Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mehtapcım sende takma bu kadar gerçekten nınım haklı bazı şeyleri akışına bırakmak lazım ama sen takıyosun bende takıyorum ne yalan söyleyim ama yapacak bişey yok zamanı gelince olacak keşke sende eeg çektirseydin berkaya için rahat ederdi celebral palsiyid earaştırdım ben netten kendinde farkediyosun ne gibi şeyler olup olmadığını

Aman şükürler olsun mecbue ben biliyordum zaten iyi geleceğini ama artık için daha da rahat edecek...

Evet canım ben de çok araştırdım şükürler olsun ki şimdiye kadar öyle bir belirti olmadı. Zaten doktor da söyledi olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye. Ama bizim tek korkumuz bu değil ki?? Nöroloji kökenli bir sürü hastalık var Allah herkesten uzak etsin düşüncesi bile kötü. Bakalım belki bu defa çektirir doktor.

saol canım iyi çıktı şükür eeg zor vallahi mehtap bize kök söktürdü ecrin anlattımya sizede ama çektiyim bütün sıkıntı geçti gitti bugün 3 gibi olunca saat kalbim çarpmaya başladı ya bişey çıkarsa diye kurdum durdum kafamda ayyy rabbim bu erken doğumu kimseye yaşatmasın cidden zor sana diyorum ama bende çok pimpirikleniyorum ama artık biraz daha gevşetmeye çalışcam kendimi amin kimsenin başına vermesin hastalık en basitti hastalığı bile

göz dalmasımı oluyo berkayda çok takılacak olsa bence doktor üstünde dururdu ama çekebilirsen çekte göster bakalım şimdi sen onu taktınya kafana gösterip anlatana kadar için rahat etmez

Berkay'ın da uykusu geldiğinde mahmurlaştığında oluyor ama ne bileyim doktor her bebekte olur demişti ama eegyi çektirene kadar içim rahat etmeyecek galiba.

canım benim senin bebeğin 3 ay erken doğdu..yani sen düzeltilmiş 7 aylık diyorsun..
işte 15 dk oturuyor anne demiş..yani bunlar yavaş yavaş olacak..
7 aylık bazı bebekler hiç birşye yapamıyor halen..
dişi çıkmayan var oturamayan var..
benim burda arkadaşımın çocuğu 1 yaşını geçti üstelik zamanında doğmuştu
daha yeni elinden tutup birkaç adım atabiliyor..
konuşamıyor bile..üstelik 9 kilo..
yani anne hisseder neyin ne olduğunu..
sen sağlıklı olduğunu hissediyorsan yeter..
eşimde Berkay'ın videosunu gördü 3 ay erken doğduğunu biliyor maşallah
çok iyi çok hareketli diyor...

artık iyi şeyler düşünün kızlarrrrrrrrrrrr..
çekim yasasına inanıyorum ben...pozitif olalım lütfen..
ciddiyim güzel şeyler düşünelimki güzel şeyler başımıza gelsin...
bunu diyorum ama yapılması gerekenlerde ihmal edilmeden zamanında yapılsın...

Haklısın canım güzel şeyler düşünelim. Dün annem Berkay'ı bahçeye çıkarmış 10-15 dk kalmışlar. İçeriye getirdiğinde dışarıyı işaret edip oraya doğru kendini atıyormuş:))

ee artık çıkarma zamanları geldi canım...
kaç aydır evin içindeler..
bende bahçede gezdiriyorum ağaçlarımızı tanıtıyorum
Ata da dalları tutuyor :))
dün 1 saat gezdik eve geldiğimizde yemeğini iştahla yedi..
bugünde uyansın çıkacağız 1 saat gezeriz oğlumla..

Annen de sık sık çıkarsın canım bugünde hava güzel..

Buarada Ata uyurken ağzından salya akıyor bu dişten galiba
sizde de oluyormu ???

oyy yerim ben berkayi cok yakismis cicileri gule guzel giyinsin yavrum benim

bu arada ninimcim mecbuecim sizede gonderecem insallah firsatini bulabilirsem sirayla mehtap once ufuga gonderdigi icin oncelikle ona gonderdim simdi sira sizde insallah ama mecbue adresini vermedi

Soraya canım ha Berkaya almışsın ha bizimkilere hiç farketmez canım..
üstelik çokda yakışmış delikanlıya :))))
hiç zahmetlere girme canım..teşekkür ederim..
lütfen rica ediyorum almış kadar oldun canım...

ne zahmeti canim olurmu oyle sey hele bir islerimi halledeyim bak neler alicam yakisikli ataya

bu arada bu yaz buyuk bir ihtimalle haziranda istanbula gelecem ozaman mutlaka goruselim isterseniz ayri ayri isterseniz ucumuz mehtap ve ninim ve ben siz nasil isterseniz simdiden cok seviniyorum

Berkay'ın da uykusu geldiğinde mahmurlaştığında oluyor ama ne bileyim doktor her bebekte olur demişti ama eegyi çektirene kadar içim rahat etmeyecek galiba.

mehtap doktor gerek görse çekerdi eeg ama çok can sıkıcı oldu ecrininki istese bile inş berkay sizi o kadar yormaz gerçi bizim doktorumuz kuvöz bakımı gören bütün bebeklerin eeg çekilmesi gerekiyo can sıkacak bişey yok demişti bana ama sende berkayı sürekli doktora götürüyosun aman bilmiyorum yaa nınımın dediyine katılıyorum artık hiçbişeyi düşünmeyecem eşimin kuzeni var oğlu normal doğdu ve 3 yaşında hala anne baba atta bunları zar zor söylüyo anneside oklua gidene kadar konuşmazsa götürürüm doktora diyo umursamıyo neden çünkü normal doğdu yada biz çok pimpirik yapıyoruzb bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…