Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biraz önce pelit pastanesinin fabrikasına gittim aslında diş şeklinde pasta istiyordum ama orada görünce pek hoşuma gitmedi ben de bugs buny li pasta sipariş ettim diş partisi için:))
kızlar bi sorum olucak sizler yalancı emzik kullandınızmı kullandıysanız ne zaman başladınız bi zararı varmı acaba biz henüz kronolojik 2 ay 10 günlüğüz düzeltilmiş olamadık daha :))
Kızlar biraz önce pelit pastanesinin fabrikasına gittim aslında diş şeklinde pasta istiyordum ama orada görünce pek hoşuma gitmedi ben de bugs buny li pasta sipariş ettim diş partisi için:))
evet bazı pastalar katalogda iyi görünür ama görünce gözümüze güzel gelmez ayy maşallah demek yakında diş partisi var berkayın:) bende doğum günü için ne yaptırsam bilemiyorum ecrine
şekerim çok sevindim...ohh afiyet olsun ...cokacimcoook
ucundan azıcık Berkay'a verirsiniz değilmi ????
foto istiyoruz Mehtap....hihoyyyt
Canım yaşgünü için çok güzel pastalar var gerçekten. Üç boyutlu falan. Yaş gününe de 1.5ay kaldı Ecrin'in:) Gerçekten çok güzel telaşlar bunlar.
Henüz bu haftasonumu önüzdeki haftasonumu karar veremedik ama ben sabırsız davrandım biraz. Siparişi verirken bayana söyledim önümüzdeki hafta da olabilir diye bir gün önceden haber verin dedi bakalım:)
Berkay'a bilmem ki yediriyormuş gibi yaparım herhalde şekerli ya.
Mutlaka çok fotoğraf çekeriz ve buraya da eklerim:))
Teyzeleri mujdeeeee
ya detinox jel kullandınız mı??
Ata benim çenemi ciddi ciddi ısırmaya başladı acıtıyorda azıcık kuzum..
süreyimmi ne dersiniz ???
yoksa erken mi ???
Ecrin'e şöyle değişik pasta yaptır annesi...
Mehtap minnacık ucundan ver ..kendi pastası yani....tabiki sen bilirsin genede...
biz geçen arkadaşımız kızının d.gününe gittik..
birsürü bebek vardı :))
walla babası pastanın ucundan çoook az verdi...
,süperbir haber bu ya inan çok sevindim kuzucuğumu sıkıntılarından kurtuldu inşallah bundan sonra kolay çıkartır diğerlerini ve gecelride uyur darısı atamızın başına
nınım ben kullandım heleki ilk aylar çok elleri ağzındaydı zaten doktorumuz verdi şimdi bile arada sürüyorum ama artık ağzını açmıyo ecrini rahatlatıyo tabiki çok kullanmadım ecrin şu anda çocuk tvsini açmıştım onu izliyo çok hoşuna gitti öcük ile böcükü izliyosositososito
ya detinox jel kullandınız mı??
Ata benim çenemi ciddi ciddi ısırmaya başladı acıtıyorda azıcık kuzum..
süreyimmi ne dersiniz ???
yoksa erken mi ???
Ecrin'e şöyle değişik pasta yaptır annesi...
Mehtap minnacık ucundan ver ..kendi pastası yani....tabiki sen bilirsin genede...
biz geçen arkadaşımız kızının d.gününe gittik..
birsürü bebek vardı :))
walla babası pastanın ucundan çoook az verdi...
Çok teşekkür ederim canım. Ne güzel olurdu gelebilseniz.ayy ne cok yazmissiniz ya oku oku bitmedi:)
mehtapcim tekrar hayirli olsun disiniz insallah diger butun dis bekleyen bebislerin basina sikintisiz cikarmasi
mehtapcim keske bizde gelebilseydik berkaycigimizin dis partisine cok guzel olurdu yaaa
bizde ufuk kuvezden ciktiktan 1 yada iki gun sonra vermeye basladik yani 1 bucuk aylikti kronolojik olarak simdide uykuya onunla daliyor sallamaya alistirmak istemedim umutu uyurken salliyordum ve hala bazen istiyor nerdeyse 3 yasina geldi dusunun yani
bu arada ufuk kendi yataginda(sepetinde)turkiyedeyken kendi yataginda uyuyor cok guzel bir sekilde ama aramiza aldigim zamanda cok dha iyi uyuyor
bizde sorun umutta kocaman adam oldu:)kendi yataginda yatiyor ama gece uyaninca kalkip gelir arammiza yatar bize cok bagli bu konuda onun icin alistirmak iyi degil aslinda ama insan kiyamiyor iste bak bizimki 3 yasida hala geliyor:)
süperbir haber bu ya inan çok sevindim kuzucuğumu sıkıntılarından kurtuldu inşallah bundan sonra kolay çıkartır diğerlerini ve gecelride uyur darısı atamızın başına
Dün Berkay'da bir öksürük başladı. Bu sabah hemen doktora gittik. Ciğerleri iyi dedi. Boğazında bir kızarıklık var onun için şurup verdi. Yediklerini de çıkarıyor. İnşallah çabuk toparlar kuzucuğum hiç neşesi kalmadı.
geçmiş olsun mehtap böyle başladı ecrinde hala öksürüyo ama hafifledi şükür galiba dişler yoruyo soğuk almış dedi ecrine ama kapı dışarı çıkarmıyorum nerden nasıl alıyo bilmiyorum geçen gün doktora giderken gördüm yağmur yağıyo şakır şakır kadının biri bebek arabasında bebeyi üstüde açık öyle geziniyo
he mecbuşş bu ne yaww ???
ne yazdın sen böyle ???
Mehtap canım geçmiş olsun...
inşallah çabuk toparlanır kuzumuz....
Teşekkür ederim canım. Siz şurup falan kullanıyor musunuz peki ne kadar zamandır sürüyor öksürüğü?
Vallahi ben de şaşırıyorum millet dışarıda minicik bebeklerle bizimkilere ne oluyor böyle?
Bir de canım kişisel rütben hayırlı olsun. Sen Çerkez misin? Yazının anlamı nedir?
he mecbuşş bu ne yaww ???
ne yazdın sen böyle ???
Mehtap canım geçmiş olsun...
inşallah çabuk toparlanır kuzumuz....