Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 2 aylık ve aklımda sadece boşanmak var!!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Lohusalık kaynaklı olabilir düsüncelerinızMerhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
- 7 Temmuz 2008
- 4.922
- 12.074
- 733
Eşinizi seviyor musunuz?
5 yıllık süreçte daha önce de boşanmayi düşünmüş muydunuz ?
2 aylık bebekle boşanıliyor, bosanilmasina ama bunu gerçekten isteyip istemediginizin öz eleştirisini kendinize yapmanız gerek önce.
Aileniz yakinsa, önce biraz ayrı kalıp düşünün.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
5 yıllık süreçte daha önce de boşanmayi düşünmüş muydunuz ?
2 aylık bebekle boşanıliyor, bosanilmasina ama bunu gerçekten isteyip istemediginizin öz eleştirisini kendinize yapmanız gerek önce.
Aileniz yakinsa, önce biraz ayrı kalıp düşünün.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
- 27 Eylül 2021
- 1.855
- 3.852
- 83
İnsanın lohusayken bazen eşini parçalayası geliyor, normalde batmayan şeyleri bile batıyor. Ne gibi şeyler sinirinize dokunuyor, beş yıllık sessiz sakin evlilikte birden boşanma isteği gelmez. Biraz örnek verirseniz daha kolay anlayabiliriz durumu.Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 17 Ağustos 2023
- 7.661
- 22.071
- 268
Sebep peki?Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
- 6 Temmuz 2023
- 532
- 3.012
- 33
Hamile haliyle boşanan bile oluyor, bebeğinizin 2 aylık olması boşanmanıza engel değil. Hamilelik öncesi de sorumsuz bir eşiniz varmış, ben lohusa döneminden dolayı böyle düşündüğünüzü sanmıyorum ama bilemeyiz tabii ki. Biraz bekleyin, çocuğunuza odaklanın sadece. İleride aynı şekilde hissederseniz boşanırsınız.
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.138
- 178
- 28
- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.166
- 448
- 34
Üzüldüm tam olarak sebep ne? Lohusalık ciddi zor dönem. Eğer şiddet,aldatma yoksa daha sakin bir zamanda böyle bir karar alman daha mantıklı olabilir. Yorgun ve hassas bir dönemindesin ama bu süreç geçecekMerhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
Merhaba bebeğim 2 aylıkken (bebeğim prematüre) evden çıktım başka şehire taşındım konularım profilimde çok uzun hikaye boşanma davası açtım Nisan'da duruşma var ilk çekişmeli açtım baktım çok uzayacak herşey daha da cirkinleşecek anlaşmaliya cevirdim arada çocuk var diye ücretsiz izne ayrıldım bebeğime tek başına bakıyorum ama ailemde destekcim her zaman 8 aylık oldu çok şükür babası 8 ayda 2 kez gördü uzaklaştırma almıştım bizim durumlar çok karışık Allah yardımcınız olsunMerhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.752
- 548
Çocuk iyi olan evliliği daha da iyi hale getirirken, kötü giden evliliği daha beter ediyor o yüzden lohusalıkta başlıyor hersey , yani eskiden de iyi bir evlilik yokmuş ortada ...Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.264
- 333
- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Bence asla hormonlardan ve lohusalıktan olamaz. Daha önce farkında olduğunuz rahatsız edici şeyleri daha karmaşık düşünebilerek kendinize kabullendirmiş, bahaneler yaratmış ve inanmış olabilirsiniz. Ama lohusalık net bir dönem insan hayatta kalmaya çalışıyor, hayatta tutmaya çalışıyor. Sadece de bunu düşündüğünden saçma sapan şeylere tahammülu kalmıyor. Yani fitili ateşlemiş olabilirsiniz ama fitil eskiye ait.
- 2 Eylül 2022
- 665
- 634
- 33
- 29
Bende evi terkedip gitmek istemiştim ilk 4 ay ki eşim evde bile değildi :) 2 haftada bir geliyordu iş yüzünden. Hiç sıkıntı da yoktu. Başak burcu iş kolik ve biraz soğuk yapısı var saçma ama herşeyi kafama takıyordum. Yaptığım yemeği az yiyince bile tavır alıyordum, acayipti.