off ya yavrularımızın derdi aynı...
Biraz önce yıkadım Ata'yı poposuna baktım kızarmış ıkınmaktannnnnnn..
pudra sürdüm...
Mehtap canım kulaklarına doktoru baktı bir sorun yok dedi...
Mecbue aynen canım ne yaptıysam bir iki kaşık alıyor o kadar..
ama devam sütünü içiyor..
Soraya canım ilaçları ne yaptın ??
canım diş işthsızlıkda yapıyor kusmada yapıyor geceleri ağlar arada uyuru geri uyanır ağlar..sebebsiz yere ve fena bi şeklide sanki kafasını çarpmış gibi...korkarak çok uyandık eşimle...ben o günlerde ağrı kesici verdim..akşam yemeğinden sonra...çok rahat uyuduk sonra sabaha karşı ağlarsa gene biraz verdim..huzurluuyudu..kim bilir nasıl acıyor...devamlı kolunu emiyordu hırslı hırslı benım kız...her bebek farklı olur ..
mehtapcim valla ufukta cok istahsiz bu aralar ufukda cok kabiz ne yapacami bilmiyorum
bide epilepsiden dolayi cok huysuz cok agliyor
evet canım ya..
bazen öyle gözlerim doluyor ki....
hele de emziren anneler gördüğümde..
sağlıklı doğuranlar hemen kuzuları aldılar kollarına..
bebekler hemen annelerinin memelerine yapıştılar...bak yazarken bile kötü oldum...
herkes gibi bizimde hayallerimiz vardı ...ama olmadı...
neyse sağlık olsun....sağlıkla büyütelim inşallah.......
inan bende hergece Ata'mı beslerken Allah'a şükrediyorum....
Ama bunun kayıtlı olması çok iyi. En azından Ata'nın ilk aşamada neler yaşadığını biliyorsun. Ben bazen o anları düşünüyorum. Keşke görebilseydim kuzucuğumun doğduğunda neler yaşadığını.eşim doğuma girdi ..
olanları hep çekti..
ama ben bakamıyorum..dayanamıyorum...
hele doktor doğumun hemen ardından Ata yı muayene ederken içim acıyorrr halen...
inanmıyacaksın ama o videoyu 1 defa izledim..
izleyemiyorum...
mehtapcim gercekten insan sadece o sese bile kotu oluyor bende bazen yalnizken beynimde cinliyorlar o saturasyon monitor ve kuvez sesleri cok kotu oluyorum gercekten ama sukurler olsunki gecti bu gunler bak simdi cok sukur saglikli berkay ona odaklan sadece
evet canım ya..
bazen öyle gözlerim doluyor ki....
hele de emziren anneler gördüğümde..
sağlıklı doğuranlar hemen kuzuları aldılar kollarına..
bebekler hemen annelerinin memelerine yapıştılar...bak yazarken bile kötü oldum...
herkes gibi bizimde hayallerimiz vardı ...ama olmadı...
neyse sağlık olsun....sağlıkla büyütelim inşallah.......
inan bende hergece Ata'mı beslerken Allah'a şükrediyorum....
ooo mehtap ben izleyemedim yaa başlarını izledim ama burdaki bütün anneler aynı duyguları yaşadık malesefki diyer anneler gibi evlatlarımız doğar doğmaz onları koynumuza alıpta koklayamadık ama rabbime binlerce kez şükür ki yanımızdalr sağlıklılar bu arada ecrinim çok kötü öksürüyo en bişey yiyo nede mama içiyo kuzum akşam acile götürdüm doktor üşütmüş dedi bide kulaklarını çekiştiriyo dedim kansızlıktan yapar dedi kağıt peçete gazete yırtar onları yemek ister dedi yırtıyo ama yemek isteyi yok ecrinin peçete bulursa yırtar bide kafasını arkaya atar dedi betonları falan yalamak ister dedi yok dedim beton yalamıyo ama kafasını hep atıyo arkaya canım sıkıldı biraz ama bu şuruplardan sonra kansızlık için veririz tedavi dedi kendi doktorumuz yoktu dün başka bi doktor vardı bende kendi doktorumuzza götüreyim diyorum 24 mart gibi eeg çekildikten sonra bide kan tahlili falan isteriz bakalım nasılmış kan deyerleri
kızlar berraktada aynı sorun var mamasını yemiyor cuma günü aşıalrı vardı aşıya bağlamıştım huysuzluğunu ama anladağım kadarıyla ondan değil galiba hepimizin bebişleri bu hafta huysuz iştahsız neden acaba ya.....bu arada bişey danışacam 3 aylık oldu berrak fakat düzeltilmiş olarak 18 günlük sütüm olmadığı için mama veriyorum mama alan bebekelre birkaç arkadaş söyledi suda verilmesi gerekirmiş az da olsa siz hiç bu zamanlarda su verdinizmi bebişlerinize druna sordum mama su ile hazırlandığı için gerek yok dedi bazı drlarda 1-2 çay kaşığı su verilebilir diyormuş((((((
Geçmiş olsun mecbue. Berkay da kaç gündür akşamları doğru dürüst birşey yemiyor. 150 cc mama hazırlıyorum. 50-60 cc alıkyor gerisi çöpe. Dün akşam 8de böyle yaptı. 11 de yine aynı az yedi diye gece 3te mama hazırladım yine aynı. Sabah da 50 cc yedi. Bu iştahsızlık daha ne kadar sürecek bilemiyorum.
Canım demir eksikliği olan bebeklerin toprak yemek istediğini biliyordum ama kağıt parçalayıp yediklerini hiç duymamıştım ilginç bir durum. Berkay da kağıt parçalıyor ama senin de söylediğin gibi kağıt yeme isteği yok. Biz kan testlerini yaptırmıştık canım demiri iyi çıktı. Ecrinde demir eksikliği olduğunu sanmıyorum ama testleri yaptırırsan için rahat eder.
Bir de bebekler diş çıkarırken de kulak iltihabında da kulaklarını çekiştirirler. Doktor eğer kulaklarına baktıysa ve kulakları iyiyse diştendir büyük ihtimalle.
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar ecrinizmiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?