mehtapcım sende takma bu kadar gerçekten nınım haklı bazı şeyleri akışına bırakmak lazım ama sen takıyosun bende takıyorum ne yalan söyleyim ama yapacak bişey yok zamanı gelince olacak keşke sende eeg çektirseydin berkaya için rahat ederdi celebral palsiyid earaştırdım ben netten kendinde farkediyosun ne gibi şeyler olup olmadığını
Evet canım ben de çok araştırdım şükürler olsun ki şimdiye kadar öyle bir belirti olmadı. Zaten doktor da söyledi olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye. Ama bizim tek korkumuz bu değil ki?? Nöroloji kökenli bir sürü hastalık var Allah herkesten uzak etsin düşüncesi bile kötü. Bakalım belki bu defa çektirir doktor.
Mecbue Ecrinde zaman zaman göz dalması oluyor mu?
Canım benim gözümün önünde çok kötü bir örnek var. Onlar Ankara'da oturdukları için çok yakın değiliz ama benim dayımın kızının oğlu da 28 haftalık doğmuştu ve serebral palsi gelişti. Allah korusun hepimizin bebeğini ama gerçekten çok zor.
Berkay'ın kabızlığı dışında sağlığı iyi çok şükür. Ama belli şeylere takılıyorum mesela desteksiz oturduğunda 15 dakika sonra kendini sağa sola atıyor. Bir de hecelemeye başlamadı anne bir iki defa dedi baba hiç demedi. Bir de zaman zaman göz dalmaları oluyor. Bunları gözlemlemesem ben de rahat olurdum. Berkay düzeltilmiş 7 ay 3 haftalık gözümün önünde bu aylarda olan bir bebek olsa bilirim ortalama hallerini ama hiç o aylarda bebek yok.
artık iyi şeyler düşünün kızlarrrrrrrrrrrr..
çekim yasasına inanıyorum ben...pozitif olalım lütfen..
ciddiyim güzel şeyler düşünelimki güzel şeyler başımıza gelsin...
bunu diyorum ama yapılması gerekenlerde ihmal edilmeden zamanında yapılsın...
Haklısın canım güzel şeyler düşünelim. Dün annem Berkay'ı bahçeye çıkarmış 10-15 dk kalmışlar. İçeriye getirdiğinde dışarıyı işaret edip oraya doğru kendini atıyormuş:))
oyy yerim ben berkayi cok yakismis cicileri gule guzel giyinsin yavrum benim
bu arada ninimcim mecbuecim sizede gonderecem insallah firsatini bulabilirsem sirayla mehtap once ufuga gonderdigi icin oncelikle ona gonderdim simdi sira sizde insallah ama mecbue adresini vermedi
Berkay'ın da uykusu geldiğinde mahmurlaştığında oluyor ama ne bileyim doktor her bebekte olur demişti ama eegyi çektirene kadar içim rahat etmeyecek galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?