Geçmiş olsun canım. Allah yavrucuğunu zanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben Gaziosmanpaşa(GOP) Hastanesinde küvez bulabildiğimiz için orada doğum yaptım.
Canım ben de bir internet sitesinde gördüm. Karton alıp kendim çizip boyadım. Aynısı da oldu yani:)) Hem de anne eli değmiş oldu:)) Beğendiğine sevindim. Teşekkür ederim.
buyuk gecmiş olsun atlatmışsınız sız sukurkı bebegınız kucagınızda ben 26. haftadayım erken suyum geldı 20. haftada sız hengı hastanede bebegınızı yatırdınız buda cok onemlı bılgı verırsenız sevınırım
evet çok hoşuma gitti:))ama benim kızım kafasında hiçbişey tutmuyo yaa alıştıramadım kışın doktora giderken bere giydiremedim yünden hele nefret ediyo penye bi beresi var ona ses çıkarmıyo kışın bile onu giydi dünde babannesi saç bandı almış taktım kafasına sn geçmedi hopppppp aşağıya :)bi çanta dolusu aldım kıyafetlerine göre ama takmıyo saçı olmadığı çin kız olduğu belli olsun diye ama nerde bu taçla berkayın fotosunu bekliyoruz mehtap bu hafta sonumuydu diş partiniz bizim içinde bol bol pasta ye mehtappppppppp:sinifsinif:
cok guzel olmus mehtapcim darisi ataya insallah en kisa zamanda sorunsuz atlatsa..
Berkay'da bereleri tutup çekiyor ondan sonra sert yerini bulup dişliyor:)) Tacı da fazla tutacağını sanmıyorum kafasında bir fotoğraflık belki:) Evet canım pazar günü ufak bişeyler yapacaız işte. İnşallah güzel geçer. Benim pek tatlıyla aram yok canım. Pastaları hep zorla yerim. Ama bu pastadan yenilir tabi:) Keşke sizler de yakın olup gelebilseydinizopuyorumnanaktan
Bunu da eşim yapmış. Fotoğrafı pek güzel çekemedim ama gerçekte daha canlı:)
Teşekkür ederim mecbue bir tane de kapı süsü yaptım organze tülle. Birazdan onun fotosunu ekliycem:))
Mecbue Ecrinde 1 ay sonra 1 yaşında olacak..
ne güzel değilmi ???
maşallah kuzuya...
Teşekkür ederim mecbue bir tane de kapı süsü yaptım organze tülle. Birazdan onun fotosunu ekliycem:))
ben diş partisi düşünmüyordum ama
kıskandım şimdi seni canım :)) kaydirigubbakcemile5
Mehtap'cım tatlıyı sevmediğin kilondan belli :))))))))))))))))))))))))))9
Bak mecbuşla bana :))))))))))
eskiden zayıfken baklava ve sütlaçın dışında hiçbir tatlının tadını bilmiyordum..
şimdi ise hepsi :))
ne güzel tatlılar varmış helede sufffffllllleeeeeeeeeeeeee
Canım 2 kişi bile olsanız yap bence de ufak bişeyler. Hazırlıkları çok elenceli oluyor hem de.ben diş partisi düşünmüyordum ama
kıskandım şimdi seni canım :)) kaydirigubbakcemile5
ayy çok marifetli bi annesi var berkayın:)çok şanslı bende o kapı süslerini hep merak ederim nasıl yapıldığını
aa nınım bende sevmem ekler yemem profiterol yemem yaş pasta ağzıma sürmem fıstıklı kadayıf ohhhhhhhh hayatta yemem:)) kurabiye ağzıma sürmem ayy nasıl sevmemekse anlatırken bile ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3
Canım 2 kişi bile olsanız yap bence de ufak bişeyler. Hazırlıkları çok elenceli oluyor hem de.
Teşekkür ederim canım senin kadar olamasak da idare ediyoruz işte:)) Fotoğrafına bak beğenirsen sana da tarif ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?