Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bloğunuza baktım çok cici maşallah dahada ileri olup büyür annesi okadar ahnet atlatmışınız artık herşey daha kolay olur inş
Mehtap canım blogla ilgi düşüncemi diğer topiğe yazdım..
Çok güzel eline sağlık canım...
Kızlar bugün çok mutluyum çünkü Berkay ilk defa baba dedi.
alkisalkisalkisMaşallah Berkay'a..
yani önce baba demiş oldu değilmi..
Canım darısı bizim oğlana..
dur daha neler diyecek mehtap zamanla herşeyi söyleyecek inş hep böyle güzel haberler veririz birbirimize öbür topicede yazdım blog çok güzel olmuş ayy küçücüklermiş dimi insan kendi yaşamasa inanması çok güç şimdiki hallerini görünce
berkay solunum sıkıntısı çekmemiş hiç ne güzel ecrin bi hafta kadar makinaya bağlıyıd sonra kuvöze verdiler oksijen
Canım solunum sıkıntısı yaşamamasının nedeni ciğer geliştirici iğne idi. Ama bizim de emme refleksi çok gecikti yani hep hortumla beslediler o nedenle çok uzun süre küvezde kaldı. Bebeğin küvezde kalma süresi uzadıkça problem riski de artıyor. Şimdiki bilgilerim olsaydı 32. haftasında başka bir doktor getirtip emme refleksini ona kontrol ettirirdim. Çünkü Berkay emzik emiyordu yani emme refleksi vardı ama biberon verdiklerinde satürasyonu yükseliyordu. Sonradan öğrendim ki o satürasyon aletinin ayarı ile oynandıında da ötüyormuş. Şimdi düşünüyorum da acaba doğru ayarda mıydı diye.
Berkaycığım düzeltilmiş 9 ay 3 haftalık komando pozisyonunda sürünerek emekleyip 1 metre kadar ilerleyebiliyor artık:))
Ama çabuk yoruluyor kuzucuğum.
Bakalım ne zaman hızlanacak???
Çok teşekkür ederim. O emeklesin, yürüsün, koşsun yeter ki biz peşinden koşturmaya dünden razıyız zaten canım. Amin inşallah darısı sizinkilere.ooooooooooo masallah ............artoık ısın zor koş pesınden............ınş herseyı vaktı gelınce yapıcak ...........darısı bızımkılere canım
Çok teşekkür ederiz teyzesi Berkay henüz çok yavaş ama dediğin gibi biraz alıştıktan sonra hızlanır herhalde.yarın gör bak neler yapacak ben her an tetikteyim iyice alıştı emeklemeye ayy çok sevindim inanki