Premature Bebekler bebeği rop olup iğne ile tadavi edilenler var mı acil yardım lütfen!!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kamile1515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3
0
1
37
bebeğim prematüre doğdu rop gelişmti.iğne ile tadavi olacak bebeği bu şekilde tadavi olanlar yardım edin.
iğnenin adı lucentis miş devlet karşılamıyor muş??

Canım benimde ikizler var ve prematüre doğdu biri 46 gün biri 30 gün küveste kaldı 46 gün kalanın rop muayenesinde damarlarında kanama olduğu söylendi ve lazer ameliyatı oldu ama iğneyle tedavi duymadım bilmiyorum

Teşekkür ederim canım doktor bize iğne tedavisi dedi ama pek bilen yok sanırım yine de cevap verdiğin için teşekkür ederim

mrb cnm benim uczler 29 haftalik dogdulaar 40 50 60 gun kuvezde kaldilar ucude her iki gozunden igne oldular suan 14 ayliklar halen rop kontorlune gidiyoruz oglumun biri ayriyeten lazer oldu

bebeğim prematüre doğdu rop gelişmti.iğne ile tadavi olacak bebeği bu şekilde tadavi olanlar yardım edin.
iğnenin adı lucentis miş devlet karşılamıyor muş??

mrb bende prematüre doğum yaptım oğlum 33 haftalık dogdu 22 gun kuvezde kaldı 1.600 gr dogdu bızde rop muayenesine gırdı 6 defa hemde ama oğlum daha 3 aylıkken kansızdı kan verdıler goz doktoru dedı goz damarlarında kanama olbalır sukur olmadı sımdı 1 yasında oğlum onumdekı ay tıp fakutesıne goturecegız son kontorulu ıcın ıns geçer sıızınkıde ama sızn bebgıgnz kuvezde kalma oksıjen alma kılosu haftalık doğumu bunalar cok onemlı zaten rop lazer amelıyatı olma nedenı bunlardır ama ıgneyle ılk defa duydum sız netten araştırın bu konuyu olmadı başka fakültelere goturun derım sızı cnku ben oğlum cok dotora gotuyrm bır hastaneye bağlı kalmıyrm mm ALLAH SABIR VE YARDIMCINZ OLSUN RABBIM BUTUN MUCIZE BEBKLERIN VE MUCIZE ANNELERINE SABIR VERSIN amınn

Back
X