Bugün Berkay'ın bir yaş aşılarını yaptırdık. Doktor gelişimi için kabul edilebilir sınırlar içinde dedi. Benim biraz pimpirikli olduğumu bildiği için artık bebeğini erken doğmuş bir bebek olarak görme dedi. Emeklemesi için daha vakti var. Küvezdeyken emme refleksi de geç başlamıştı Berkay'ın bence bunlar genetik dedi. Çevresiyle ve oyuncaklarla ilgisini güzel buldu. Ayağını yere basışını sağlam buldu. Hiç endişelenmeyin kas gevşekliği falan da kalmamış gayet güzel hareketleri dedi. Fizyoterapiste isterseniz hiç gitmeyebilirsiniz dedi fizyoterapinin Berkay'a tek faydasının hareketleri öğretmek olduğunu ama bunu zaten zamanla kendi kendine öğrenebileceğini söyledi. 1 ay sonra su çiçeği aşımız ve 1 yaş kan tahlillerimiz var. Neşe Hn. bana hep çok moral veriyor. Yanındaki hemşirelere 1.240 gram doğduğuna inanabiliyormusunuz falan diyor. Kim bu çocuk için erken doğdu diyebilir falan diyor. Artık bana moral olsun diye mi yoksa gerçekten öyle mi bilemiyorum.
Düzeltilmiş 9.5 aylık
Kilo:9
Boy:76
Baş çevresi:46
İnşallah yarınki nöroloji muayenemizde iyi geçer. Beni asıl endişelendiren yarınki muayene. Dua edin teyzeleri MR'a falan gerek kalmasın doktor gelişimini iyi bulsun kuzucuğumun inşallah.
Canım çok sevindim..Lütfen artık moralini yüksek tutttt...Bak doktoruda söylemiş zaten gelişimi gayet iyi diye..Hiç bir doktor anneyi mutlu etmek için böyle şeyleri söylemez canım...Mutlaka gerçektir inan..
1 yaş aşısında ateş oluyormuymuş???
Emarada gerek kalmıyacak zaten canım...Nöroloji muayenenizde çok iyi geçecek...
Berkay'cığımı kocaman öptüm...Kilosu boyu iyi canım...Önemli, olan sağlık biliyorsun...