok bide boyle deniyecem dedim masallah ufuguma pirincleri hic zorlanmadan yedi ufuk 11 aylik duzetilmis yasi 9 aylik ama bas cevresi 42 cm cok kucuk ama gelisme var dedi doktorlar
bu arada mehtracim berkayin kontrolune cok sevindim iyikide eeg ye gerek kalmamis iyi olmus
bide yas farkini kapatmasinada cok sevcindim bak soylemedi deme berkay buyunce herkezden akilliolmazsa bende sureyya degilim
canımmmm çok sevindim delikafadulden
zaten bekliyordum iyi haberlerini...
demek Berkay 7.5 aylık maşallah oğluşuna
çok güzel ya walla inan çok sevindim...
bu gidişle 1 kaşında kapatacak arayı...
bu arada Ata'mında baş çevresi 43 olmuştu geçen kontrolde...
darısı Ecrin'e sırada o var...
onunda iyi geçecek....
soraya çok güzel Ufuğun taneli yemesi..yarasın bitaneme....cokacimcoook
darısı bizin tostoslaraaaaaaa
Ah nınım üzerimden nasıl büyük bir yük kalktı anlatamam. İnşallah Ecrin'den de Ufuk'tan da iyi haberler gelecek bundan sonra. Ama randevu aldıktan sonra muayeneye kadar ki zaman sanki geçmek bilmiyor. Allah bebeklerimize sağlık bize güç versin.
ufugun randevusu da bu cuma norolokta insallah iyi gecer
ama ufuk gercekten daha cok kucuk bir bebek gibi huysuz olunca kucagima alinca ayni yeni dogan bir bebek gibi kucagimda uyuyor ve ayni zamandada bir eliyle de elbisemi tutuyor tabi bu bir kucuk bebegin refleksi
Mehtap canım ne güzel haberler almışsınız, insallah bundan sonraki kontrollerinizde hep böyle güzel geçecek, maşallah Berkay'a. Diğer kontrolleri gelen kuzucuklardan da insallah hep güzel haberler alırız, Allah bütün bebişlere sağlık versin...
ufugun randevusu da bu cuma norolokta insallah iyi gecer
ama ufuk gercekten daha cok kucuk bir bebek gibi huysuz olunca kucagima alinca ayni yeni dogan bir bebek gibi kucagimda uyuyor ve ayni zamandada bir eliyle de elbisemi tutuyor tabi bu bir kucuk bebegin refleksi
Canım çok teşekkür ederim. Valla öyle tutmaya çalışıyoruz ama pek başarılı olamıyoruz:) İnşallah canım manken kızın biraz kilo alsın az kaldı sen de kavuşup güzel haberlerini paylaşacaksın.canım maşallah, ne bu şekerlik allah nazarlardan korusun. yuvarlanmalar filan ohoo kesin zor tutuosunuzdur yakışıklıyı:)
Allah sabırlar versin canım çok zor bir durum inşallah Allah'ım sana de en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle zamanında doğum nasip eder.kızlar allah yardımcınız olsun bebeğinize sağlıklar diliyorum...mehtapcım bebeğinin gelişim günlüğünü okudum çok duygulandım ben 25 haftalık erken doğumla kaybettim bebeğimi...3 gün yaşadı..allah onları size bağışlamış uzun ömürler versin inşallah
mehtapcim bu ne kadar seker ne kadar tatli bir bebeis yaa allah nazarlardan korusun sizlere bagislasin kime cekmis bu boyle bukadar guzel olmusss yaa neyse daha fazla yazarsaM nazarim degecek en iyisi yazmiyim:)
olsun mehtapcim yinede bukadar yakisiklinin karsisinda elim ve dilim tutuldu yazamadim daha fazla:)
allah sahibine bagi9slasin kizim olsaydi sizi hic kacirmazdim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?