bebegı yasına gelen anneler eskı kılonuza dondunuzmu

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar dogum yapalı artık bır yıl oldu hamıle kaldıgınız kıloya donebıldınızmı?
ben hala kalan 4 kılomu vermek ıcın caba harcıyorum.57 kılo ıle hamıle kalmıstım.suan 61 kıloyum

aslında bende ıkı ay kadar sabırla ve azımle yaaptım dıyet.ama suan butun motıvasyonum bozuldu.evde sporda yapamıyorum.sımdılık kaldım boyle,yazada az kaldı ne olacak bılmem.sende kısa zamanda verırsın umarım sulecım

henüz hiç birşery yapmadım kilo vermek istemiyorum ama azcık göbek var oda gitse iyi olur aman üşeniyorum akşama kadar koştur dur zaten ben bu arada 43 kg hamile kaldım şuan 53kg

henüz hiç birşery yapmadım kilo vermek istemiyorum ama azcık göbek var oda gitse iyi olur aman üşeniyorum akşama kadar koştur dur zaten ben bu arada 43 kg hamile kaldım şuan 53kg

canım senın masallahın var bızde o kıloya bır ınsek.gobegını yok edınce super olursun tam anlamıyla.bende usenıyorum butun gun zaten tum enerjım bıtıyor.aksam parmagımı kaldıracak halım olmuyor

ben 50 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim şuan 57 kiloyum şubat 2009 da doğum yaptım yavaş yavaş veriyorum inşallah yaza kadar gider inşallaaah

hamileliğimde 8 kilo alıp 10 kilo verdim
o verdiğim 10 kilonun 5inide geri aldım.2.5 ay oldu doğum yapalı.süt olsun diye yemeye devam edersen sanırım o 5i de geri alıcam gibi..

doğum yapalı 2 ay olacak 18 aldım 11 verdim..
7 sini vermeye çalışıyorum..kendimi kasmadan yavaş yavaş..1 seneye kalmaz inşallah..

ben doğumda 10 kilo aldım doğuma girdim cıktım 3 gun sonra tartıldım 10 kiloda benden gitmişti suan sadece 1 kilo aldım onun haricinde bir sorunum yok ama şimdide evlendiğim zamanki kiloma donmeye calısıyorum 58 ile evlendim suan 73 üm

47 ıle hamıle kaldım
57 ıle dogum yaptım
50 kıloyum ve burada kalıcam artık vermek ıstemıyorum
ama karnım var bırazcık sezeryandan dolayı bır onu erıtsem tamamdır

hamile kaldığımda 55 kiloydum , doğuma 70 kilo ile girdimm doğum sonrasında 65
Şimdi bebiş 6.5 aylık oldu ben 15 gündür ekmeği azaltıp şerbetli tatlılara son verdim ve şuan 61 kiloyum.Hedef 52 :)

tam 3 ay önce dogum yaptım.
57 de hamile kaldım
75 ilr doguma gittim
dogumdan sonra 10 verdim kırkım cıkmadan daha dogrusu
şimdi ise 64 kiloyum.hedefim 57.aslında bu kilomda iyi de kıyafetlerim olmuyor bi de az boz göbik var malesef

ben 50 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim şuan 57 kiloyum şubat 2009 da doğum yaptım yavaş yavaş veriyorum inşallah yaza kadar gider inşallaaah

canım nasıl kilo verdin,sırrını merak ettim.bende 49 kilo hamile kaldım,76 kiloda doğum yaptım.bende senden bir ay sonra martta doğum yaptım ama ne yazıkki şuan hala 68 kiloyum.kendimden nefret ediyorum,aynaya bakmak gelmiyo içimden.hamile kaldığımda sigarayı bırakmıştım ama galiba ondan bukadar çok kilo aldım.hatta son zamanlarda tekrar içsem kilo verirmiyim diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…