Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ecrinin baş çevreside 44 45 falan doktorumuzda normal diyo çünkü küçük kalmasıda sorun beyin gelişimi için önemli evet hep tedirginiz hep tedirginiz şöyle bi oh desek inş oda olcak

kizlar ben bugun ilk defa sutlac verdim bebisime once blenderden gecireyim diye dusundum sonra yok bide boyle deniyecem dedim masallah ufuguma pirincleri hic zorlanmadan yedi ufuk 11 aylik duzetilmis yasi 9 aylik ama bas cevresi 42 cm cok kucuk ama gelisme var dedi doktorlar

bu arada mehtracim berkayin kontrolune cok sevindim iyikide eeg ye gerek kalmamis iyi olmus
bide yas farkini kapatmasinada cok sevcindim bak soylemedi deme berkay buyunce herkezden akilliolmazsa bende sureyya degilim

Maşallah Ufuğumuza afiyet olsun canım. İyi yapmışsın bak blendırsız denemeseydin anlayamayacaktın yiyip yiyemeyeceğini. Pütürlü sorununu atlatması da zaten bir gelişim göstergesi canım. İnşallah daha da iyi olacak Ufuğumuz.
Evet canım eeg hakkında anlattıklarını okuyunca dün bende çok tedirgin olmuştum. Gerek kalmadı çok şükür. İnşallah canım hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün.

canımmmm çok sevindim delikafadulden
zaten bekliyordum iyi haberlerini...
demek Berkay 7.5 aylık maşallah oğluşuna
çok güzel ya walla inan çok sevindim...
bu gidişle 1 kaşında kapatacak arayı...
bu arada Ata'mında baş çevresi 43 olmuştu geçen kontrolde...

darısı Ecrin'e sırada o var...
onunda iyi geçecek....

soraya çok güzel Ufuğun taneli yemesi..yarasın bitaneme....cokacimcoook
darısı bizin tostoslaraaaaaaa

Ah nınım üzerimden nasıl büyük bir yük kalktı anlatamam. İnşallah Ecrin'den de Ufuk'tan da iyi haberler gelecek bundan sonra. Ama randevu aldıktan sonra muayeneye kadar ki zaman sanki geçmek bilmiyor. Allah bebeklerimize sağlık bize güç versin.

anlamazmıyım canım ..çok iyi anlıyoruz seni....
sen diğer topiği oku da gül halime....
amin canım heğimizin bebeklerine sağlık ve güç versin Yaradan....

ufugun randevusu da bu cuma norolokta insallah iyi gecer
ama ufuk gercekten daha cok kucuk bir bebek gibi huysuz olunca kucagima alinca ayni yeni dogan bir bebek gibi kucagimda uyuyor ve ayni zamandada bir eliyle de elbisemi tutuyor tabi bu bir kucuk bebegin refleksi

İnşallah canım iyi geçecek. Beyin gelişimi arttıkça o davranışları da değişecektir. Hem baksana taneli yemeye başlamış bu da çok önemli bir gelişim göstergesi. Cuma günü daha da iyi haberler alacağız inşallah senden de.

Mehtap canım ne güzel haberler almışsınız, insallah bundan sonraki kontrollerinizde hep böyle güzel geçecek, maşallah Berkay'a. Diğer kontrolleri gelen kuzucuklardan da insallah hep güzel haberler alırız, Allah bütün bebişlere sağlık versin...

Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz burada güzel haberler paylaşırız birbirimizle.

soraya canım inşallah güzel geçecek kontolünüz...
Ata'da aynen Ufuk gibi yatırırken uykuya dalana kadar mutlaka elbisemin
yakasına yapışır, yapışacak bişey bulamazsa eliyle yüzüme dokunur dalana kadar...
bu olayı seviyorum ben, biz onlara huzur veriyoruz demekki...

kızlar allah yardımcınız olsun bebeğinize sağlıklar diliyorum...mehtapcım bebeğinin gelişim günlüğünü okudum çok duygulandım ben 25 haftalık erken doğumla kaybettim bebeğimi...3 gün yaşadı..allah onları size bağışlamış uzun ömürler versin inşallah

mehtapcim bu ne kadar seker ne kadar tatli bir bebeis yaa allah nazarlardan korusun sizlere bagislasin kime cekmis bu boyle bukadar guzel olmusss yaa neyse daha fazla yazarsaM nazarim degecek en iyisi yazmiyim:)

ayrıca videoda çok tatlı allah bağışlasın...mehtapcım..

canım maşallah, ne bu şekerlik allah nazarlardan korusun. yuvarlanmalar filan ohoo kesin zor tutuosunuzdur yakışıklıyı:)
Canım çok teşekkür ederim. Valla öyle tutmaya çalışıyoruz ama pek başarılı olamıyoruz:) İnşallah canım manken kızın biraz kilo alsın az kaldı sen de kavuşup güzel haberlerini paylaşacaksın.

Allah sabırlar versin canım çok zor bir durum inşallah Allah'ım sana de en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle zamanında doğum nasip eder.

mehtapcim bu ne kadar seker ne kadar tatli bir bebeis yaa allah nazarlardan korusun sizlere bagislasin kime cekmis bu boyle bukadar guzel olmusss yaa neyse daha fazla yazarsaM nazarim degecek en iyisi yazmiyim:)

Tabi ki bana çekmiş teyzesi:)) Laf aramızda herkes babasına benzetiyor. Senin gibi tatlı bir teyzenin nazarı değer mi hiç soraya aşkolsun.

olsun mehtapcim yinede bukadar yakisiklinin karsisinda elim ve dilim tutuldu yazamadim daha fazla:)
allah sahibine bagi9slasin kizim olsaydi sizi hic kacirmazdim:):)

olsun mehtapcim yinede bukadar yakisiklinin karsisinda elim ve dilim tutuldu yazamadim daha fazla:)
allah sahibine bagi9slasin kizim olsaydi sizi hic kacirmazdim:):)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis KIZ ANNELERİNE DUYURULUR SORAYA SANA KATILIYORUM:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…