Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım maşallah Berkayımıza ...
çok hareketli , yakında kalkar yürür böyle giderse....
bizimkide Berkay gibi kıpır kıpır olacak...
öpüyorum totoşunu...
Bir iki haftadır bu puvvv numarasını yapıyor. Ve artık beni anlamaya başladı galiba. Ben puvv yaptıımda o da bana cevap olarak yapıyor. Berkay'ın son numarası:))
Dailymotion - MVI_0496 - Yaşam Kanalı
canım yerim ıssırırımmmmmmm o bacaklarıııııııı
bizim oğlanlar keltoşşşş galiba :roflol:
canım Berkay'ın üzerine ne giydirdin ??? yazarmısın
bendemi rahat hareket etmesi için öyle giydireyim ?
ne dersin ???
Evet canım önde saçları var aslında ama arkadaki saçları döküldü ve hala çıkmadı. Canım evin sıcaklığı 25-26 dereceyken bir zıbın üstüne de body ve çorap giydirip düz bir zeminde bırakın hareket etsin demişti doktor. Üzerinde fazla kıyafet yokken daha güzel hareket edebilirmiş bebekler. Zaten dikkat ettiysen bütün nörologlar muayene ederken de kıyafetlerini hafifletiyorlar. Sen de dene bak göreceksin kıpır kıpır halini:))
walla aynen dediğin gibi kıpır kıpr...
zaten sevmiyor giyinmeyi, çıplak olsun istiyor...
ben zaten ince giydiriyorum,
seninki gibi bir tek altına pijama giydiriyorum..
ama ev sıcak olduğunda çıkarayım altını..
güneşde vurunca eve 25-26 oluyor...
Dün Berkayla karşıya geçtik. Abimin eşi ameliyat olmuştu ona geçmiş olsuna. Onların da Berkay'ın düzeltilmiş yaşından 2 ay küçük bir bebekleri var. Yiğenimin 5 ayı bitti o kadar şeker bir bebek ki anlatamam. Bu aylarda bebekleri birbirleriyle karşılaştırmak iyiymiş. Karşılıklı birbirlerini incelediler. Berkay yine ilk eve girdiğinde başladı ağlamaya sonra yavaş yavaş alıştı. Yabani bir çocuk olsun istemiyorum bundan sonra sık sık dışarıya farklı kişileri görmesi için çıkaracağım. Artık alışsın dünya bizden ibaret değil.
iyi yapmissin mehtapcim tabiki cikmalari cok iyi ama iste biz premature anneleri olarak cok korkuyorduk onlar kucukken aman enfeksiyon kapacak aman usutecek ama artik buyuduler bagisiklik kazandilar bence soguga biraz daha dayanikli olmuslardir
umutta kucukken cok yabaniydi ben turkiyede yasadigim zaman ev gezmelerinden baska bir yere gitmiyordum oda kaynanamlarla birlikte kimselere gitmiyordu cocuk cok zorlanmistim onunla inana yabani bir cocuk cok zor oluyor sukurki simdi buyudugu icin ve hollandaya geldiginden beri cok disari ciktigi icin cok yakin bir cocuk oldu herkeze gidiyor artik
ufuga gelince oda disariyi seviyor yani gormuyor etmiyor ama arabasinda hic aglamaz genellikle uyur ama uyanik oldugundada hic aglamaz
fizik tedaviyi de cok seviyor ayrica oraya gidince bir keyifleniyor bir guluyor ben bile sasiriyorum yavruma
artik yavas yavas yaz da geliyor ya berkaycigimizla bol bol gezersiniz
canım ne güzel yapmışsın..zaten bebekler karşılaştıklarında birbirlerini bakıyorlar..
yabancı gelmiştir ilk etapda annesi...zamanla alışırlar..şimdiki bebeişler büyüyünce cingöz oluyorlar Çok üzgünüm çoook
aa bizim bu tarafa geçmişsiniz..hangi semte geldiniz canım..
bizde dün kahvaltıya gittik..
birsürü bebek vardı..
bütün gözler ve ilgi söylemesi ayıp oğluşumun üstündeydi teyzesi..maşallah...
nasılda birbirlerini inceliyorlar bir görsen..:ecrin_bebek:
mehtapcim ben bebek arabasina koyuyorum ufugu bide bebek arabanin ayakli tulumu var cok sicak tutuyor ayrica bide ustune yagmurlugunu geciriyorum arabanin yagmur olmazsa bile ruzgari tutuyor icerisi sicacik oluyor ufuga en azindan hastalianmasindan korkmuyorum oyle olunca
evet masallah ufuk cok sosyal kim onunla ilgilense hemen guler benim sesimi duyuncada dokununca hemen guler cok hasas dokunma ve sese karsi
bide ufugun yeni bir gelismesi daha var yuz ustune yardimla kendi basina donuyor ya cogu zaman diger kolu donerken altta kaliyor ve ozaman diger koluyla ilk defa baya destek vererek geri sirt ustune dondu
bide kolu altinda kalmadan yuz ustu yatincada kollarindan destek alarak baya kisa sureli de olsa kafasini baya kaldiriyor ve kendini geri sirt ustune itmeye calisiyor
mehtapcim ben bebek arabasina koyuyorum ufugu bide bebek arabanin ayakli tulumu var cok sicak tutuyor ayrica bide ustune yagmurlugunu geciriyorum arabanin yagmur olmazsa bile ruzgari tutuyor icerisi sicacik oluyor ufuga en azindan hastalianmasindan korkmuyorum oyle olunca
evet masallah ufuk cok sosyal kim onunla ilgilense hemen guler benim sesimi duyuncada dokununca hemen guler cok hasas dokunma ve sese karsi
bide ufugun yeni bir gelismesi daha var yuz ustune yardimla kendi basina donuyor ya cogu zaman diger kolu donerken altta kaliyor ve ozaman diger koluyla ilk defa baya destek vererek geri sirt ustune dondu
bide kolu altinda kalmadan yuz ustu yatincada kollarindan destek alarak baya kisa sureli de olsa kafasini baya kaldiriyor ve kendini geri sirt ustune itmeye calisiyor
kizlar yani beni utandiriyorsunuz bizim fizyoterapistimiz de hep oyle diyor cok sevgi dolu ve bilincli bir annesin diyor mesela her iki hafta ona gidiyoruz ya bana soruyor fizik tedaviye baslamadan once gelismeler varmi bende anlatiyorum boyle soyle diye kadin diyor anlattigin ile benim ufukta gordugum birebir uyuyor cok dikkatli bir annesin herkez oyle degil diyor]
ama benim bildigim butun anneler oyle olmasi gerekiyor yani sonucta hersey onlar icin oyle degilmi
bu arada ufuk mart yada nisanda haftada 3 gun krese basliyacak ozel kres ufuk gibi cocuklara
ordaykende fizik tedavisis surekli devam edecek insallah ordada cok guzel gelisir