Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar biraz önce pelit pastanesinin fabrikasına gittim aslında diş şeklinde pasta istiyordum ama orada görünce pek hoşuma gitmedi ben de bugs buny li pasta sipariş ettim diş partisi için:))

Kızlar biraz önce pelit pastanesinin fabrikasına gittim aslında diş şeklinde pasta istiyordum ama orada görünce pek hoşuma gitmedi ben de bugs buny li pasta sipariş ettim diş partisi için:))

evet bazı pastalar katalogda iyi görünür ama görünce gözümüze güzel gelmez ayy maşallah demek yakında diş partisi var berkayın:) bende doğum günü için ne yaptırsam bilemiyorum ecrine

kızlar bi sorum olucak sizler yalancı emzik kullandınızmı kullandıysanız ne zaman başladınız bi zararı varmı acaba biz henüz kronolojik 2 ay 10 günlüğüz düzeltilmiş olamadık daha :))

bizim doktorumuz ilk 5 aydı galiba izin vermedi boş emince daha çok gazlı olur diye çünkü ecrin çok gazlıydı bizde 5miydi 6 mıydı hatırlamıyorum şimdi verebilirsin dedi bende hastaneden çıkar çıkmaz gittim aldım ama ecrin hanım sürmedi ağzına emziklerimiz olduğu gibi duruyo

şekerim çok sevindim...ohh afiyet olsun ...cokacimcoook
ucundan azıcık Berkay'a verirsiniz değilmi ????
foto istiyoruz Mehtap....hihoyyyt

evet bazı pastalar katalogda iyi görünür ama görünce gözümüze güzel gelmez ayy maşallah demek yakında diş partisi var berkayın:) bende doğum günü için ne yaptırsam bilemiyorum ecrine

Canım yaşgünü için çok güzel pastalar var gerçekten. Üç boyutlu falan. Yaş gününe de 1.5ay kaldı Ecrin'in:) Gerçekten çok güzel telaşlar bunlar.

şekerim çok sevindim...ohh afiyet olsun ...cokacimcoook
ucundan azıcık Berkay'a verirsiniz değilmi ????
foto istiyoruz Mehtap....hihoyyyt

Henüz bu haftasonumu önüzdeki haftasonumu karar veremedik ama ben sabırsız davrandım biraz. Siparişi verirken bayana söyledim önümüzdeki hafta da olabilir diye bir gün önceden haber verin dedi bakalım:)
Berkay'a bilmem ki yediriyormuş gibi yaparım herhalde şekerli ya.
Mutlaka çok fotoğraf çekeriz ve buraya da eklerim:))

Canım yaşgünü için çok güzel pastalar var gerçekten. Üç boyutlu falan. Yaş gününe de 1.5ay kaldı Ecrin'in:) Gerçekten çok güzel telaşlar bunlar.

Henüz bu haftasonumu önüzdeki haftasonumu karar veremedik ama ben sabırsız davrandım biraz. Siparişi verirken bayana söyledim önümüzdeki hafta da olabilir diye bir gün önceden haber verin dedi bakalım:)
Berkay'a bilmem ki yediriyormuş gibi yaparım herhalde şekerli ya.
Mutlaka çok fotoğraf çekeriz ve buraya da eklerim:))

evet az kaldı ama bizim öyle aman aman bi doğum günümz olmaz heralde benim burda kimsem yok sadece ecrin halası gelir bide babannesi dedesi onlarda alt katta oturuyolar zaten olsun benim kızımın doğum günü olcakya o yeter bana çıktı artık kendinizi ayarlayıp bu hafta sonu yapın işte ben dişlerini çekmek için çok uğraştım çektirmedi belki sen başarılı olursun:))))

ya detinox jel kullandınız mı??
Ata benim çenemi ciddi ciddi ısırmaya başladı acıtıyorda azıcık kuzum..
süreyimmi ne dersiniz ???
yoksa erken mi ???

Ecrin'e şöyle değişik pasta yaptır annesi...

Mehtap minnacık ucundan ver ..kendi pastası yani....tabiki sen bilirsin genede...
biz geçen arkadaşımız kızının d.gününe gittik..
birsürü bebek vardı :))
walla babası pastanın ucundan çoook az verdi...

ayy ne cok yazmissiniz ya oku oku bitmedi:)

mehtapcim tekrar hayirli olsun disiniz insallah diger butun dis bekleyen bebislerin basina sikintisiz cikarmasi
mehtapcim keske bizde gelebilseydik berkaycigimizin dis partisine cok guzel olurdu yaaa

bizde ufuk kuvezden ciktiktan 1 yada iki gun sonra vermeye basladik yani 1 bucuk aylikti kronolojik olarak simdide uykuya onunla daliyor sallamaya alistirmak istemedim umutu uyurken salliyordum ve hala bazen istiyor nerdeyse 3 yasina geldi dusunun yani

bu arada ufuk kendi yataginda(sepetinde)turkiyedeyken kendi yataginda uyuyor cok guzel bir sekilde ama aramiza aldigim zamanda cok dha iyi uyuyor
bizde sorun umutta kocaman adam oldu:)kendi yataginda yatiyor ama gece uyaninca kalkip gelir arammiza yatar bize cok bagli bu konuda onun icin alistirmak iyi degil aslinda ama insan kiyamiyor iste bak bizimki 3 yasida hala geliyor:)

yoksa erken mi ???

