• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği tuvalete atıp sifonu çekti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$yeni-dogmus-bebegi-tuvalete-atip-sifonu-cekti--4315564.Jpeg

Yeni doğmuş bebeği tuvalete atıp sifonu çekti!
Çin'de yeni doğmuş bir bebek annesi tarafından tuvalete atıldı. Bebek ölmek üzereyken son anda kurtarıldı. Tuvalete atılan minik bebek hala göbek bağıyla annesine bağlıydı.

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadın hamile olduğunu anlamadı ve tuvalete gittiğinde aniden sancı gelince bebeğini burada doğurdu.

BEBEK KAPI KIRILARAK KURTARILDI
O sırada nöbette olan doktor Gao Yuwen gece 01:00 sıralarında bir çığlık duydu. Hemen sesin kaynağını bulmaya çalışan Yuwen, tuvaletten geldiğini fark etti. Bu sırada bir kadın, içeride doğum yapan kadına kapıyı açmasını söylüyordu. En sonunda güvenliğin kapıyı kırmasıyla, içeriye girildiğinde ise korkunç manzara ortaya çıktı.

BEBEK GÖBEK BAĞIYLA HALA ANNEYE BAĞLIYDI
Tuvalete atılmış minik bebek hala göbek bağıyla annesine bağlıydı. Hemen kurtarılan çocuğun ve annenin durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Annenin kimliği açıklanmazken, bebeğin fotoğrafları yayınlandı. milliyet

Eki Görüntüle 1092439

Çin'de yeni doğmuş bir bebek annesi tarafından tuvalete atıldı. Bebek ölmek üzereyken son anda kurtarıldı. Tuvalete atılan minik bebek hala göbek bağıyla annesine bağlıydı.

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadın hamile olduğunu anlamadı ve tuvalete gittiğinde aniden sancı gelince bebeğini burada doğurdu.

BEBEK KAPI KIRILARAK KURTARILDI
O sırada nöbette olan doktor Gao Yuwen gece 01:00 sıralarında bir çığlık duydu. Hemen sesin kaynağını bulmaya çalışan Yuwen, tuvaletten geldiğini fark etti. Bu sırada bir kadın, içeride doğum yapan kadına kapıyı açmasını söylüyordu. En sonunda güvenliğin kapıyı kırmasıyla, içeriye girildiğinde ise korkunç manzara ortaya çıktı.

BEBEK GÖBEK BAĞIYLA HALA ANNEYE BAĞLIYDI
Tuvalete atılmış minik bebek hala göbek bağıyla annesine bağlıydı. Hemen kurtarılan çocuğun ve annenin durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Annenin kimliği açıklanmazken, bebeğin fotoğrafları yayınlandı. milliyet

ben bu haberi anlayamadım yaa hem hamile olduğunu anlamamış hemde nasıl tuvalete atıp sifonu çekmiş...
ayrıca o kadar büyük bebek maşallah tosuncuk gibi sanki karnında hiç mi hareket etmemiş de anlamamış..
ilginç ya...

ben bu haberi anlayamadım yaa hem hamile olduğunu anlamamış hemde nasıl tuvalete atıp sifonu çekmiş...
ayrıca o kadar büyük bebek maşallah tosuncuk gibi sanki karnında hiç mi hareket etmemiş de anlamamış..
ilginç ya...

Aynen ..
O kadar ay hamile olduğunu nasıl anlamamış ki..

Tuvalete atmamış zaten hamile olduğunu bilmiyormuş tuvalete gidincesancıyla bebek çıkmış tuvalete düdüşmüş hatta hala anneye bağlıymış göbek bağıyla anne o arada sifonu çekiyor ama doğduğuny nasıl anlamıyor ki çıkarken hissetmez mi göbek bağı var filan bilemedim yani hele hamile olduğunu anlamaması gario çok mu kiloluydu acaba

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Tövbe estafurullah. :27:

insanlar ergen oluyor.. tamam..
cinselliği yaşıyor buna da tamam..
ama azcık bilincin yoksa insafın olsun ya.. insan karıncaya dahi basmamak için yolda sek sek oynayarak yürürken bunların adı insan olamaz.

hamile olduğunu 9 ay anlamaması için bir insanın zihinsel engelli olması gerekir,aklı yerinde olan biri bunu anlar mutlaka

şakadır kesin bu ,hastanede kaç tane ebenin doğumhanede yaptırdığı olayı, bu tuvalette nasıl yapıyor anlamadım:44:..
bi de 9 ay hamilelik nasıl anlaşılmaz.:49:.
haber olsun diye yapılmış, Çine gidip araştıracak halimiz yok nasılsa:1::1:

Hamile olduğunu anlamaması mümkün değil, insanın karnı şekilde şekilden giriyor son aylarda, pessss artık böyle yaratıklara tahammül edemiyorum!!

anne kaçmış gibi konuşuo ama göbek bagından anneye baglıydı diyo:26:

Bebeğin cinsiyetini merak ettim. kız mı acaba? :44:

Çünkü Çin de 70 li yıllardan beri aşırı nüfus artışından dolayı yasalar 1 çocuk getirme sınırı koymuş... Bundan dolayı kadınlar hamileliklerini devletten saklıyorlar...Çünkü genelde ailelerin erkek çocukları istedikleri için bu yola başvurdukları biliniyor. Tespit edilen resmi rakamlara göre doğduktan hemen sonra ya da kürtaj yolu ile Çin de 100 milyon kız çocuğu öldürülmüş. Ve çinde şu an için erkek nüfus oranı çoğunlukta...Devlet te bu nüfus oranındaki orantısız dağılımı önlemek için, yakın geçmişte yasalarda 2 çocuğa kadar çıkarıldı.. O yüzden merak ettim bu bebekte diğer bebekler gibi cinsiyeti yüzünden öldürülmek istenmiş olabilir mi diye? Kadının hamile olduğumu bilmiyordum diye absürt bir savunma mekanizmasıda olabilir :ssz:

bu konuyu bir topikte tartışmıştık bdv de. gerçekten hamile olduğunu anlamayan varmış...

Back