Mehtap minnacık ucundan ver ..kendi pastası yani....tabiki sen bilirsin genede...

nınım ben kullandım heleki ilk aylar çok elleri ağzındaydı zaten doktorumuz verdi şimdi bile arada sürüyorum ama artık ağzını açmıyo ecrini rahatlatıyo tabiki çok kullanmadım ecrin şu anda çocuk tvsini açmıştım onu izliyo çok hoşuna gitti öcük ile böcükü izliyosositososito

süperbir haber bu ya inan çok sevindim kuzucuğumu sıkıntılarından kurtuldu inşallah bundan sonra kolay çıkartır diğerlerini ve gecelride uyur darısı atamızın başına
,
teşekkür ederiz teyzesi...
inşallah yaz gelmeden sıkıntısız çıkarır...
sonrada sıra seninkine gelir :1rolleyes:

nınım ben kullandım heleki ilk aylar çok elleri ağzındaydı zaten doktorumuz verdi şimdi bile arada sürüyorum ama artık ağzını açmıyo ecrini rahatlatıyo tabiki çok kullanmadım ecrin şu anda çocuk tvsini açmıştım onu izliyo çok hoşuna gitti öcük ile böcükü izliyosositososito

dün ilk defa sürdüm detinox yatarken mızmızlanmadı
ee artık daha biliçli oldu Ecrin açmaz tabi...
ayy büyüdü de çizgifilm izliyor yerim ben tosbaayıı laelaelaelaelae

yoksa erken mi ???

Canım biz detinox jel hiç kullanmadık.
Haklısın çok az ucundan veririz belki de.

ayy ne cok yazmissiniz ya oku oku bitmedi:)

mehtapcim tekrar hayirli olsun disiniz insallah diger butun dis bekleyen bebislerin basina sikintisiz cikarmasi
mehtapcim keske bizde gelebilseydik berkaycigimizin dis partisine cok guzel olurdu yaaa

bizde ufuk kuvezden ciktiktan 1 yada iki gun sonra vermeye basladik yani 1 bucuk aylikti kronolojik olarak simdide uykuya onunla daliyor sallamaya alistirmak istemedim umutu uyurken salliyordum ve hala bazen istiyor nerdeyse 3 yasina geldi dusunun yani

bu arada ufuk kendi yataginda(sepetinde)turkiyedeyken kendi yataginda uyuyor cok guzel bir sekilde ama aramiza aldigim zamanda cok dha iyi uyuyor
bizde sorun umutta kocaman adam oldu:)kendi yataginda yatiyor ama gece uyaninca kalkip gelir arammiza yatar bize cok bagli bu konuda onun icin alistirmak iyi degil aslinda ama insan kiyamiyor iste bak bizimki 3 yasida hala geliyor:)
Çok teşekkür ederim canım. Ne güzel olurdu gelebilseniz.

süperbir haber bu ya inan çok sevindim kuzucuğumu sıkıntılarından kurtuldu inşallah bundan sonra kolay çıkartır diğerlerini ve gecelride uyur darısı atamızın başına

Çok teşekkürler teyzesi Ata'dan sonra sıra size geliyor. Bütün kuzucuklar sıkıntısız çıkarsın inşallah.

Dün Berkay'da bir öksürük başladı. Bu sabah hemen doktora gittik. Ciğerleri iyi dedi. Boğazında bir kızarıklık var onun için şurup verdi. Yediklerini de çıkarıyor. ınşallah çabuk toparlar kuzucuğum hiç neşesi kalmadı.

Dün Berkay'da bir öksürük başladı. Bu sabah hemen doktora gittik. Ciğerleri iyi dedi. Boğazında bir kızarıklık var onun için şurup verdi. Yediklerini de çıkarıyor. İnşallah çabuk toparlar kuzucuğum hiç neşesi kalmadı.

geçmiş olsun mehtap böyle başladı ecrinde hala öksürüyo ama hafifledi şükür galiba dişler yoruyo soğuk almış dedi ecrine ama kapı dışarı çıkarmıyorum nerden nasıl alıyo bilmiyorum geçen gün doktora giderken gördüm yağmur yağıyo şakır şakır kadının biri bebek arabasında bebeyi üstüde açık öyle geziniyo

geçmiş olsun mehtap böyle başladı ecrinde hala öksürüyo ama hafifledi şükür galiba dişler yoruyo soğuk almış dedi ecrine ama kapı dışarı çıkarmıyorum nerden nasıl alıyo bilmiyorum geçen gün doktora giderken gördüm yağmur yağıyo şakır şakır kadının biri bebek arabasında bebeyi üstüde açık öyle geziniyo

Teşekkür ederim canım. Siz şurup falan kullanıyor musunuz peki ne kadar zamandır sürüyor öksürüğü?
Vallahi ben de şaşırıyorum millet dışarıda minicik bebeklerle bizimkilere ne oluyor böyle?
Bir de canım kişisel rütben hayırlı olsun. Sen Çerkez misin? Yazının anlamı nedir?

Son düzenleme:
he mecbuşş bu ne yaww ???
ne yazdın sen böyle ???

Mehtap canım geçmiş olsun...
inşallah çabuk toparlanır kuzumuz....

Teşekkür ederim canım. Siz şurup falan kullanıyor musunuz peki ne kadar zamandır sürüyor öksürüğü?
Vallahi ben de şaşırıyorum millet dışarıda minicik bebeklerle bizimkilere ne oluyor böyle?
Bir de canım kişisel rütben hayırlı olsun. Sen Çerkez misin? Yazının anlamı nedir?

kullanıyorum şurup üç tane kullanıyoruz geçen cumartesinden beri öksürüyo işte ama azaldı evet herkes geziyo çarşı pazar ev gezmesi ama bizimkiler hasta oluyo bende anlamadım:1no2:saol rütbem için evet çerkezim ben nerden anladın:)benim kızım artık kocaman oldu anlamı:)

Back